סבב על בסיס טבעי

סבב על בסיס טבעי

היי בנות מתוקות, כאמור, עברתי הריון סבב ראשון של IVF ונקלטתי להריון כימי
יש לי עוד 3 מוקפאים ואני מעוניינת לעשות סבב מוקפאים. בינתיים אני מחכה למחזור (פעם ראשונה שאני מחכה שמחזור יגיע
) ואשמח לשמוע מכן, אילו אופציות של פרוטוקולים אני עלולה לקבל? אני מעדיפה שהסבב יהיה כמה שיותר טבעי וללא הורמונים. איך זה בכלל עובד? מדכאים לי את המערכת ההורמונאלית? יש צורך? ומה לגבי מעקב זקיקים. אשמח לשמוע מנסיונכן.... בתקווה שהפעם ההריון ייקלט כמו שצריך
תודה רבה!

בסבב טבעי לא חייבים הורמונים

רק תמיכה עם ההחזרה.
יש כל מיני פרוטוקולים עם הורמונים, אבל סביר להניח שאם את מבייצת טבעי אז ישלחו אותך למעקב זקיקים ודם לזהות מתי הביוץ ויחזירו במועד המתאים וזהו.

תודה על התשובה. שאלה נוספת

שאלה קצת מפגרת אבל מה קורה עם הביציות שנוצרות באותו החודש באופן טבעי?
והאם לוקחים אוביטרל לתזמון בכל מקרה?

לא חובה אוביטרל

סביר להניח שאם זו פעם ראשונה עם מוקפאים אז לא יתנו לך, תלוי ברופא וגם בביוץ שלך (קחי בחשבון שההורמונים המדכאים מהחודש הקודם עוד פעילים ולכן גם אם את מבייצת כמו שעון שוויצרי יכול להיות שפתאום לא תבייצי בזמן, אני ממש הותשתי בסבב מוקפאים הראשון עד ההחזרה). אני דווקא הרגשתי יותר בטוחה בסבבים שנתנו לי אוביטרל שהתזמון היה טוב, כי בסבבים בלי תמיד הוטרדתי מעניין התזמון והיו לי פחות תקוות בגלל זה.
לגבי הביציות מהחודש הזה אין לך מה להתעסק בהן... אני מאמינה שהן נספגות פשוט (או משתחררות החוצה? באמת לא כזה משנה)

נונו2014

New member
כן משנה כי תוכלי לנסות גם טבעי במחזור הזה

אם ההחזר על בסיס טבעי עם או בלי אוביטרל הבצית לא הולכת לשום מקום תבייצי רגיל .ויש לך הזדמנות בהנחה שאת מנסה עם בן זוג או ללא אגב אפשר לעשות הזרעה כדי לנצל את הביוץ .

לא אם יש בעיית זרע חמורה...

טוב, מודה שמעולם לא חשבתי בכלל על טבעי כי בעלי חסימתי וידענו את זה מיום 0. אבל נדמה לי שגם פפיונת פה במצב דומה אם אני זוכרת נכון מאחד השרשורים האחרים.

את צודקת נאחזת

אכן גם לנו יש בעיית זרע לא פשוטה.... אפשר תמיד לנסות אבל לא מצפים לגדולות.
בכל מקרה תודה רבה לשתיכן על התשובות

למעלה