סבב הפריה כושל

snir210

New member
סבב הפריה כושל

חזרה לטיפולים אחרי הפסקה בגלל הפלה חוזרת מלאה במוטבציה לסבב הפריה עם תוספת יוקר של קלקסאן אחרי חודש בבית מלאה בציפה בתפילות שהפעם זה יצליח שוב בדיקת הדם הכושלתתתתת המספר5 הארור שמופיע לי מול העיינים רוצה להיעלם רוצה שפשוט יגמר הסבל שלי הסבל הפרטי שלי לא הפיזי הנפשי שגומר אותי מבפנים ועוד שאני צריכה לחכות חודש כי אין לי מוקפאים נמאס!!!מאיפה אני ישאב כוחות????

טוליתי

New member
מצטכרת על השלילי.

זו באמת אכזבה שאחרי שהוספת קלקסן התשובה שלילי
,
ושלילי אחרי הפלה כואב שבעתיים
.... ההרגשה שכבר היינו "שם" ונזרקנו שוב אחורנית אל מחוזות השליליים בלתי נסבלת בעיניי.
מאיפה תשאבי כוחות:
ראשית, ביום של שלילי - לא ניתן לשאוב כוחות. זה יום של בכי, וכך גם היומיים-שלושה שיבואו אחריו. תבכי ותשתחררי, זה עצוב. פשוט עצוב.
אחרי שלושה ימים, או כמה ימים שהבכי ימצה את עצמו, דברים יראו אחרת. זכרי שיש סטטיסטיקה מרשעת, ומה שלא יהיה - אין 100% סיכויים להצלחה אף פעם, גם לא בטבע, גם לא אצל זוג צעיר וולדן. יש סטטיסטיקה מרשעת, וסביר שהיא אשמה בכישלון.
חשבי על הפנים המתוקות של התינוקת שלך. לא תמשיכי להיאבק כמו לביאה כדי שהיא תבוא לעולם
?!

צר לי לשמוע...

גם אני עשיתי היום בדיקת בטא, ו"כרגיל" בדיקה שלילית.. עוד החזרה נכשלה.

מאיפה שואבים כוחות- מקווה שהחודש הפסקה ימלא אותך בכוחות מחודשים, וב"ע בהחזרה הראשונה הבאה, תהיה החזרה מנצחת עם בטא גבוהה ותינוק/ת חמוד תשע חודשים א"כ!

שיהיה לך המון המון הצלחה ורק בשורות טובות ב 2015!

napit

New member
מצטערת על השלילי

הלוואי ו-2015 תביא איתה אנרגיות חדשות ואת ההריון המשעמם והמיוחל!!!

spirt20

New member
מבינה לליבך

גם אני עברתי 5 החזרות של מוקפאים וטריים וחוץ מהריון כימי אחד קיבלתי תשובות כוזבות.. והמספר מפחיד מאוד .. יחד עם זאת שנמצאת סיבה לכישלונות זה 90 אחוז דרך להצלחה
מחזיקה לנו אצבעות

למעלה