סבב הכרות

סבב הכרות../images/Emo66.gif

טוב אז אני חדשה פה ואני רוצה להכיר את כולם אז חשבתי לעשות סבב הכרות כול אחד ירשום את שמו בן כמה וכמה פרטים על עצמו ואת הדמות האהובה עליו ולמה (מקווה שתשתפו פעולה ויהיה מגניב) טוב אז יום טוב לכולם !!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gif------>

עמרי ½16 פרטים? גמביט אבל למה את לא מציגה את עצמך???

*superstar*

New member
נמנמנ..

עדי. 17 וחצי ועוד קצת. בלונדינית, גבוהה, רזה עם עיניים כחולות. ג'ין גריי.

gloria23

New member
../images/Emo20.gif

אז ככה אני דורית...17...ברוכה הבאה..אולי תספרי לנו את כמה דברים על עצמך? והדמות האהובה עלי היא ג'ין גריי...כי לא יודעת..אני אוהבת את הכוחות שלה והיא נראית לי גם דמות מאוד אנושית..ואיך אפשר לשכוח את הסאגה של הפיניקס...

B a m B a m

New member
אני !

אני גבי (גבריאלה) בת 14 אני ערפדית ואני אוהבת דם!!! אבל אני די נחמדה בדרך כלל.....אני סתם שרוטה... הדמות האהובה עלי היא ניייט קרולר!!!!!!!!!!!!!!! קורט ואגנר הוא כזה מושלם!!!!!!!!הוא ממממממממממושלם! אני חולה עליו...

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo172.gifאני יעל! ונעים להכיר!

ברוכית הבאית לפורום! השתלבות נעימה! הדמו(יו)ת האהובות עליי הן: וונדה (סקרלט וויצ') פייטרו... מגניטו... ו... אמממ... ביי ביי

PYRE

New member
סאפ סאפ?

ברוכים הבאים זאתי עם הכינוי הנחמד פלוס. רועי 14 מתאמן וחיי לחמ"ש. פיירו וולברין, הכי אלימים הכי גברים.

moriabar

New member
בלעעע........

מוריה היום בת 16! (לפי הלועזי, לפי העברי זה ביום שני, י"א סיוון!) אני גרה בקבוץ קטן בשפלה אני אוהבת את מגניטו, הוא יהודי, חכם, חמוד, (אולי קצת הומו, אבל חפיץ...)והוא מגנט!

למעלה