סבבה והכל, אבל....

סבבה והכל, אבל....

אפילו הרבה יותר מסבבה, היא מדהימה, הסקס איתה הרס לי תבריאות (חתולת מין משגעת עם צדדים קינקים ונגיעות בדסמ) והיא דבר כזה יפה ומעניין שבא לי למות (הכל במובנים חיוביים) אנחנו חודש בקשר כייפי כזה..והינה בא האבל...
היא סבבה והכל אבל אתמול בלילה היא סיפרה לי שיש לה מאניה דיפרסיה והיא מטופלת.
(תוהה אם לפרסם את זה בפורום מתאים אחר..)
1. פעם נתקלתם בכזה דבר? שיש כזה חוסר התאמה בכל מה שהיה במשך חודש או יותר עד רגע אחד שהפך את הכל?
2. אם יש לכם סבבה והכל (מהחיים עצמם) אתם מוזמנים לשתף.

לא ירדתי לסוף דעתך

היא סיפרה לך שיש לה מאניה דיפרסיה וזה "הרס" לך הכל?
&nbsp
תשמעי, זה באמת קצת מפחיד. אבל אם היא מטופלת ואם יש בינכן כל כך הרבה טוב, אז תשארי שם ותראי איך הולך.
&nbsp
מה בעצם מפחיד אותך? את מסוגלת לכתוב את זה?

ירדת לסוף דעתי מצויין.

יצאתי בעבר עם מישי שסבלה ממאניה דיפרסיה (לא מטופלת) וזה ממש שבר אותי והשמיד את הזוגיות. עכשיו, אחרי חודש שאני נפגשת עם הבחורה הזאת והכל כזה כייף וזורם ויש התאמה בסקס שזה אחד הפרמטרים החשובים אצלי לכניסה לזוגיות. מסתבר, לפי מה שהיא אומרת, שיש מצב שבעתיד שאולי תעלם כי כשהיא באפיזודה היא מסתגרת בעצמה ובבית ושוקעת. הקטע שהיא מטופלת והכל, שוב לפי מה שהיא אומרת, לא מונע ממנה לשקוע לפעמים לתקופה של חודש חודשיים.

Sharoman

New member
עצם העובדה שהיא מספרת לך את זה

מעיד על כך שאת מוצאת חן בעיניה מספיק כדי שתרצה לפתח את הקשר שלכן לשלב רציני יותר ושסתם סקס איתך (כבר) לא מתאים לה.
העתיד עוד לא ידוע, וייתכן שיהיו מכשולים שכל אחת מכן לא תסכים לעבור וייתכן שתיפרדו הרבה לפני האפיזודה הבאה שלה.
אז השאלה שאת צריכה לשאול היא האם את בכלל מסוגלת לקבל אותה או כל אדם אחר במצב דומה כבת זוג?
כי בסופו של דבר המקרים האלו כלל לא נעימים (מנסיון) לכל הנוגעים בדבר.
אז אם היא חשובה לך מספיק נהדר, אבל חשוב יותר שתדעי אם את בכלל חזקה מספיק כדי להתומדד איתה כש(לא אם)היא תיכנס שוב למצב לא נעים.
מה שכן רצוי שתזכרי הוא ההבדל בינה לבין הקודמת, ושהנוכחית כן מטופלת וכן מודעת מספיק לעצמה כדי לפחות לנסות להתמודד עם מצבה, ולכן קרוב לוודאי יהיה לך קל יותר להתמודד.

תודה על הדברים שכתבת..

חשבתי לרגע שאולי היא כבר לא רואה אותי כסקס.. וזה מצא חן בעני כי היא באמת וואו. אבל מצד שני אני מפחדת מהרגע שהיא תתנתק.. חודשיים שלמים לא להיות בקשר עם מישו שאיכפת לך ממנו ולדעת שהוא סובל ובדיכאון? (היא רמזה לי בעדינות שהיא מרגישה שאפיזודה כזו מתחילה אצלה ממש בימים אלו)

Sharoman

New member
לצערי

אין שום דבר שתוכלי לעשות כדי להקל על הכאב שלה.
ואין לך שום דבר לעזור לה להתמודד איתו.
מצד שני, הדבר האחרון שהיא רוצה הוא לערב אנשים אחרים במה שהיא עוברת מחשש להיות פגיעה מידי, ו/או מחשש לפגוע בקרובים אליה או לאפשר להם לפגוע בה.
תהיה בטוחה שגם לה לא קל לדעת (בדיעבד) שהיא נאלצת לגרום לאנשים הקרובים אליה סבל מבלי היכולת לשלוט על זה.
וזה בטוח לא תורם למצב רוחה...
אני רק יכול לייעץ לך להיות שם עבורה בזמנים שהיא כן מסוגלת להיות איתך, לפני ואחרי האפיזודות, ולהראות לה שלמרות שקשה לך את בכל זאת מוכנה לקבל את המצב שלה ולהתמודד עם זה בצורה שהכי מקלה עליה.
אבל, וזה אבל מאוד גדול, את ללא ספק תצטרכי לחשוב ולחשב עד כמה ואם בכלל תוכלי לעמוד בזה ולתת לה להתנתק לתקופות של מס חודשים אם צריך ואז לחזור חזרה כאילו כלום לא באמת קרה.
כמובן שעם הזמן תוכלו לפתח דרכים יעילות ומוצלחות יותר להתמודד יחד, אבל גם זה לא יקרה אם מראש תגיעי להבנה שאין לך את היכולת הנדרשת להתמודד עם זה.

זה באמת לא פשוט

בכנות- הייתי נשארת שם לראות מה קורה ואיך הדברים ממשיכים בינכן.
מנחשת, מהכרות עם עצמי, שלא הייתי שורדת תקופות ניתוק ארוכות..

כן...

גם לי זה יהיה קשה.
ניראה מה יהיה בעתיד לאט לאט- לא ראיתי את זה בא פשוט. ותודה רבה:)

Cattwoman

New member
זה כנראה תלוי באיך את תופסת את הזוגיות הזו ביניכן

לו הייתי פוגשת גבר שהקסים אותי מכל הבחינות והייתי רואה פוטניאל לאיזושהי זוגיות רצינית, אני מניחה שהייתי ממתינה לראות מה
יקרה ואיך המצב הזה יתפתח ומגיבה בהתאם. כמובן שיש לסכם ולדבר על מה עושים ואיך מגיבים במצבים כאלה, אולי להשיג עזרה משותפת.
לו היה מדובר בסיטואציה של קשר מיני עם עוד דברים נחמדים מסביב, מניחה שהייתי מוותרת על זה - לא חושבת שהייתי מסוגלת להשקיע מעצמי "משאבים" כאלה בקשר מסוג כזה.
בכנות...

יש פתגם כזה על ראש בריא במיטה חולה

במצבך הייתי אומר... לא להכניס ראש חולה למיטה בריאה.
&nbsp
להתרחק.
&nbsp

אני חושב שהמצב המדובר דורש הבנה האבה יותר טובה על מי היא

אני חושב שכל התגובות שיש פה מבוססות על זה שאנשים חושבים שהם יכולים להשליך מההתנסויות שלהם בחיים על המצב שלך, גם אם לא באופן מלא.
לדעתי, ספק אם רובם (או כולם) היו בקשר דומה עם מישהי או מישהו בעל\ת דיפרסיה קשה.
לכן אני חושב שהדעות של רוב המגיבים פה בטלות ובטח שגם שלי.
&nbsp
קחי בחשבון שזה מצב רגיש מאוד (רק עצם זה שהיא סיפרה לך את זה ונניח והחלטת שלא מתאים לך, יכול לגרום לנפילה מאוד קשה מצידה) וכל צעד צריך להיות בזהירות רבה, כאילו שאת יחפה בשדה של שברי זכוכית.
אני לא אומר לעזוב ואני לא אומר להשאר - אבל תביני שיש פה מצב שיכול להיות הרבה יותר מסובך ממה שאת מבינה (טובה או לרעה). צעדי בזהירות!

שורשר למקום הלא נכון

תודה לכולכם!

על ההתיחסות ועל המחשבה:)

אני חושבת שבאמת אקח אותה בבייבי סטפ ונראה מה מתפתח לאט לאט. המון זמן לא הכרתי בחורה כזו ייחודית ומיוחדת.

Sharoman

New member
אתה בהחלט יכול להיות מי שאתה

אנחנו פשוט היינו מעדיפים שלא תהיה

למעלה