סבא

giulietta

New member
סבא

כשאומרים "סבא", ישר חושבים על ישיש חביב כזה, קצת עגלגל, משקפיים שמוטות, מישהו שתמיד יש לו סוכריות בכיס... וגם אם זה סתם מיתוס, בטח לא מדמיינים את הסבא של הודיה שהתראיין בטלויזיה. רוני קדם גנבה זרע מבנו ואחר כך השתלטה לו על הדירה וכו´ וכו´. ואף מילה ואף דמעה על הודיה. משהו מאד אפל במשפחה הזאת.

קצפת~

New member
ומשהו בודאי...........

מאוד לא שפוי במשפחה הזו. לא ראיתי את הראיון המדובר אבל מדבריך נראה שבמקרה הזה אכן התפוח נפל קרוב מאוד לעץ . ואת המחיר שילמה ילדה רכה חפה מפשע.......... ואת הזיכרון הנורא תישא אמה בליבה לעד..... כמה שזה נורא

נעמי 1

New member
נכון ג´ול...

סבא קר ועקר... אני בספק אם הוא הכיר את הנכדה שלו.

ואני אומרת - אל תשפטו אדם

אדם שלא תעמדו במקומו. לכו תדעו מה אמרו לו כל היועצים מסביב, איך הדריכו אותו לדבר.

נעמי 1

New member
קרן אור לי...

וגם אם יעצו לו... הוא לא יכול היה כסבא, להגיד משהו מהלב. לציין את עניין גנבת הזרע ביום טראגי שכזה... זה מה שחשוב? נו, ועל גנבת זרע, רוצחים?

אומרים אל תשפוט אדם לא

בכיסו לא בכוסו ולא בכעסו ומוסיפה ואומרת גם לא בצערו. ולכן, אני לא שופטת אדם שמופיע בפני התקשורת, מנסה תוך כמה דקות מעטות להעביר מסרים לכאן ולכאן.

מצדיקה אותך במה שאמרת

לדעתי הוא לא היה אמור להופיע, משום שהוא נתון בין הפטיש לסדן, מצד אחד זה שעשה את המעשה הנפשע זה בנו, דם מדמו, ובמידה מסוימת הוא אמור לשמור על שקט, ולא לדבר על מנת לתת להגנה לייצג אותו, ולא לתת לתביעה אפשרות לתפוס אותו במילים. מצד שני, הנרצחת היא נכדתו, ובמידה וזה לא היה בנו הוא היה אמור לומר, עד כמה הפשע נורא, ושהוא מזועזע. לכן, עדיף היה שלא יופיע!

yafit75

New member
הופיע או לא הופיע ,,, מה זה חשוב,,,

מה שמטריד אותי,,, קיבינימט,,, זו הנכדה שלך,,,, איפה הרגישות,,, איפה הרחמנות,,, איפה התמיכה,, איך הוא אמר אתמול בחדשות של שעה חמש,,, פחדנו ללכת להלוויה,,, שלא יתקפו אותנו,,,, כוס אבא שלך,, יזבל,,, נראה אותו,,, אם היה במקומה,,, במקום הקטנה הזאת,, הודיה,,,נלחמת על חייה,,, בתוך האמבטיה,,,,לראות אותה מפרפרת,,,חסרת אונים,,,,אינה יכולה לעזור לעצמה,, מחפשת את העזרה שלהציל אותה מטביעה,,,, זבללללללל אחדדדדדדדדדד,,, שונאת את האנשים האלה,,,, שום דבר לא מעניין אותם,,,, אבל מה,, דבר אחד טוב הוא אמר,,, הבן שלי שפוי,,, הלוואי ששניהם יישרפו בגהנום!

למעלה