משוטט בדרכים
New member
סבא שכזה ../images/Emo161.gif
אהלן אנשים, מפלגת הגימלאים אומנם זכתה בפופולאריות גדולה ודואגת יותר לזקנים ולקשישים, אבל לא בטוח שהנושא הבא היה בראש מעיינה: אצלנו במשפחה, סבא שלי הוא חלק בלתי נפרד מההווי המשפחתי. למרות הגיל שלו, 93, הוא צלול מאוד ומבין עניין, יודע לשאול את השאלות הנכונות ולענות תשובות נכונות עוד יותר. הוא עבר עד גיל מאוחר, הוא משתתף בשמחות משפחתיות ועושה פעולות רוטיניות שהיה עושה כבר שנים. והוא גם דואג לנכדים, למצב הפיננסי שלנו וגם דואג להמשך השושלת. למרות שכל המשפחה יודעת עלי, הוא היחיד שלא יודע. אבל לפי הפעולות שהוא עושה - הוא אמור להיות הראשון לדעת: הוא שואל כל הזמן על חברות, השאלה הניצחית - 'מתי תתחתן
' ומוצא תירוצים הגיוניים לכל מה שנראה לו לא הגיוני. הוא אומר לאמא שלי:
עכשיו כשאופיר חזר לארץ, הוא יימצא לו בחורה
עכשיו כשאופיר מכר את האופנוע, הוא יוכל להשתקע ולמצוא לו בחורה ולהקים משפחה.
עכשיו כשאופיר עבר את הניתוח ויכול להתחיל לחיות שוב, עכשיו הוא יהיה פנוי למצוא לו בחורה. ועוד ועוד. אמא שלי כבר לא יודעת מה עוד להגיד לו ואיך 'לסבן' אותו כל פעם מחדש. יש הרבה אנשים שיגידו שבגלל שמדובר בקשישים - גם בגיל וגם בתפיסה - הם לא יוכלו להבין דבר שכזה ולכן אין טעם אפילו לנסות להגיד לסבא, לסבתא. מה דעתכם ? יש פה סיפורי סבא וסבתא חיוביים ? מישהו ניסה ?
אהלן אנשים, מפלגת הגימלאים אומנם זכתה בפופולאריות גדולה ודואגת יותר לזקנים ולקשישים, אבל לא בטוח שהנושא הבא היה בראש מעיינה: אצלנו במשפחה, סבא שלי הוא חלק בלתי נפרד מההווי המשפחתי. למרות הגיל שלו, 93, הוא צלול מאוד ומבין עניין, יודע לשאול את השאלות הנכונות ולענות תשובות נכונות עוד יותר. הוא עבר עד גיל מאוחר, הוא משתתף בשמחות משפחתיות ועושה פעולות רוטיניות שהיה עושה כבר שנים. והוא גם דואג לנכדים, למצב הפיננסי שלנו וגם דואג להמשך השושלת. למרות שכל המשפחה יודעת עלי, הוא היחיד שלא יודע. אבל לפי הפעולות שהוא עושה - הוא אמור להיות הראשון לדעת: הוא שואל כל הזמן על חברות, השאלה הניצחית - 'מתי תתחתן