סבארו

FunkyBrass

New member
סבארו

סבארו בקניון מלחה, ירושלים. אני יודעת שזו רק מסעדת מזון מהיר ואין לצפות להרבה, אבל בכזו תודעת שירות איומה לא נתקלתי מעודי. לא להזמין מהמשלוחים ולא לקנות שם. הזמנו פיצה מהמשלוחים של הסניף הנ"ל, הפיצה הגיעה באיחור של שעה וחצי. השליח התעקש שאנו משקרים וכי אין סיכוי שעברה שעה וחצי, אך יכלנו להוכיח ע"י זמן השיחה בטלפון הסלולרי, שתיעד כי עברה שעה ושלושים וחמש דקות. הסכמנו לקבל את הפיצה ולשלם עשרה שקלים פחות בגלל האיחור, אך מיד חזרנו בנו כשראינו שהרוטב והגבינה היו במלואם מעוכים ומרוחים על החלק העליון של הקרטון. השליח ביקש שיחה בפלאפון שלנו על מנת להתפטר מסבארו, והביא לנו את הפיצה בחינם. חברי טעם מעט מהרוטב, והתעקש כי מדובר בקטשופ ולא ברוטב פיצה. ניסיתי גם לטעום, ואכן היה גרוע במיוחד. זה לא היה הטעם הרגיל של הפיצה של סבארו שאנו רגילים אליה. מיותר לציין שזרקנו את יתר הפיצה. כמה זמן אחר כך אכלתי בסניף סבארו במרכז העיר. יחד עם ארוחת ילדים, הוספתי שקל וקיבלתי כרטיס המזכה אותי במתנה לילדים. על הכרטיס כתוב שהמימוש הוא עד למספר חודשים קדימה, שמרתי אותו בכוונה להשתמש בו בעתיד. שבוע אחר כך ביקרתי שוב בסבארו קניון מלחה כדי לפדות את כרטיס המתנה. לא קניתי כל ארוחה, הגשתי את הכרטיס וביקשתי לראות את המתנות, יחד עם אחייניתי. אחראית המשמרת (או לפחות זו שלבשה חולצה כחולה ועניבה- לא היה תג שם או תפקיד) שאלה אותי כיצד זה שאין סימני גירוד על הכרטיס (חוסר אמון- מוטיב חוזר?). סיפרתי לה שגירדתי את הכרטיס עד הסוף מתוך שיעמום. היא המשיכה לא להבין, עד ששאלתי אותה אם ייתכן שהיא רומזת שזייפתי את הכרטיס. היא אמרה "לא מותק, מה פתאום", והראתה לי את מבחר ההפתעות. בחנתי את ההפתעות יחד עם אחייניתי ובחרנו אחת, כשבחור בגופיה לבנה ניגש אל אחראית המשמרת ואמר לה שלא לתת לי פרס אם קניתי את הארוחה בסניף אחר. הראתי לו שלא כתוב בכרטיס שחייבים לממש את הזיכוי באותו סניף, ואף כתוב בכרטיס את רשימת הסניפים הארצית, ושניתן לממש את הכרטיס עד חודשיים מעכשיו. הוא סירב לתת לי המתנה, וזאת לאחר שהוא ראה שהאחיינית שלי, בת החמש, כבר בחרה לעצמה מתנה. לא האמנתי. (האם ידועה לכם דרך לפנות לזכיינית סבארו דרך האינטרנט?)

dance of life

New member
איך הרגזת אותי עכשיו

עם הסיפור הזה... אני הבנאדם הכי לא עצבני שיש במקרים כאלה, אבל שיואו! איזה פיוזים הקפצת לי עכשיו!
זה הטלפון של ההנהלה (כנראה.. אם לא, מי שיענה תדרשי לקבל את של הנהלת סבארו בארץ) כבר ניתקלתי המוני פעמים בשירות הנוראי שלהם, אבל יש גבול, והוא -לדעתי- גובל בשלב בו ילדה בוחרת מתנה שזכותה לקבל ומתאכזבת לגלות שהיא לא תקבל אותה. גרררר
רק בשביל הילדה הייתי חונקת אותם

FunkyBrass

New member
זה יהיה מצויין במיוחד

יש סיכוי שתוכל לקשר ביננו? תודה רבה!

ryurach

New member
סברו- לא משהו בכלל

היינו בסניף בסינמה סיטי ולקחנו מנת דג עם תפוחי אדמה ממש , אבל ממש היה מגעיל, טעם של סוליה ומפוצץ בשמן לא הולכים לשם יותר

dance of life

New member
עזוב ת'אוכל הנוראי

שמתפשרים עליו או כי הוא נראה טוב (ואז מתחרטים כי זה רק נראה) או כי ממש רעבים ואין זמן/כסף, אז אוכלים אצלהם. אבל השירות! כל כך חצופים!

למעלה