סבאח אל חיר

• פותח הנושא haych
  • פורסם בתאריך

haych

New member
סבאח אל חיר

עוד שבוע בדיוק מהיום....... נשארו לי עוד 4 משמרות בעבודה. זה ממש עצוב! אני אתגעגע לכולם.... אז בינתיים אני מנסה לטחון כמה שיותר שעות, אתמול משכתי לשעות נוספות והחלפתי את היום חופש שלי ביום עבודה. ביום חמישי אני עושה פריסה ו..........זהו. ביי ביי מסוף נהר הירדן. אז שיהיה לכולם יום טוב ומרובה שקלים!

danielo18

New member
מה לי ולזה.??

הייתי שם שבוע וחצי (הכי מסריחים שהיו לי בחיים,EVER) בגלל הצבא בלאד הזה.. סאפי? זה אחד הדרוזים שאני הכי מת עליהם..הוא עושה אחלה קפה..הוא נמצא שם די הרבה..

haych

New member
אההההההההה מהיקל"ז!!

אין לנו שום קשר אליהם... ורק שבוע שעבר ראיתי מי זה סאפי-עד אז רק שמעתי עליו ובוא נגיד שהמפגש שלי איתו לא היה הכי סימפטי! חתיכת בן ז*** ...

danielo18

New member
כן,יקל"ז זה אני..

אני יקל"זניק מהמפקדה לשעבר... סאפי הזה לא כ"כ סימפטי (יש לו שיגעון גדלות) אבל כשהוא במצב רוח טוב - אז חבל"ז. חוצ מזה שהנהג שלו עושה אחלה קפה שחור ולזה אני מתגעגע...

haych

New member
בדיוק! שגעון גדלות!

הוא לא הסכים לקבל את זה שאמרתי לו שהוא צריך לעבור ממקום אחד ולא ממקום אחר, והתחיל להשתולל ולצעוק "אני סאפי מהיקל"ז! אני סאפי מהיקל"ז!" מעניין את התחת של סבתא שלי מי אתה...

danielo18

New member
אפשר לחשוב...יקל"ז עלק..

ככה זה אצל כולם ביחידה הזו... אבל נו,שויין,גם זה יעבור.

haych

New member
ככה זה...

העבודה שלי זה כמו צבא... משמעת צבאית, קודים של צבא... ככה אנחנו קוראים לזה.

Lady McBeth

New member
איזה מסוף זה?

אנחנו פעם תפסנו קו ליד גשר אדם... קיץ שלם...רציתי למווווווווווווווווווווווווווווווווות...היה שם כל כך חם..

danielo18

New member
גשר שייח' חוסיין המהולל...

המעבר הצפוני בין ישראל לירדן. איך את לא מכירה???

Lady McBeth

New member
עזובתך..

מה חוסיין מה? אני אומרת לך שהייתי בגשר אדם.. מאז אני לא מתקרבת לכל איזור הבקעה...הכוויות חום עדיין עליי..

למעלה