נתקלים ועוד איך
לכנס שהיה בבית לחם הזמנתי חבר ואשתו, הוא טען שהם מסובכים ואין זמן לחופשיות שם, עניתי לו שלא הוא הדבר, כנראה המשך הזלזול במורשת שלנו כנוצרים , לאו דואקא דת, או מיסת יום ראשון, או ערבי שבת, אלא האגו הזה , מה אני צריך את זה, לא בשבילי, הרי זאת המודה אצלנו, רוב העולם מסביב חוזר לדת אבל אצלנו שהמקסימום הוא רק ביקור עלוב לכנסיה , מתורגם לעייפות והתנשאות לא מובנת, אין זמן זאת התשובה השכיחה, או החפלה באולם יותר חשובה, מה לצפות מחפלת הקריסמס או בכנסיה או על שולחן הכל וכל ושוכחים בשביל מה חוגגים את זה ולבסוף צר לי על התמותה הרבה בקרב הרבה אנשים נוצרים, שלא שמעו על הלידה החדשה, זה הזמן לספר ולקדם מכירות שמיימית, אני כן נחשב לאחרונה כמו לוט, יודע ולא מספר, או סתם נאד נפוח, למרבה הצער, זה הזמן לקום שוב על הרגליים כי הצדיק יפול שבע פעמים והרב יקים אותו אולי זה משחק המחשבות של שר העולם, בכדי שלא נבחין בזוועה שתתרחש עוד מעט, אחרי שייסגר דלת החסד ויהיה קשה מאוד,, תבורכי מלח על מה שאת עושה, ימי ראשון בשנים האחרונות נהיו ימימ עבודה וחבל, אין יום אחד בכדי להלל את המושיע שלנו? זאת אחת הסיבות גם להתקררות רוחנית וכמה זה חבל, הרבה ברכות לא מקבלים כי הקשבנו לשכל ולא לרוח שהיא השכל והלב ( סליחה על שהסטתי את השרשור , אבל חייב להתוודות)