סארי... הלבוש ההודי

שרון 115

New member
סארי... הלבוש ההודי

פתאום נפשי חשקה באחד כזה
איפה אפשר להשיג?
כמה עולה?
כמובן שיהיה צנוע (נראה לי אפשר ללבוש חולצת בסיס למטה לא?)

maybesure

New member
בהודו?

בקשי ממישהו שנוסע שיביא לך אחד.
לי יש אחד שאחי הביא לפני מליון שנה מהטיול שאחרי הצבא. לא השתמשתי בו מעולם. נראה לי לא נוח.
תקישי SARI SHOP בגוגל ותקבלי רשימת חנויות.

בהחלט ניתן ללבוש חולצה מתחת, ההודיות נוהגות ללבוש חולצה קצרצרה אבל ראיתי תיירות באירופה שלובשות טריקו פשוט בצבע אחיד מתחת לסארי.

שרון 115

New member
ברור שאם היה מישו שנוסע להודו הייתי מבקשת

אני גם רוצה אחד יפה ומרשים

maybesure

New member
את צודקת - ת"א יותר קרוב

הנה לך קישור

או כאן בחיפה

ויש עוד, צריך רק לחפש בגוגל

במחשבה שניה:

המבחר כל כל גדול, שלא הייתי מסוגלת לבחור לך. גם לעצמי היה לא קל לבחור. עדיף להכנס לחנות שמוכרת ברשת ולהיווכח בעצמך. כל הסארים/חליפת פונג'אבי (שבמקומות שהייתי בהם - צפון הודו - רוב הנשים לובשות) נמכרים בסטים מוכנים של שילוב בדים וצבעים. גם המחירים משתנים לפי איכות הבד, סוג הבד (כותנה, שיפון, משי וכו') והקישוטים שעליהם (נוצצים למיניהם). בנושא חליפת הפונג'אבי (מה שבחרתי לעצמי: מכנסיים, טוניקה וצעיף): כאמור נמכר כסט מוכן, כ=7 מ' בד. עם זה הולכים לחייט, שלוקח מידות, את בוחרת את עומק המחשוף, אורך השרוול, אורך הטוניקה ורוחבה. כך, מסתבר, עושות כל הנשים שם. ולכן זה יושב עליהן ממש יפה, כי תפור לפי מידתה של כל אשה. התפירה עלתה כ=200 רופי, שזה קצת פחות מ=15 ש"ח... הבד עלה יותר,בערך כפול, אולי יותר קצת, אבל שם הכל עניין של מיקוח ואולי אני כתיירת שילמתי יותר ממקומית...
בהצלחה!!

ליז 11

New member
שילמת מחיר אפסי על מה עוד צריך להתמקח

אני תמיד מרחמת על ההודים והסינים שעובדים בתנאי עבדות .מרוויחים כ"כ מעט , בכלל אני לא מבינה איך אפשר להנות במקומות שיש כ"כ הרבה מצוקה ועוני . אני כמובן מדברת באופן כללי ד"א סארי הודי טוב עולה הרבה מאוד כסף .ומיועד לעשירי הודו

שש שבע

New member
אבל המטבע שלנו הוא לא המטבע שלהם

במטבע שלהם הם מסתדרים, זה רק אנחנו שלא מבינים איך אפשר לחיות בעשירית המחיר,
אבל גם השירותים שלהם עשירית מהמחיר,

למעלה