סאנסה סיפרה לסרסי

karkason

New member
סאנסה סיפרה לסרסי

את תוכניות אביה בסוף משחקי הכס? אם כן מה היא ידעה על התוכניות שלו? והאם זה שינה משהו?

HADASA1979

New member
ועוד איך! (לדעתי.)

אומנם קראתי את כל הספרים מזמנן, אבל למיטב זכרוני אביה אמר לה ולאריה שיש ספינה שתיקח את שתיהן מהעיר. סאנסה שהייתה מטורפת על ג'ופרי ועדיין רצתה להתחתן איתו סיפרה את הכל לסרסיי ששלחה את החיילים. הם אלו שרצחו את הלוחמים הנאמנים לבית סטארק,ובסופו של דבר אדארד נירצח בפקודתו של ג'ופרי, סאנסה מוחזקת כבת ערובה ואריה שהצלחה להימלט, אחרי שהרגה מישהוא לראשונה בחייה - נודדת בממלכה במשך שנים. בעצם מותו של אדארד והמלחמה שפרצה בעיקבותו- אפשר להאשים בה את סאנסה ונראה לי שכך אריה מרגישה.

karkason

New member
אבל

במילא סרסי היתה רוצחת את החיילים הרי באותו יום היא תפסה את נד וסגרה את שערי המבצר האדום וכבר ידעה שנד יחשוף את גילוי העריות אז מה זה שינה וחוץ מזה מתי סאנסה סיפרה לה מיד אחרי שאביה אמר לה או יום למחרת

nedisrael

New member
הו, את קצת מגזימה לדעתי..

מה שקרה לנד סטארק ולחייליו קרה באשמתו הבלעדית של נד, מכיוון שהוא סיפר לסרסיי את תוכניותיו. לאחר שהוא אמר לה שהוא יודע על גילוי העריות שהיא ביצעה עם אחיה וכשהוא סירב לסגור עסקה איתה, אלא הודיע לה מפורשות שהוא הולך לרוברט, כבר לא נותרה לסרסיי ברירה. נד בעצם הכריז על סרסיי מלחמה, והיא לא התכוונה להפסיד. לכן סביר להניח שנד היה נלקח בשבי וחיילי בית סטארק היו נהרגים, לא משנה מה סאנסה הייתה אומרת. כשנד סירב להישבע אמונים לג'ופרי, זה היה התירוץ שבו השתמשה סרסיי כדי לתפוס אותו. אבל סאנסה לא הייתה זו שסיפרה לסרסיי על תוכניותיו של אביה, זה היה הוא בעצמו. סאנסה רק סיפרה שנד מתכוון להבריח אותה ואת אריה אל מחוץ לעיר. יש סיכוי לא רע שגם אם סאנסה לא הייתה מספרת את זה לסרסיי, הספינה שנד שכר עדיין לא הייתה מצליחה להפליג, מכיוון שהיו תופסים אותה. העובדה שסאנסה נשארה שבויה במעלה מלך ושאריה הייתה צריכה לעבור את הגיהנום בארצות הנהר, זו אשמתה של סאנסה באופן חלקי. אבל זו לא אשמתה של סאנסה שאבא שלה החליט לספר על תוכניותיו לסרסיי עוד קודם. זו לא אשמתה שהתחילה מלחמה. אני מרגיש שאת רומזת שמה שנוצר מאריה זה באשמת סאנסה, אבל עוד יותר קשה לי להסכים עם הצהרה זו. אריה בחרה את הדרך שלה - היא בחרה להרוג את נער האורווה מאשר ליפול בשבי, היא בחרה לברוח מהארנהול ולרצוח שומר.

למעלה