סאני ואורלי,

סיון b

New member
סאני ואורלי,

רק לידע הכללי - לפני כמה ימים מצאתי את המלפפון של אורן משוטט בפורום אחר... נמצאה האבידה, מסתבר. סיון

סיון b

New member
תבקש מאורן.....

הוא הלך והראה את המלפפון שלו לאחרים. ככה הוא בגד.... אבל, מצד שני, תלוי איזה מלפפון.... מממממ....

star*dust

New member
סיוני! ../images/Emo42.gif

בוקר טוב! ראיתי ששלחת לי מייל אבל לא הספקתי לקרוא אותו, אני אקרא אותו יותר מאוחר (הולכת עכשיו לעבודה
) שיהיה לך (ולכל השאר כאן) יום נפלא!
איילת

rubber duck

New member
ל]י מה שהבנתי את מצאת אותו

אם כך הוא אצלך אות אמורה לדעת בדיוק באיזה מלפפון מדובר
חמוץ / מתוק או סתם טפל
שרון

סיון b

New member
אוי שרון, שרון

ככה חינכתי אותך??? תראה, המפפון לא אצלי. מצאתי אותו משוטט, אבל לא לקחתי. סיון ילדה טובה, לא לוקחת מה שלא שלה..... חחחחחח...... אבל, (וזה אבל גדול), שוב תלוי באיזה מלפפו מדובר. הוא לא חמוץ מתוק, כי אז הוא יגנוב לך את התואר. אבל אני חושבת שהטעם נורא אינדיבידואלי. כל אחת חושבת אחרת.... (או אחד.....
).... אני עדין תוהה בקשר למלפפון.... פויה שכמותי.... סיון

rubber duck

New member
טפו ילדה רעה של ברוניה

מה זה פה בורדל חוצפה ממש חצופה בנצילה שלא תשתה לי שם חשיש
ולגבי המלפפון מה שחשוב שיהיה טעים ואם לא לקחת ביס..... טוב אז ניתן לאורן בעליו לדווח שרון

סיון b

New member
שרוני,

מכיוון שאני יוצאת מתוך נקודת הנחה שאורן הוא בחור נחמד, אז אני לא אקח ביס מהמלפפון. חבל עליו. מה יהיה איתו הלאה? ככה לקטוף "ירק" באמצע חייו??? לא חרם???? אני מרחמת.... לא יפה.... אתה רואה? בכל אופן ברוניה לימדה אותי משהו... גם אם לא את הכל.... ו... חוכמית צודקת העלית נקודה מעניינת על יחס של אורך ורוחב. זה קשור למלפפון???????

rubber duck

New member
עניתי לסאני

ובנוסף אני חושב שהכל עיניין של פרספקטיבה
שימי לייד חתיכת פרספקט ותקבלי פרספקטיבה
שרון

sunrise of love

New member
אתה עוד חייב תשובה

מאתמול בקשר לפרופורציה של האורך לעומת הרוחב.....זוכר???? לא תתחמק שמעת??? ובקשר למלפפון - טוב זה בדרך כלל ירק מאוד עשיר בטעם וכל מה שיש בו בדרך כלל זה הקונוטציה ה"שניה"""....
כן, הוא מומלץ לעיכול גם. אז מה היה לנו חביירים?

rubber duck

New member
היי סאני ../images/Emo13.gif

לגבי הפרופורציות .......... אני רזה שמן נמוך גבוהה מלא מוצק דקיק ואלי סתם משהו באמצע
למען האמת אני מלא
שזה מה שאני רוצה להיות ויש לי סיבות
ובקשר למלפפון מה שחשוב שיהיה טעים ובלי שום קונוטציות שרון

sunrise of love

New member
טעים בסדר.........

אבל שיהיה גם נעים!!!!!!!! אתה מתחמק אבל לא נורא.....נמשיך לשחק..........

rubber duck

New member
את יודעת שאני המפציץ החמקן

קשרי אותי להדועדה כי אני אל זוכר בדיוק על מה דובר אלא אם כן את מתכוונת ................ שרון

למעלה