"סאן ריידר"

srll23

New member
"סאן ריידר"

שלום לכולם האם משהוא שמע על המוצרים של סאן ריידר? ילדי בן 4.5 מאוד פעיל ומטופל במכון להתפתחות הילד. שבוע שעבר נאמר לנו שניתן להתחיל לחשוב לתת לו רטלין. אני נגד לפחות עד שיהיה בן 6 ,היום פנתה אלי המטפלת שלו ושאלה אותי אם אני מכירה את המוצרים של סאן רידר ושהם טבעיים ושיש להם מוצרים להרגעה במקום רטלין. האם משהוא התנסה? מכיר?

orlishelmarom

New member
לא עוזר - רק לכיס של המטפלת

או של מי שמוכר לך את המוצרים. מישהי ממשפחתי הייתה סוכנת של מוצריהם. הילד שלה אובחן בצורה מסודרת בגיל 6 כ- ADHD. התחילו ריטלין. היה טוב מאד. אחרי שנה כשהילד היה בכתה ב' פנה אליה מישהו ממשפחתה והתחיל למכור לה מוצרים של סאנריידר (זה בד"כ הולך ככה - חבר מביא חבר, משפחה מוכרת בתוך המשפחה, והחברה שמשווקת / מייצרת את המוצרים מתעשרת על חשבון אנשים תמימים). הפסיקו ריטלין, הילד התדרדר שוב מבחינה לימודית והתנהגותית, עבר מכיתה רגילה לכיתה קטנה. בסוף נשאר שנה. הוא עדיין בכיתה קטנה. רוצה עוד? מישהי מהעבודה שלי עדיין סוכנת שלהם. היא לא מפסיקה לנסות לשכנע אותי לקנות. נו בטח, היא חייבת להיפטר מהסטוקים שהיא מחוייבת (!) לקנות מהחברה. אני בחביבות מנערת אותה. "לא מחליפים סוסים מנצחים" (דהיינו ריטלין). היא בכלל התחילה עם סאנריידר בקטע של דיאטה. עכשיו אחרי שנה ולא ראיתי שהיא ירדה גרם אחד... אולי להפך. מה כן? היא מה זה מתגעגעת לקפה, אבל "לא נעים לה" מאיתנו אחרי שטיפות המוח שעשתה לנו. היא שותה את תערובת הסאנריידר שלה ו"מתבשמת" מאדי הקפוצ'ינו שלנו בבוקר. אני יכולה לומר לך באופן אישי שאצלנו הריטלין שינה את הכל ב-180 מעלות. שינה לטובה!!! אבל אם לתת לבנך ריטלין או לא - זו יכולה להיות רק החלטה שלך. בכל מקרה - לא נראה לי שנותנים ריטלין בגיל כ"כ צעיר.

עוזר כאמור- למי שמכניס לארנקו את

כספך. מעבר לכך- חבל על הזמן, לא רק על הכסף.

למעלה