יש לי אותו כמה חודשים
בחודשים הספורים שיש לי אותו (חדש ממטרו) לא נתקלתי בשום תקלה / בעיה, אבל זה לא באמת אומר כלום... זה רק כמה חודשים.
לגבי המקום מתחת למושב, הקסדה שלי (מלאה נפתחת) לא נכנסת מתחת למושב, ואני נאלצת לשים אותה בארגז. יש לי קסדה נוספת (גם כן מלאה נפתחת) שכן נכנסת שם, כך שנראה לי שזה מאוד גבולי ותלוי בקסדה.
לגבי המקום לרגליים, קצת מפריע לי שאין מקום לשלוח את הרגליים קדימה, כי כשאני רוצה לבלום יחסית חזק זה גורם לי להישען קדימה עם הידיים על הכידון במקום להפעיל יותר כוח על הרגליים. לזה אתה מתכוון ב"אין מקום לרגליים"?
בכל מקרה, זה לגמרי עניין של העדפה אישית ומבנה גוף, ואתה יכול לדעת את זה גם רק מלשבת על הקטנוע בתוך החנות.
אחד הדברים שמבאסים אותי הוא שאף אחד לא מכיר את הדגם הזה, הוא לא מופיע ברשימת הדגמים ביד 2 (צריך לבחור "אחר"), הוא לא מופיע במחירון טיפולים של מטרו, כבר יצא שהייתי במוסך (הראשי של מטרו) ואמרו לי דברים לא נכונים לגבי מרווח טיפולים ולחץ אוויר בגלגלים.
אנשים ברמזור לא מכירים אותו, הם מסתכלים על השם שלו וזה נראה כאילו הם מסתכלים לי על התחת
לסיכום, אני לא הייתי ממליצה עליו בחום, אם הייתי יכולה לחזור אחורה בזמן כנראה שהייתי לוקחת את ה-VS. זה לא עד כדי כך גרוע שבא לי עכשיו להתעסק עם קניה ומכירה... כולה נסיעות קצרות בתוך העיר.