סאן אנטוניו לאן?

88nothing

Active member
הספרס עשו את מה שצופה מהם העונה ולא יותר מכך.
נכנסו לפלייאין, ואחרי משחק צמוד הפסיד לממפיס המוכשרת מהם.

נתחיל מתקרת השכר, נכון לעכשיו לס"א יש התחייבויות בסך 58M לעונה הבאה.
כאשר דרוזן, גיי, פטי מילס ליינס מסיימים חוזים, יסלחו לי יתר המסיימים.
חוץ מחוזי הרוקיז של ווסל(עונת רוקי חלשה), לוני וולקר, סמניץ, וקלדרון ג'ונסון יש את החוזה המזערי של איבנקס, את החוזה הנוח מאוד(8.75M) של פולטל.
החוזים הכבדים יותר הם מורי ב15.5 ווייט ב15.7.

סגל שעל פנוי שווה מקום אחרון בליגה, נטול כישרון אמיתי וללא שחקן שניתן לסמן כסף אולסטאר עתידי.
לספרס סיכוי של כ7% לקבל את אחת מ3 הבחירות הראשונות בדראפט הנוכחי לעומת כ90% לקבל את הבחירה 12.

מה הספרס צריכים? ריבילד מהיר!
הכלי הכי טוב שיש להם לגייס שחקנים העונה זה פופ, והם צריכים להתפלל שימשיך איתם.

על מנת להתחזק לספרס נשאר 3 אפשרויות:
1.לספוג חוזים מקבוצות שרוצות לרדת מתת לתקרת המס:
לקנות בחירות בדראפט בסוף סיבוב 1, לנסות להביא שחקנים מהסוג של ג'ארט קאלבר ממינסוטה, אנפינה סימונס או נזיר ליטל מפורטלנד, ג'יילן סמית' וקלדרון ג'ונסון מפיניקס ועוד שחקנים בסגנון זה.
וכמובן להשתמש בכסף הפנוי כדי לקנות חוזים פחות נוחים של שחקנים שעדין שווים משהו.

2.בשוק השחקנים החופשיים:
בהנחה ששם גדול לא יבוא לספרס במצבם הנוכחי, הדרך הנכונה היא כנראה שחקנים שנתקעו ודווקא במערכת כמו של ס"א יוכלו לקחת צעד קדימה.
כאן ראיתי כמה שחקנים שלספרס שווה לנסות להביא: מרקונן, ג'ון קולינס, הורטון טאקר.

3.טרייד:
כאן ס"א לא ביצעו מהלך רציני מאז העזיבה של קוואי, והדרך הנכונה ואולי אפילו היחידה מבחינת הספרס היא להעביר את מורי\וייט.
2 רכזים שהם שומרים מצויינים ולקבוצות שרוצות ללכת רחוק יוכלו להשלים את ה3 גרוש ללירה.
ננכיח זה: https://tradenba.com/trades/KuNOtD4RU

או https://tradenba.com/trades/42T_1OT87

או: https://tradenba.com/trades/HQKg49fgB

Rapgamer

Well-known member
פוסט טוב. אני חושב שדריק וויט אחלה של שחקן, אתם קצת מעריכים אותו בחסר בטריידים שהוא מוצע בהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הכלי הכי טוב שיש להם לגייס שחקנים העונה זה פופ, והם צריכים להתפלל שימשיך איתם.
המשפט הכי נכון שיש היום בכדורסל
הספרס חוויים את מה שחוות בדר"כ קבוצות עם שחקן ענק שפורש.
זה קרה לבוסטון עם בירד, ללייקרס עם מג'יק (למרות שבהיותם הלייקרס, הם התאוששו די מהר), זה כמובן קרה לבולס עם מייקל ואפילו ליוסטון עם אלג'ואן.
אבל כמו שציינת, להם יש את פופ והוא הנכס הכי טוב שלהם להישאר רלוונטי, גם כי הוא מאמן על שמצליח להוציא מים מסלע וגם בגלל שהמון שחקנים רוצים לשחק תחתיו וישמחו להגיע לספרס בגללו.
אבל, וזה חתיכת אבל... אני לא רואה את אחד מכוכבי הליגה בא ואומר "אני רוצה לשחק בספרס"
פופ והאירגון עצמו אולי מושכים שחקנים אבל רובם שחקני דרג ב' ולא כוכבי ענק.
גם דרוזן לצורך העניין, לא באמת כוכב גדול אבל כמו שאליו כתב, הייתי משחאיר אותו במחיר הנכון, רק שהוא רוצה מקס ואת זה לא הייתי נותן לו גם אם מחר יתגלה שהוא ספיידרמן בהסוואה. אני גם בספק אם יש קבוצה שתיתן לו את זה.

קשה לי לראות אותם מתחזקים משמעותית ע"י טרייד ולמרות שאני סולד מהרעיון, במקרה שלהם דווקא כן הייתי הולך על טאנקינג בתקווה להנחית איזה תותח דרך הדראפט אבל עד שזה יקרה, כנראה שפופ יפרוש ולך עכשיו תמצא מאמן שיכנס לנעליים שלו.

בקיצור
לא רואה את הספרס חוזרים להיות כח משמעותי בליגה בשנים הקרובות.
כל עוד פופ שם, הם יזמזמו לך באוזן כמו יתוש מעצבן אבל לא באמת יהוו איום וכשהוא ילך, גם זה לא ישאר.

Krit123

Well-known member
תיארת יפה, יש להם פרוספקטים טובים רק מעט מדי אפסייד, ובטח שעל פחות מדי עמדות - הבעיה העיקרית היא הצפיפות בעמדות 1-3. לפני שנה חשבתי שווייט הוא הodd man out, רק שנוכחתי לדעת שעשה התקדמות בבועה. עם זאת, הוא עדיין הראשון שהייתי מנסה להעביר. הייתי מוסיף שלדעתי לקלדון "קלדרון" (;)) ג'ונסון יש תקרה של אולסטאר, צריך זמן.

בהנחה שהם לא מבצעים מהלך משמעותי, אני מסכים שללא פופ, יש להם כנראה את הסגל החלש במערב המפלצתי. איתו לעומת זאת? הם עדיין יכולים למצוא דרך להתמודד על הפלייאין אם ימצאו חיזוק, אני עד כדי כך מאמין בפופ.
כרגע הקו האחורי הוא מורי/ווקר/ג'ונסון. פולטל יהיה הסנטר הראשון לעת עתה, והייתי מקדם את ואסל או את שמיניץ' לעמדה 4 בתור סטרטר. אגב אני לא מסכים שואסל אכזב בעונת הרוקי, הוא קיבל אשראי מוגבל (כיאה לכל רוקי בסאן אנטוניו) והרשים אותי לא מעט (אם כי ההאפסייד שלו אכן מוגבל).

לגבי מהלכים:
-הייתי ממשיך עם מילס, שפשוט הפך ל-Staple בארגון. הוא מספק מנהיגות וריווח רצוי.
-לא רואה טעם להאריך חוזה לדרוזן או גיי.
-יש להם מקום המון מקום בתקרה כאמור, אהבתי את הרעיון ללכת על מישהו כמו קולינס לדוגמה, אפילו על THT ושחקנים בסדר גודל כזה שהספרס ידעו להרים.
-יש להם בחירת לוטרי, ומערך סקאוטינג מעולה. לראשונה אני עוקב אחרי הדראפט דרך צפייה במכללu,, ואני אומר לכם, יהיו שחקנים עם אפסייד גבוה באזור הבחירה שלהם. מדובר בדראפט חזק, אולי אני אומר את זה רק כי אני עוקב, אבל אובייקטיבית יש שחקנים בטווח הבחירה שלהם (10-14) עם אפסייד גבוה יותר בהשוואה לדראפט שעבר בזמן אמת ובדיעבד. הם יכולים למצוא מישהו שיזניק אותם קדימה כעמוד תווך אם יפגעו.
-לא הייתי נוגע במארקנן.

לגבי הטריידים, רק זה של דריק ווייט לדנבר ריאלי, ומאוד תלוי באיך הם תופסים את הערך של בול. נאג'י אחלה שחקן והוא יכול לעזור להם, אני מאמין שהם יחפשו אפסייד גבוה יותר או לחלופין שם מוכח בתמורה לדריק.

בהנחה שהם לא מבצעים מהלך משמעותי, אני מסכים שללא פופ, יש להם כנראה את הסגל החלש במערב המפלצתי. איתו לעומת זאת? הם עדיין יכולים למצוא דרך להתמודד על הפלייאין אם ימצאו חיזוק, אני עד כדי כך מאמין בפופ.
כן, השאלה אם זה נכון להם להיות קבוצת פליי-אין. אתה לא יכול להתקדם בפלייאוף, ואתה לא בונה את עצמך.
אני בדעה הפוכה משלכם. חושב שהם חייבים להיכנס לפול-ריבילד, רגע לפני שהם נותנים את הכסף הגדול למרי, שלדעתי יהיה הקורנרסטון שלהם.
דרוזן זה טריקי. אני הייתי רוצה להשאיר אותו, אבל הוא יחפש חוזה גדול אחרון, אולי במזרח, הזדמנות להתקדם בפלייאוף. לא יודע אם זה נכון להם להשוות הצעות, אחרי שסוף סוף הורידו התחייבויות.

למעלה