סאמר כיום

סאמר כיום ../images/Emo58.gif

תראו איך היא רזתה כנראה ה75 קילו שומן שרונדה הראתה לה כן עשה לה משהו והיא התחילה לקחת את עצמה בידיים!

../images/Emo12.gif אמאאאאא

למה כל הציצי שלה בחוץ?! והתמונה הראשונה נוראית היא ניראת חולה!

פיפיטה

New member
יווווווווו איזה יופי

לפי דעתי היא ניראת פצצה תראו רק מה שומן עושה? איזה הבדל משמעותי רואים את החיוך היפה שלה והיא ניראת מאושרת !!!!!!!!!!!

Nadav נדב

New member
שתתחדש על הציצקעס

היה ברור שהיא בחורה יפהפיה, כל הכבוד לה.

../images/Emo45.gif אני מפרגן...

מבחורה שלא העזה ללבוש חולצה קצת צמודה הא הפכה לחושפת גאה. אני ממש מבסוט ממנה, היא היחידה שנראה שעושה משהו אמיתי בתוכנית כיום.

t a m i 2 5

New member
נראת ז***

סליחה על הבוטות אבל ככה היא נראת... עכשיו היא תוכל לגנוב לעוד כמה נשים את בעליהן.... סתם... אבל לא אוהבת אותה לא יודעת למה...

מה זה? ../images/Emo12.gif כל הציצי ככה בחוץץץ ?

ממש לא יפהההה ... ולדעתי היא רזתה בצורה שממש לא מחמיאה להההה וזה שהיא מראה ככה את הציצי כנראה שהתכנית עזרה לה יותר מידי להעריך את עצמה עד כידי כך שזב כבר מגיע לכיוון שלילייי

שרימפי

New member
די עם השיפוטיות כל היום...

קצת לפרגן. היא רזתה, אולי לדעתך יותר יפה לה להיות קצת יותר מלאה. אני חושב שהיא נראית ממש יופי. ואני גם ממש שמח לראות אותה ככה. כמה זמן עבר מאז צולמו הפרקים שאנחנו רואים בארץ?

MommyHug

New member
אני אוהבת את

איך שהיא נראית בתכנית. זה יפה עוד כמה קילו פחות אבל בכל זאת, זה מה שרצתה, אז כל הכבוד לה שעמדה במשימה!! זה בטח לא היה לה קל וגם אני לא אוהבת את התמונה עם הציציפ בחוץ, אני שמחה שגדל לה הביטחון אבל עד כדי כך ?
אבל אני בטוחה שהיא הייתה כזו בתוך תוכה (לא יודעת מה המילה המתאימה...
) וזה רק פרץ החוצה כשהיא הרגישהשמותר לה... אז יחי החופש

ואו וואוו איזה תמונות

בסוף נעשה תחרות התמונה היפה ביותר מה אתם אומרים ? סאמר נראת תסלחו לי בתמונה עם הציצים כמו זונה מהרחוב . מה נסגר . אבל איך היא רזתה כל הכבוד בטח זה היה אחד המשימות :)

nate200

New member
היא נראית מדהים!!!! מדהים!!!

ואאוו!!! די לשפוט אותה על כך שהחזה שלה בחוץ. מה קורה לכם? למה שמישהו יכתיב לה מה ללבוש? כנראה שהיא אכן הגשימה את מטרתה: "לחזק את בטחונה העצמי". היא עבדה קשה, נראית נפלא, ומותר לה להתגאות בעצמה על ההישג! אני אוהבת אותה. היא אמיתית ומקסימה. לפחות היא אינה "זאב בעור של כבש", דוגמאת ג'ניפר.

t a m i 2 5

New member
וואו היא נראת כאן ממש מפחידה

יש כאלה שהרזון עושה להם טוב לא לכולן... כשאני שוקלת מתחת ל 55 אני נראת חולה... ממש לא מחמיא לי... צריך לדעת מתי להפסיק

Moon phase

New member
נראה לי התמונות לא יצאו משהו

אבל כל הכבוד לה שהצליחה להתמיד ולרזות.

MommyHug

New member
וואו היא נראית ממש שונה!!!

איזה כייף לראות תמונות שלהן מאחרי התכנית מדהים פשוט! בתמונות השלישית שפה היא נראית כמו ילדה...

למעלה