סאלי ספקטרה

עופר8

New member
סאלי ספקטרה ../images/Emo58.gif

באתר הרשמי רשום סאלי ספקטרה אומרת BON VOYAGE . ושיש לה הודעה להודיע. מה זה אומר? היא עוזבת ???

עופר8

New member
מתנצל בלי כוונה ../images/Emo52.gif

לא צריך לתקוף כל כך !! אפשר לחשוב שמישהו יתאבד אם הוא יקרא את ההודעה הזאת בטעות .

אל תדאג

אף אחד לא יתאבד. פשוט אנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה בעתיד יפסיקו להיכנס לפורום ואתה תוכל לכתוב כמה הודעות שתרצה לעצמך. ביקשו ממך קצת התחשבות באחרים. לא יותר.

Guy K

New member
עופר תפסיק לעצבן

אפשר לחשוב שביקשו ממך איזה משהו מסובך. אף אחד לא יתאבד אם לא תסמן ספוילרים, נכון. אף אחד גם לא יתאבד אם אני אתן לך סטירה. אבל זה לא אומר שזה בסדר. בקיצור, סמן ת'הודעות שלך כמו שצריך. זה שאתה רוצה לדעת מה יקרה זה טוב ויפה. יש עוד הרבה אנשים כמוך. אבל גם יש אנשים שלא רוצים. אז לא יקרה כלום אם תתחשב בהם.

עופר8

New member
אני לא התכוונתי לעצבן אף אחד

אני בסה"כ די חדש כאן בפורום וישר קיבלתי "קבלת פנים " די צוננת ותקיפה. אני לא עושה שום דבר בכוונה להרוס או לקלקל. האמת שאני בעצמי שונא שמגלים לי ספוילרים בסה"כ ביקשתי מכם לענות בצורה קצת יותר מתחשבת ולא תקיפה ואם בן אדם עשה טעות ולא סימן פה ושם את האייקון המתאים . לא צריך לאיים עליו שזאת "פעם אחרונה" או דברים כאלה... חשבתם אולי שבגישה כזאת אנשים לא ירצו להיות בפורום הזה בכלל? בכל אופן , צפניה ו GUY אני שוב מתנצל ומקווה שהכל נשכח ונסלח. סה"כ זה פורום מעניין עם כותבים שנונים ומצחיקים ואני מאד רוצה לקחת חלק בו. יום טוב לכולם. עופר

אתה יודע מה?

כן יש מקום לאיים שזו "פעם אחרונה". באמת שהתלבטתי אם לכתוב את זה או לא, אבל אין שום סיבה שתזכה ליחס מועדף כשאתה נמצא בפורום מאז חודש מאי, כלומר 7 חודשים. לדעתי, מדובר במספיק זמן כדי להפנים כלל פשוט מאוד. ואם אני ממש אתעקש, רק לפני חודשיים קרה בדיוק אותו הדבר, לא סימנת ספוילר, מוזר - שם דווקא טענת שאתה "נמצא בפורום מלא זמן". אני את הסבלנות שלי איבדתי.

ורק כדי להסיר ספק

כשאני אומר "את הסבלנות שלי איבדתי", אני מתכוון לזה שאנשים כאן מרשים לעצמם ל"מרוח" אותי ואת חברי הפורום - "אני חדש כאן, הכלב אכל לי את המקלדת, ברוק בכלל לא אשמה" וכן הלאה. כולנו כאן אנשים (פחות או יותר) בוגרים, אין שום סיבה שאדם שמפשל לא ייקח על עצמו אחריות. כמו שאני יודע להודות בטעויות (אנג'לה - תחזרי לכאן כבר! אוטוטו כריסמס), אני מצפה ליחס דומה מאחרים.

עופר8

New member
מי ביקש יחס מועדף ????

תגיד לי , בן כמה אתה ? טוב אתה יודע מה , אני מקווה שאתה מבסוט כי אני לא יכנס יותר לפורום הזה עם יחס כזה אין טעם לבוא לכאן ואני עוד באמת הכוונתי להתנצלות אבל אני רואה שזה מתחת לכבודך להתנצל גם . אין מה להשוות בכלל בינך לבין טלי (girlontop) שהייתה פשוט מותק. אתה בן אדם שחצן ולא ראוי להיות מנהל פורום בכלל. שיהיה לך בהצלחה שלום לכולם.

סליחה שאני מתערבת בעניין לא לי=

אבל כאחת שעוקבת אחרי הפורום הרבה זמן עוד מימיה בישראבלוג של גיא.. עצוב לי לראות את ה"זובור" שאתם מעבירים כאן כל אחד ואחת מהחדשים או הישנים לא משנה . אם מישהו טועה מתקיפים אותו בכ"כ הרבה ארסיות אני לא מבינה מה יש לכם?? נכון שאחד הדברים הכי מעצבנים בעולם -זה לראות ספוילר .זה הורס.זה אכזרי.ושפל. אבל באמת=אנחנו אנשים לא רובוטים וטעות לעולם חוזרת. חבל לי אני נהנת לקרא את הפורום והייתי מאד שמחה להשתתף בכתיבה-אבל זמן אין לי.חבל-תחשבו על זה.......... ועוד דבר קטן צפניה-אם יש כמה פיטפוטים על ה"שיער" המדהים של טיילור. או "השיניים המושלמים של ברוק -זה לא סוף העולם בך הכל זה אופרת סבון ולא איזו פקולטה למשפטים באוניברסיטת הרוורד

למעלה