סאיינים!!!! אופן אפ!

סאיינים!!!! אופן אפ!

יו איזה ***! זה לא יאמן כמה אני מסתבכת!! מחר..אני מושעת!!!!!!!!!! מבצפר!! זה לא יתכן!! יעיפו אותי מהתעכון על בטוח!! כמה שזה אולי מציף.חשוב לי שכל שבט הסאייה..( ומנה שביניהם) ידע.... fuck school!! קזבובו!! תעשה קמהמה על הרכז שיכבה שלי!! הוא עוד מעיז להתקשר הביתה ולפטפט עכל מגמת אומנות ועל זה שככה אני לא יתקבל למגמת מוסיקה עם הגיטרה שלי..( כמה צפוי..במילא ניראה לי שאני מאבדת את זה בגלל המצב שלי בחיים:() איזה פאק!! ההורים יעיפו אותי מהבית.למה יש לי הרגשה זמשהו כזה יקרה?! טוב הגזמתי..אפילו בהורוסקופ היה כתוב שמשהו רע יקרה לי!!!!!!!!!! דרך אגב..אני מושעת פעם שניה השנה..וזאת הסיבה לעכשיו..בגלל שלא הרגשתי טוב..ואני שונאת את מגמת אומנותשאני לא מבינה למה התקבלתי לזה לעזאזל..סבלתי שם..מורה זומבי אידיוט!! אני הרוסה!!! סון מאיה מטמוטטת!!

Evil Beast

New member
אני לא סאייני.. אבל אני יכול לעזור.

אולי אני בכיתה ז' ואולי אני לא ממש מבין הרבה אל אני כמעט הייתי מושעה.. לא יזרקו אותך מהבית.. פשוט קצת ינזפו בך וזהו. זה לא נורא להיות מושעת.. את בבית בסבבה אפשר לישון/טלויזיה/ מחשב.. את צריכה להסתכל על הצד החיובי שבזה..לא יעיפו אותך מהביצפר לא יעיפו אותך מהבית לא יעיפו אותך בכלל. ד"א באיזה כיתה את ולמה העיפו אותך? ??
?

BlueStorm

New member
המפ. אל תדאגי לא יעיפו אותך

משום מקום, וכמו שEvil beast כתב, מקסימום ינזפו בך, ואולי יתנו לך איזה עונש קטן. יהיה בסוודר....

אני...............

כיתה י'...יאפ יאפ.. שנה מסריחה!! רק במחינה לימודים!! חברים.תודה לאל יש..... לימודים?! אתם יודעים איזה ממוצא יש לי?! שנים קודמות וזה..היה לי 80.80 ומשהו..כמה זה עכשיו?! 58!!!!! אני בחיים לא הרגשתי מטומטמת יותר מיזה!! והתנהגות ג! שזה דיי רע......והתיכון שלי..הוא הכי קשוח בסביבה בין 4 תיכונים..הכי קפדן!! הכי בן **** בעולם!! העיפו לא מעט ילדים מפה!! וברגיעים אילו אני מתחילה לפחתד כן כן..אני סאייניתצ..ואני עדיין מםפחדת!! שני ההורים שלי בו זמנית התקשרו לי לפלאפון אחרי שהם התכ\קשרו לרכז שיכבה לברר מה עשיתי.. וווווואיייייייייי מחר..אני בטח יהיה בשמיים ימות..אני יכין מתנת ברכת שלוםחמל אמה הגדול!!:( שיעזבו אותי!! הם ינתקו לי אתהמחשב הטלויזיה והכל!!!!!!!!!!! אני מםחדתתתתתתתתת!!

מה אתה אומר!!!!!!!!????

סתם לא!! לא רועדת!! אני לא רוצה לראות את התגובה של ההורים שלי כשהם ישעו אותי מכל מה שאני אוהבת לעשות....אין....טוב..אני רוצה..חבצלות על הקבר..עדיף טריות..ואם לא..אז בננה .ולא יודעת למה כי זה מה שעלה לי הרגע!!

הם ההורים שלך..

הם לא יהרגו אותך!!אל תדאגי! והם גם לא ישעו אותך מכל מה שאת אוהבת!תאמיני לי הורים לא כאלה מפלצות.. וחוץ מזה אני בתור סאייאנית ואישתו לעתיד של רדיץ' אומרת לך שלא צריך לדאוג..תקשיבי לי!אני יודעת מה שאני אומרת!

אבל את יודעת........

למה אני סאיינית?? כי ההורים שלי זה שילוב ויצא דופן אבא תימני.. אמא פולניה!! זה לא עובד ככה!! מהשילוב הזה יצאה סאיינית.אני..וזהו.. והם יכטולים להיות \מפלצות1! בגלל השליוב הזה..מתקוממים נגדי!! בההההההההההה

Evil Beast

New member
זה לא ממש נכון..

ההורים שלי נתנו לי עונש על זה ש2 מורות התקשרו הביתה.. בלי מחשב, בלי טלויזיה בלי פלךייסטיישן 2 (שקניתי לפני שבוע!) רק לימודים ובשביל הכיף מוזיקה וציור(הדברים שאני הכי אוהב בעולם!). עכשיו אני כבר יכול בקושי.. בגלל שאני גם עושה עבודות...

Light woman

New member
אמא פולניה?? חחח... קטן עליי!

לי יש זוג הורים רומניים. ואני בטוחה שהם רומניים פולניים... גם עידו'לה "סובל" מהורים רומניים... נכון עידו'לה? יכול להיות שאני טועה, אבל רק שתדעו שסגל זה שם רומני... בעע... נראה אותך עם אמא שמלבישה אותך בארבע שכבות בחום של 25 מעלות...

זה רע מאוד ילד..

תחליף מורה ללשון ועכשיו אני בבית....ולא דיברתי אם ההורים מאתמול..אין לי מושג אם הם כברהיודעים שאני מושעת.בלאט!!

Kyen

New member
רק רציתי להגיד לך דברים חשובים

כמובן שהשעיה קטנה לא תזיק יותר מדי, ינזפו בך, יגידו לך להיות ילדה טובה אולי איזה משהו ללמד אותך לקח (לא לצאת ביום שישי הקרוב?) אבל זה יעבור בלי קשר לזה כדאי שתקחי את עצמך קצת בידיים בקטע של לימודים, אני לא מתכוון להפחיד או משהו אבל כיתה י"א הרבה יותר קשה מי'

Hwoarang

New member
וולקאם טו דה קלאב!

מכיר את ההרגשה...חחח בקשר להורים, תגידי להם שעוברת עליך תקופה קשה ואין לך הרבה מצב רוח בזמן האחרון(בשילוב פרצוף חמוד כמובן!:) ותאמיני לי זה יעזור בהצלחה

ועוד משהו דחוף ממש בבקשה!!!!!!!!!!

שוב פעם זה קורה!! יש דיווקס..יש נימו..ובלי הנימו לפי מה שאני חושבת ושמתי לב.. אבל עדיין...התמונה סבבה....האיכות של המוסיקה טובה..אבל התמונות באות אולי 10 או 5 בערך שניות אחרי המוסיקה!! המוסיקה ממשיכה..התמונות זזות לאט יותר!! וזה זז נורמלי!! למה זה עולה את זה?? וזה קורה לי רק באותו סרט שאני מחכה לראות כבר המון זמן!! the biography of goku וזה ניראה מדהים לפי ההתחלה שלו..שאבל זה פשוט לא עובד כמו שצריך!!!! המדיה מעודכן והכל אבלץ..זה כזה שיט לא עובד טוב!! למה למה למה למה?????????????????

למעלה