סאות' פארק 1002

סאות' פארק 1002

פשוט פרק גרוע... אין לי מה להוסיף לא צחקתי אפילו לשניה... פרק גרוע! גרוע! גרוע! נתן לכם לשפוט בעצמכם...

Cutting Edge

New member
דווקא היה די בסדר

אפילו יותר טוב מ1001. שמתם לב שהאיש מ806 היה שם? הקטע בהתחלה עם אבא של קייל היה טוב
. בהמשך היה יותר גרוע

benedek22

New member
היו יותר טובים

לא פרק גרוע היו קטעים נחמדים אבל ללא ספק לא בין הפרקים הטובים

sheff2k1

New member
שמעו אני לא צחקתי פעם אחת ../images/Emo58.gif

בכל פרק יש משהו משעשע או נחמד, כמו ההופעה של הרדנק מהפרק עם הgoobacksאבל הפרק היה LAME אחד גדול לפי דעתי........... הרעיון של לבסס את הפרק על משחק מילים(SMUG\SMOG) היה טוב

Bullseye

New member
באמת היו יותר טובים...

לא היה משהו ממש מצחיק... רעיון טוב שלדעתי הם יכלו לבצע יותר מצחיק... מקווה שהם לא מתייבשים לנו שם... )-:

MetalSinagouge

New member
יכול להיות שזו הנטייה שלי לחפש

משמעות ועומק בדברים, אבל יש סיכוי שהעובדה שאבא של קייל היה סנוב כזה ובמקרה הוא גם יהודי דתי, היא בעצם ביקורת על הדת? על הקנאות הדתית של היהודים וחוסר הרצון לחלוק בתורה שניתנה להם לטענתם, בהר סיני? בקשר ל'צחוק'- לי לצערי יש בעיה בקטע הזה (בערך אותה בעיה שהייתה לקרטמן בפרק עם התחת של קני בתמונת מחזור) אני לא מסוגל לצחוק, מקסימום לחייך במשפטים כמו: What seems to be the officer, problem? או הגימגומים של ג'ימי. עדיין, פרק נחמד שידע לזרות את המלח בפצע הטרי, כמו תמיד.

benedek22

New member
בקשר ליהודי

יש אפשרות למרות שאני לא בטוח בזה כל כך אבל האמת שהיחידים שמבינים ממש לעומק את סאות פארק וזה טרי ומאט אז אין 100 אחוז

MetalSinagouge

New member
חח כן, זה כמו הסרטונים של יוצר

Salad Fingers. סוריאליסטי ודי מבעית נפשית. יו אני כ"כ שונא את קייל. הפרק האחרון רק מראה את הנשמה הטהורה והילדותית של קארטמן, עם כל זה שהוא הציל את קייל. אני במקומו של קארטמן הייתי מזכיר את זה לקייל במשך שבוע, כדי שקייל יבין שאין לו מקום בעולם של סאות' פארק, ויתאבד.

Kuroi Tenshi

New member
לא נראה לי...

אבא של קייל כן ניסה דווקא "לחלוק בתורה" שלו, הוא ניסה לשפר על-ידי כך שהיווה דוגמה. הוא ברח לסאן-פרנסיסקו רק אחרי שדחו אותו, כמו אליהו הנביא שברח מאחאב.

על מה אתם מדברים? ../images/Emo58.gif

אני לא מאמין איך אי אפשר לא לצחוק מהמסיבת פרידה לקייל, וכל קטעי 'באטרס וקרטמן' למינהם... חחחחח וגם ה-THANKSSS הרג אותי
פרק ממש חמוד והרבה יותר טוב מקודמו

בעעעעע... מה זה הסמיילי הפריק הזה?

למה הפה שלו כל כך קטן?! הוא תמיד היה כזה... לא נראה לי... בעעעעעע

sheff2k1

New member
חח..על טעם ועל ריח

הפרק הקודם מבחינתי יהפוך לקלאסיקה......הגימיק הזה של להשתמש בקולות של שף מהעבר היה ענק! הפרק הנוכחי...........זה מה שקורה לפעמים כשאתה עובד על פרק במשך שבוע

../images/Emo58.gif אני אישית אהבתי :)

העניין של להריח לעצמך את הפלוצים פשוט ענק וכשקייל ואייק לוקחים אסיד פחחחחחחחח אייק היה אחד הדברים היותר מצחיקים בפרק הזה :)

benedek22

New member
פרק שעבר

הוא באמת יהיה קלאסיקה של סאות פארק בפרק הזה אני אישית אהבתי בעיקר את הנודים

ליבי לו

New member
:)

אי אפשר שכל פרק יהפוך לקלאסיקה, הפרק הזה לא יהיה קלאסיקה אבל הוא בכלל לא מהגרועים...

למעלה