סאות' פארק במעריב!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם לפתוח במעריב "מוסף השבת" את העמוד האחורי!!!!
E elcool New member 18/4/03 #1 סאות' פארק במעריב!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם לפתוח במעריב "מוסף השבת" את העמוד האחורי!!!!
O orioriori New member 18/4/03 #4 אני גזרתי, ואני עומד לצפות את זה(לניילן) ולתלות בחדר שלי כמו פוסטר!
W wanna get high New member 18/4/03 #8 זה לא כזה מגניב... זה מכוער... יש לי תלת מימד של הסרט... הרבה יותר טוב... וזה באמת תלת-מימד!!! משקפיים מיוחדות וכאלה...
זה לא כזה מגניב... זה מכוער... יש לי תלת מימד של הסרט... הרבה יותר טוב... וזה באמת תלת-מימד!!! משקפיים מיוחדות וכאלה...
W wanna get high New member 18/4/03 #6 שני דפים לפני סאות'פארק... סוף הדרך: "המורדים. היו בישראל בערב החג, ונשארו בחיים"...
E elcool New member 18/4/03 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני קורא את המדור! איך צחקתי עם "דצ אבד אשך"!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני קורא את המדור! איך צחקתי עם "דצ אבד אשך"!!
K Kid Vicious New member 21/4/03 #14 |פרצוף קרטמני| בלה.. צריך אייקונים גם של סאות פארק! אה, ויש את הפוסטר הזה גם על מעריב לנוער עכשיו.. קיבלתי היום וראיתי.. ויש לי גם ממעריב.. יש לי דאבל!
|פרצוף קרטמני| בלה.. צריך אייקונים גם של סאות פארק! אה, ויש את הפוסטר הזה גם על מעריב לנוער עכשיו.. קיבלתי היום וראיתי.. ויש לי גם ממעריב.. יש לי דאבל!
W wanna get high New member 22/4/03 #15 של מעריב לנוער (חמורים...) יותר טוב בגלל שזה על נייר מבריק ולא נייר עיתון...