סאונה רטובה

• פותח הנושא Fara
  • פורסם בתאריך

Fara

New member
סאונה רטובה

התרווחתי בפינת החדר, עוצמת את עיני ומרגישה את החום הממלא את החדר. החדר היה אפוף אדים שהפכו לטיפות זעירות ונחתו על גופי העירום והתערבבו עם הזיעה שלי. ההרגשה של סאונה רטובה גורמת לי להרגיש נמרצת. משב רוח קריר הפריע למנוחתי ומתוך ענן העשן הופיע בחור צעיר. הוא התיישב בפינה הרחוקה, מגבת לגופו ופלט אנחה קלה. הוא סקר את גופי העירום, כנראה לא ציפה לראות בחורה ללא בגדים בסאונה. מפריע לך שאני בלי בגדים, שאלתי אותו. לי זה לא מפריע, הוא ענה ובהה בתקרה. האדים הפריעו לי לראות אותו בבירור אבל היה נדמה לי שהוא עוצם את עיניו. עצמתי את עיני, מתנתקת מהעולם. הרגשתי נשימה קלה על אוזני ו מיד נשיקה קלה על פי פקחתי את עיני וראיתי את הבחור צמוד לידי. הוא היה בחור צעיר יפה ועיניים כחולות גדולות. הוא הביט בי בתאווה ונישק את צווארי הרטוב. הורדתי לו את המגבת והובלתי אותו אל תוכי. גופו הרטוב והחלק התחכך בגופי המיוזע. הרגשתי את פעימות ליבו הולמות בי חזק. שנינו ביחד מתנשקים, גונחים, מזיעים, מתנשפים, הרגשה של גבר זר מיוזע בתוכי,גמרתי. פקחתי את עיני וראיתי אותו יושב בפינה והמגבת שלו התרוממה קלות, כנראה שהוא שמע אותי.

smile25

New member
נחמד ... אולי תצרי איתי קשר ...

אהבתי לקרוא את מה שכתבת ...

Multik

New member
U have to try

Dry finnish sauna with 1-2 bottle of vodka in good company 2 or 3 couples. But dont wait for sex after the first time your partner can have some problems in the begining! Some times i spends all of the weekend in sauna

Fara

New member
סאונה בלי בגדים

מה הבעיה,נכנסים עם נשארים בלי . אני נמצאת בדרך כלל ב-6 בסאונה, כך שאתם עוד ישנים...

למעלה