סאונד שאני לא מכיר...

SlyStone

New member
סאונד שאני לא מכיר...

יש איזה סאונד שאני מניח שזה סינטיסייזר, אבל שמעתי שמשתמשים בו לא פעם אחת... אז אם מישהו יוכל לזהות ולעזור לי להשיג את הסאונד הזה, זה יהיה מצוין. אז דוגמה לשיר: הדג נחש- המכונה של הגרוב. הסאונד שנותן את המלודיה הראשית בפתיחה (וגם אח"כ, אבל בפתיחה זה הכי בולט).

SlyStone

New member
באסה, אני צריך להעלות ל-YouSendIt

בסדר, אני אעשה את זה...

SlyStone

New member
הנה:

אני מזכיר- אני מדבר על המלודיה הראשית ב-11 שניות הראשונות האלה.

LionIsounD

New member
אתה מדבר על סאונד שקוראים לו...

או clav או funky piano אפשר ככה למצוא משהו בסגנון...אלו הכלים

SlyStone

New member
יש לי Clav

זה לא זה... אני לא יודע מה זה Funky Piano, זה כמו ה-Clav? דומה? כי אם כן, אז זה לא זה...

SlyStone

New member
ואתה מבין בסינטיסייזרים?

כי לי אין מושג, אני משתדל להשתמש כמה שיותר בכלים אותנטיים... אז אם אתה יכול להדריך אותי איך לבנות כזה דבר, אני אודה לך...

SlyStone

New member
אבל זה קובץ טקסט...

איך אתה שומע אותו?? זה פותח לי משהו שנראה ככה: ֵו €P ּ&#5;ֱֱָא§ֽ· pֲ˜$ּ @hX&#1;L @8/¢@RNח}?‏‎ˆL‘®eמfױVך¥qVGt; NWcQ@Lת`kFxvהM₪%X &#18;0ױ<~$1D1€BArֳ@f–S@ׁ_ָ&#16;oצt׳ׁײ–ֿ ”@ּMִ&qe Hְ &#15;׃4+‘ @€p `T3†d&#7;39x@`´P" p")אˆ&#2;¹¢hSBן½½&#15;«o¶!iט‡‏ם÷÷ ·YמלװWָטe8ְ&#5;N₪ &#7;‏ץv´פ¥ְ@&#15;˜,&#1;‘×`&#15;L רק הרבהההה יותר ארוך...

HeavenlyB

New member
אז לא קראת את מה שהוא כתב

הוא כתב "נסיון#1 להפוך את הסיומת לMP3" אם היית קורא, היית שומע.

SlyStone

New member
טוב, זה לא מסתדר לי...

"חמישה קולות"- איך קוראים לך? תתחבר לי לאייסיקיו... 304839849

אין לי אייסי

תשמע זה לא מסובך, תוריד את הקובץ ותפתח אותו בכח במדיה פלייר. זה באמת קובץ MP3 רק ששיניתי את הסיומת שלו כדי לעבוד על תפוז. אהה וקוראים לי יוני.

SlyStone

New member
אוקיי, עכשיו הבנתי איך לעשות את זה.

תודה. האופציה השניה נשמעת לי טוב! זה עדיין לא בדיוק זה, אבל זה דומה ואני אוהב את זה... איך בנית את זה? (מסנג'ר יש לך? אם כן, מה הכתובת שלך?)

למעלה