סאונד פורג"-שאלה

ISRA PANEL

New member
סאונד פורג"-שאלה

1.אני עושה קיק בתוכנה הוא ארוך אז אני חותך אותו ואז נשאר לי בסוף הבאס מין רעש נלווה .תודה לעונים

ISRA PANEL

New member
נ.ב

אם יש לכם קישורים למדיריכים שונים (עדיף בעברית/תמונות)אני ישמח לקבל את הקישורים תודה .לגבי הסאונד פורג וקיו בייס וכד"

../images/Emo151.gifהמדריך הכי טוב לקיו בייס:)

אח שלי גבר גבר אני כמעט חודש בתוכנה לא הכי מבין אבל מה שאני הכי יודע ....וזה בדוק......זה שהמדריך הכי טוב בעולם זה לחפור שעות על גבי שעות בתוכנה כמו שאני עושה.....ככה אתה גם לומד שאונד... יותר טוב.... ויש לי קישור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור לך הנה לך קישור http://o-zen.com/home/modules.php?name=News&file=article&sid=13

תשובה לשאלתך גבר גבר../images/Emo151.gif

בכל קטע שהוא מסומן .......יש לך לשחק עם רמת הווליום ורמת הסאונד שלו בקטע עצמו זה מסומן בשלוש ריבועים כחולים פשוט תיקח את הריבוע הכחול האחרון ותישחק איתו עד שהוא יהייה מוצאי חן בעינייך (תזיז אותו שמאלה)

kundara

New member
רמת הסאונד?

הפרמטרים האלה אחראים על העוצמה (אמפליטודה), המשולשים: פיידים. הימני, פייד אין, (עליה בעוצמה בהדרגה) והשמאלי זה פייד אווט, (ירידה לשקט בהדרגה). הריבוע זה האמפליטודה, העוצמה, הווליום של אותה מסגרת.

ISRA PANEL

New member
אחי-

אם אני לא טועה אתה ענית לי על תוכנת קיו בייס .הכוונה שלי לרעש נלווה הוא שאני עושה צליל של קיק בסאונד פורג .תקן אותי אם אני טועה ושוב תודה !

ISRA PANEL

New member
כל פעם שאני חותך

צליל ארוך מידי לא משנה אם בהתחלה או בסוף נשאר לי רעש מין רעש כמו של דיסק קופץ במקום שחתכתי (התחלה/סוף הצליל) בסאונד פורג****

הבעיה שלך מתחילה עוד לפני הסאונד,פ

צריך לבדוק אצלך כרטיס קול.אא"כ פטרת את הבעיות האלה כבר. נכנסתי היום למסנג'ר ולא היית אז נדבר כבר.

kundara

New member
אני רק שייפתי את מה שהבחור אמר :)

עכשיו, הטיק הזה, הוא בעצם שינוי עוצמות במרווח סמפל אחד, כלומר אם האמפליטודה היתה בעוצמה של X היא יורדת לשקט מוחלט במרווח כה קטן (הכי קטן), שאתה שומע "טיק". אגב, כתבתי על זה במדריך לתכנות תופים באוודיו באתר שלי... איך מתקנים? עושים פייד אווט קטן בסוף, שהגל יסתיים בשקט (יגיע לקו האמצעי).במקום הנקודה האדומה, לנקודה הירוקה (תמונה).

למעלה