סאגת PST בשתי מערכות

Zombie Process

New member
סאגת PST בשתי מערכות

כמו כל סיפור אימה זה מתחיל רע, זאת אומרת מתחיל ביוזר. מערכה ראשונה: היוזר מרים טלפון ומדווח שהוא מחק לעצמו, בטעות כמובן, תיקייה בPST. הקובץ נמצא בשרת הקבצים, ללא encription ברמת ntfs ומוגדר באאוטלוק כcompressible encryption. גודל הקובץ כחמש מאות KB. נפלא,יש הזדמנות להשתעשע במערכת הגיבוי החדשה. עותק של הקובץ מלפני יומיים משוחזר, אני פותח אותו באאוטלוק (ניסיתי גם XP וגם 2000) ומקבל שתי תיקיות, פריטים שנמחקו ויומן. שתיהן ריקות. עשרות המיילים שאמורים להיות שם אינם. שיחזור של עותקים מכל אחד מימי השבוע האחרון לא הניב תוצאות יותר טובות. scanpst לא מצא בעיות בPST אבל הראה כי יש בו חמש תיקיות ועשרות פריטים. הרצת PST2GB (עם -s כדי שיסכים לרוץ על קובץ שקטן מ1.9 ג'יגה) ייצרה קובץ פגום שלא נפתח גם אחרי ניסיון תיקון עם scanpst. ביצוע compact now עובר ללא בעיה ולא משנה את המצב. מערכה שניה: כדי לנסות לשחזר את הקובץ למיקום המקורי מבלי להפריע למשתמש לעבוד עם האאוטלוק אני סוגר אצל היוזר בתחנה את הקובץ. אני מעתיקבשרת הקבצים את הקובץ למקום אחר ועוד לפני שאני מתחיל בשיחזור לדרוס אני פותח, באותה התחנה, את הPST. הוא ריק. שני פולדרים - פריטים שנמחקו ויומן. שניהם ריקים. חזרה על כל הנסיונות האומללים ממהערכה הראשונה. כלום. any idea?

antidot

New member
קצת עקום, אבל שווה ניסיון

תוריד את מוזילה או thunderbird מכאן ונסה לעשות import של PST.

Zombie Process

New member
ניסיתי עם הtrial

הוא רואה שני פולדרים עם תשעים פריטים (אמורים להיות חמישה פולדרים) ולא נותן לראות אותם כי הוא trial. בנתיים לא הצלחתי לשים את ידי על גירסה מלאה.

Zombie Process

New member
טוב, עשיתי ניסיון

ואין, לא במוזילה ולא בציפור הרעם, אפשרות לייבא PST. לפחות לא מצאתי כזו.

antidot

New member
------>

1) תגדיר פרופיל דפולטי בoutlook שכולל את הPST הבעייתי. 2) מתוך thunderbird: Tools-->Import-->Mail-->Outlook 3) אם הכל מצליח, תגדיר חשבון IMAP עבור Exchange ותעביר חזרה לשרת דרך IMAP.

Zombie Process

New member
צודק,

הוא אכן מציג את התיקיות ארכיון. כמה שהצלחתי להבין הוא לא יודע לקרוא בעצמו את הPST אלא עושה את זה דרך הקריאה של האאוטלוק. נראה לי שזה מה שהחבר'ה במוזילה עשו כדי להתגבר על הפורמט הסגור (PST). בכל מקרה, לענייני הוא לא עזר. הוא מראה בדיוק מה שהאאוטלוק מראה, את התיקיות הריקות וזהו.

antidot

New member
עוד אופציה

הם כנראה השתמשו ב MAPI API ובמקרה הזה זה אכן לא יעזור. אם יש לך לינוקס באיזור, אתה יכול לנסות להפוך PST לפורמט MBOX ולייבא אותו חזרה דרך IMAP מלינוקס: http://sourceforge.net/projects/ol2mbox

למעלה