"סאגפו".

"סאגפו".

אין לי כל כוונה לפתוח בדיון מחודש לגבי השיר.היום במקרה נכנסתי לאתר של רשת ג'(לעמוד של מצעד הפזמונים),ושמתי לב שלפינת "העומדים בפתח", הכניסו לדירוג המאזינים את השיר "תני לי פס",של סטאלוס ואורן חן. מה הקשר,אתם שואלים? אז ככה:הקשר הוא שבהתדיינות שלנו על השיר,מישהו כתב(לא זוכר מי)שאין סיכוי שישמיעו את השיר ברשת ג',משום שהפזמון מושר ביוונית ואין לנו מה לעשות אלא לסמוך על דידי הררי שינגן את השיר בתוכניתו. ההגיון אומר שאם את השיר של סטלוס ואורן חן(שהוא חצי יווני וחצי עברי)הכניסו למצעד,אין כל סיבה הנראית לעין שאת השיר של אתניקס לא יכניסו לשם או ישמיעו בתוכניות השונות של התחנה. ואגב,היום שמעתי את השיר(אצל דידי)ואני עדיין לא שלם איתו,בעיקר מבחינת הפזמון.אבל,ייתכן שאחרי שמיעות נוספות,אני אתרגל לעניין בסופו של דבר.ימים יגידו.

ethnix1

New member
אבל איך זה שאני שומעת דידי

כל יום ולא שומעת את השיר? אתה קוצוני! לא כיף לי, אולי לכבוד יום ההולדת הקרב אני אשמע אותו.. ואני אגיד מה דעתי!

היום השיר הושמע

היום בסביבות 5 השמיעו ברשת ג את השיר אז כנראה שרשת ג ירדו מהרעיון שלא להשמיע שירים שיש בהם קטע לא בעיברית.....(אז שתחילו להשמיע את בתל אביב כמו פריז......)ובעניין של השיר (היום שמעתי פעם ראשונה את שניר פעמיים....) אז הוא אכזבה אחת גדולה מקווה לשיפור בהמשך........

ethnix1

New member
שיר מאד חביב א-ב-ל

מה קרה לקול של זאב בשיר? הוא נשמע כאילו הוא בלע צפרדע יוחזר הקול הרגיל והסקסי של זאב! אני מחכה לשירי הרוק שאמורים לצאת Oh Yeah!

למעלה