סאב-ספייס?

סאב-ספייס?

לא שזה ממש משנה אם זה היה סאב-ספייס או לא... אבל אני אוהבת לנתח דברים אז..
מתישהו במהלך הסשן (סליחה חניתה, אבל זה לגמרי היה סשן), לא בזמן אורגזמה, כן בזמן כאב (אם כי לא קיצוני), הרגשתי שאני לא ממש מחוברת לגוף שלי. הידיים והרגליים שלי זזו ולא אני הזזתי אותן, לא ממש ידעתי איפה אני. לא אורגזמה, אבל כאילו כל הגוף היה במין אורגזמה. זה גם לא מדוייק, מין הרגשת התעלות כזאת. אוף, אני אפילו לא ממש יודעת איך לתאר את זה.
הבחור אומר שנראתי על אקסטזי. שהתהפכו לי העיניים, שנראתי אחרת, מרחפת.
לקח לי אחר כך עשר דקות להצליח לזוז בכלל. עוד עשר דקות לא העזתי לקום כי פחדתי ליפול (לא לדאוג, הוא היה איתי כל הזמן הזה)
היה... טיפה מפחיד המקום הזה. לא אחרי, לא הירידה, אלא האיבוד שליטה הזה. מפחיד ומדהים ביחד.
מה אתם אומרים?

ordol

New member
בהחלט חווית את זה

"כל הגוף במין אורגזמה" הגדרה מדוייקת. אולי יש לך פחד מאיבוד השליטה. אבל בהיעדר הפחד הזה - זה רק כיף ומדהים. תהני :)

A לוןA

New member
שחווית סאב ספייס :)

מה שאת מתארת- תחושת הריחוף, ה"סימום" הטבעי (אנדרופינים ואנדרנלין זה משו נהדר) ההתעלות- אלו בדיוק התחושות שמלוות סאב-ספייס. וכמו שאמרת- זה מקום של איבוד שליטה, שהוא מדהים ומפחיד כאחד. (מכיר מישהי שמגיע לגבהים כאלו שהיא צריכה להזכיר לעצמה לנחות קצת לפני שהיא פוגעת בתקרה)
הנה, קצת חומר עיוני (כשתנחתי)
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=64144606
&nbsp

אכן נשמע כמו סאב ספייס

איזו חמודה את, הרגת אותי עם ההתנצלות

(אין על מה, זה בסדר, ולמי בכלל אכפת איך קוראים לזה, העיקר שזה יאמי!)

הנה משהו שאני נורא התחברתי אליו שקראתי פעם על ספייס (בזמנו אני נתקלתי בזה ב"כלוב" - האתר שינה URL?
טוב, למי אכפת):
סאבספייס
וכאן את יכולה לקרוא על חלק מהחוויות שלי בעניין, אם את רוצה ("חלל עמוק" הוא הפוסט האהוב עליי)

ריחוף נעים!

A לוןA

New member
תדעי לך שזה ממש מעליב

שאת הולכת לרעות ככה בשדות זרים, כשהכל נמצא ממש כאן, אצלנו.
הנה הקישור למונח במילון, שמתחתיו שני קישורים- התיאור הפיזיולוגי (שכבר הבאתי למעלה) והתיאור התחושתי (שכתבה נריסה המדהימה)- ובתוך השרשור הזה- הפלא בפלה- גם הטקסט שאת הבאת

אז לא צריך ללכת רחוק מדי!

הוווו! תנקס!

מוסיפה למועדפים, למען הפעם הבאה.
ואיזה שדות זרים, ככה אתה מכיר אותי?

התעצלתי לעבוד מסודר - אז חיפשתי חלק מהטקסט בגוגל

(את הטקסט עצמו שמרתי לי...)

יפה, תודה

את ההסבר הפיזיולוגי קראתי בעבר (אם כי לא זכרתי את כל הפרטים). את התיאור של נריסה לא קראתי קודם וזה מדהים איך היא מתארת את זה.

מוטרפת19

New member
יאפ,בהחלט סאב ספייס

פעם אחת הייתי שם, ויותר זה לא חוזר..

אבל איזה כיף לך!! תתענגי על הרגע, ותדאגי שהשולט שלך יהיה לידך או לפחות זמין עבורך בימים הקרובים.
את עלולה להיות בסוג של דאון אח"כ.

מזמן רציתי לשאול - חובה שזה יקרה?

בד"כ זה לא קרה לי, או ליתר דיוק - לא בבום.
הרגשתי מעין גלישה איטית ורכה מהעננים למציאות

זה מבאס, כי כייף להיות בעננים, אבל זה לא נורא. בעיקר גרם לי תחושה של "יופי, עכשיו אני רוצה עוד מנה!"

הדבר היחיד שיכול להפוך את זה ל"בום טראח" בשבילי - זה אם יקרה בחיים שלי משהו מבאס קשות כשאני ככה מרחפת לי. זה כאילו המציאות היא זאת שמפילה אותי לקרשים, וכשאת נופלת מכ"כ גבוה זה פשוט כואב.

וגם לנחיתה כזאת יש לי שיר מעולה (אני מנחה שבשיר הם התכוונו לנחיתה מספייס מבוסס-סמים, בכ"ז - היפיז מהסיקסטיז, אבל זה כ"כ מתאים... בכלל - להקה מדהימה ושיר טוב)

A לוןA

New member
זה קטע טריקי

כי לא חובה שהאחד יקרה יחד עם השני- את יכולה לחוות ספייס בלי דרופ, דרופ בלי ספייס, שניהם בזה אחר זה, ספייס עוצמתי ודרופ חלש והפוך, והכי טריקי- דרופ מושהה. הספייס נגמר, האפטר קייר עבר, הכל סבבה- ואז זה מגיע. לפעמים שעות או אפילו ימים אחרי הספייס.
אז איך יודעים שזה דרופ ולא סתם שביזות כזו?
במקרה שלנו- אם 36 שעות בדיוק אחרי כל ספייס היא נהיית נורא עצבנית בלי סיבה- כנראה שזה זה

את זה אני דווקא יכולה להבין

האמת שמפתיע אותי לשמוע שהם באים גם בצמידות - הייתי בטוחה שמדובר רק על הפרש של שעות או ימים, כמו עם סמים או אדרנלין ושות'...
כי מה שאני תופסת כדרופ קורה לי לפעמים אחרי חוויות מרגשות שלא קשורות לבדס"מ בכלל (אלא אם להיקשר בהפגנה ואז להיעצר נחשב
).
למשל, כשחזרתי פעם מאחד מפסטיבלי השאנטי האלה, מעופפת לגמרי (באופן טבעי וגם קצת לא), או כשהשתתפתי בהופעות, או אחרי הפגנה גדולה, בעיקר אם נעצרתי...
ופתאום אחרי כל ההתרגשות - הייתה נפילה רצינית כזאת חזרה למציאות, בעיקר תחושת ריקנות מטורפת ומשחיתת תאבון (ואני א-ו-ה-ב-ת לאכול!), מעין תחושה שהכל קטן וחסר חשיבות או טעם.
תחושה זוועתית. לא מצליחה לזכור שזה קרה לי אי פעם בעוצמה כזאת ביציאה מספייס, לא מעבר למה שתיארתי קודם כ"באסה, היה כייף לרחף, רוצה שוב".
&nbsp
ואיך ייתכן - אפילו מבחינת כימיקלים במוח - דרופ בלי ספייס? איך זה אפשרי?
בלי שום ספייס בכלל, אפילו לא כמה ימים לפני כן?
המצב שאתה מתאר - "נהיית נורא עצבנית בלי סיבה" - אני תמיד קישרתי אותו ל-PMS, אבל לך תדע

עוד דבר מעניין-

כתבת כאן לא פעם על דרופ מסוג מנטלי - שנשלטת מרגישה חרטה על משהו שעשתה או שהרשתה שייעשה לה, בהקשר הבדס"מי.
זה, למשל, נושא מרתק בעיניי. כל ההקשרים האלה של קבלה עצמית, של "נהניתי אבל אני מרגיש רגשות-אשמה" שאנשי בדס"מ חווים לפעמים בינם לבין עצמם.
מישהי פעם אמרה לי שהתחום מעניין אותה, אבל שהיא פוחדת שאם היא תעשה משהו בכיוון - אח"כ יהיו לה ייסורי מצפון ו"ריגשי". הרי זה בדיוק זה. שוב - מרתק להדהים בעיניי.
מאוד הייתי רוצה לקרוא על הנושא הזה (ידוע שאני אקטיביסטית של קבלה עצמית
). בטוח מישהו חקר את זה, איפשהו, מתישהו.
ואני תוהה - דרופ כזה יכול להיות גם מנת חלקו של שולט, לא? להתחרט על משהו שעשה לנשלטת שלו, להרגיש שהגזים, וכן הלאה. מוכר?

ordol

New member
זה קורה בעיקר

אחרי מפגש כשכולך רגשית ומעופפת ולא מקבלת מספיק תשומת לב מהשולט שלך. שולט בהחלט יכול למנוע ממך להגיע למצבים כאלה. כנראה שהשולט שלך עושה טוב את העבודה בגלל זה מעולם לא קרה לך ;)

A לוןA

New member
זה לא בהכרח קשור

יכול להיות אחלה אפטר קייר, ארוך מענג עוטף ומכיל- ועדיין יהיה דרופ. זה לא ערובה- זה יכול לפעמים או לרוב לעזור ולהקל, אבל זו לא ערובה. לפעמים התגובה היא פיזית לגמרי. הגוף קיבל "סמים", ועכשיו הפסיק לקבל- וזה גורם לתופעות של דרופ.

ordol

New member
הגיונית אתה צודק

אני דיברתי על דרופ רגשי ולא על הפיזי. אבל כנראה שבאמת גם זה יכול לקרות.

כפרעליו

טוב, נו, איתי זה טריקי.
אני אהיה בדיכי אם לא אקבל צומי גם בלי שאהיה מרחפת ומעופפת

&nbsp
סתם, נו, הגזמתי (קצת)... באמת שככל שאני חושבת על זה - אם משהו מפיל אותי, זה רק כמה שעות או ימים אחרי, ורק משהו אחר מהחיים שלי, שלא קשור אלינו או לספייס עצמו. ללא רעשי רקע כאלה - אני נוחתת לאט וברוך. אני מרגישה את הנחיתה, את היציאה מהעננים - אבל זה לא כואב.

למעלה