סאבלימינל

Psycho MC

New member
סאבלימינל

מתי הדיסק שלו יוצא?! היום נכון?! אם כן אז היום יהיה לי דיסק עם ראפ ישראלי הראשון שלי...

EmGee

New member
תתחדש

והנה כמה אלבומים חובה: מיק למקס 1+2 הדג נחש - במכונה של הגרוב סאב - האור מציון שבק - עטיפה של ממתק וכנען 2000 (הראשון גם טוב אבל פחות) ישראלים עצבניים

double M

New member
ישראלים עצבניים יותר טוב משבק....

הראשון? נו באמת.....

BiG D

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח

אלא אם הצד השני שחור ישראלים עצבניים דיסק ממש ממש נחמד, בעיקר לאוהבי רגאיי (לא לבד שאני מת עליו, השיר של סילבה וצ´ול, אוריג´ינל ראסטה המקפיץ, רול קול של צ´ולו) וגם לאוהבי ההיפ הופ הישראלי - מתפלל שהוא בין השירים הישראלים האהובים עלי, כסף, האור, היפ הופ סולג´ר, לא מפסיקים) לעומת שבק ס הראשון שהוא דיי אפור ומשעמם וחוזר על עצמו

double M

New member
הויכוח הזה מיותר....

כי אתה ורוד!
אולי יש שם כמה שירים טובים אבל בוא נגיד שבכללית האלבום הזה מאוד "בוסרי" (לא הייתה לי מילה אחרת!). וכמו שאומרים, "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה. אין קשר. שב"ק זה דיסק איכותי שהייתי מגדיר אותו כראפ-מטאל-פאנק. והם מקוריים, הם לא מחקים אף אחד וזה שהם יחודיים קצת מוסיף למאזן. בהתחשב בעובדה שהם היו מאוד צעירים כשהקליטו ת´דיסק זה דיסק מעולה, יש בו כמה שירים ממש טובים, מכופףף הבננות, המדינה בלהבות ,אימפריה, עסקי ה-ש´. ניצחתי!

BiG D

New member
מהזה אין לי כוח להתווכח איתך

אבל אני בכלל לא מסכים ואתה שחור ואני לא ורוד

BiG D

New member
*כיפות

אגב כיפות... רצה שמועה ששל שחורים היא אפורה מתן האמת שכך?

double M

New member
אתה אל תתקן אותי...

"אין עוררין על היותך ורוד כפות צעיר" אתה ורוד כמו פות צעיר. לא טעיתי. ולגבי הכיפה, אני לא יודע תשאל את כל החברים הערסים שלך.

Psycho MC

New member
ועוד דבר...

נראה לי כבר הזכירו את זה אבל אני לא מוצא... מה מקבלים כשקונים אותו? איזה חולצה או משהו?

RunNGun

New member
אז ככה

עם הדיסק צריכה להיות שרשרת מגן-דוד (יפה אגב...) ואם אתה קונה אתה יכול לקנות ב-29.90 פוסטר של האור והצל וחולצה עם התמונה על העטיפה מקווה שעזרתי אבישי

EmGee

New member
מקבלים שרשרת עם מגן דוד

ואם תוסיף 29.90 תקבל חולצה ופוסטר

kodman

New member
תגובה

אני קניתי אתמול בערב - רציתי לראות את סגול 59 - היה פקקים - עד שהגעתי הוא כבר ירד אז הלכתי קניתי תדיסק - קיבלתי שרשרת (אני לא מתכוון לשים אותה
) וכתוב שאפשר לקנות פוסטר וחולצה ב 30 שקל "בלבד" בקניית דיסק.. אבל גם ככה לא היה להם בחנות (מצאתי את זה באיזה חנות דיסקים קטנה - טאוור כבר היה סגור). בכל מקרה המוכר הביא לי איזה פוסטר של האלבום - נראה לי אלה שהוא תולה בחנות שהוא מקבל מהמפיצים, ואחרי זה חזרתי עם ידידות שלי לבאלאנס לסיום של ההופעה של סרטן השד וזהו
טוב מצטער שסיפרתי את כל הסיפור (כן גימל אני מתלהב מה לעשות
) - אבל מקסימום אתה מקבל שרשרת - ובתוספת של 30 או ליתר דיוק 29.99 או משהו כזה אתה מקבל פוסטר וחולצה (אם יש להם בחנות) kodman

hermoni

New member
למה למה למה???

כבר הגיבו אנשים ואמרו לו מה מקבלים!!! למה אתה חייב תמיד לספר סיפורים ולא נותן תשובות ישירות בטח מה זה מתסכל לדבר איתך...

2PAC4EVER

New member
מקבלים שרשר מגן דויד

פוסטר וחולצה אתה מקבל אם אתה מוסיף 29 ש"ח או שתעשה מה שאני עשיתי מכניס מתחת לחולצה ורץ כמו מטורף רק תיזה רמהשומר הרוסי בכניסה לקניון

Psycho MC

New member
חחחחחח

רעיון טוב אחי... אבל מה זה פוסטר וחולצה ב30 ש"ח מה הם טמבלים?! לדעתי הם הגזימו... אני מבין שאפשר לשלם כבר 20 ש"ח בשביל חולצה של The Eminem Show LP (מה שעשיתי), אבל זה כבר מוגזם!!! אני אקח את השרשרת ואהיה שמח

למעלה