סאבלימינל והצל

Grandmaster KC

New member
סאבלימינל והצל

הרגע קראתי את הכתבה של סאבלימינל והצל בידיעות ואני פשוט חייב לאמר משהו.אני כאן בא בכבוד לכל מה הסצינה המתפתחת של הראפ הישראלי אבל אני חייב להודות שאני לא הספקתי להתחבר עליו. קודם כל לדעתי זה נפגעתי על איך שהציגו את שניהם בכתבה.העיתונאית הראתה ממש זילזול לשני האנשים האלה,אולי בגלל הזילזול שיש בארץ לראפ ישראלי או פשוט מוצאם וסיגנון הדיבור של שני הרפארים. פשוט עצוב שכל הכתבה היתה עצמה על ההשתיכות של שני הראפרים לצידו הימני של הממשלה.לא היתה ממש ביקורת על הדיסק עצמו,מה שמראה שוב את הזילזול של הכתבת.אולי היה קשה לה עם הבוטות של שני הראפרים אבל אני שמח שהם אמרו מה שהם רצו ולא סיבנו שום דבר למרות שלא הסכמתי עם כל מה שהם שאמרו. "היפ הופ זה מחאה",משפט פשוט ומאוד נכון.אולי אין לה גטו בישראל, אבל לא חסר על מה למחות.הבעיה הפלסטינית היא הנושא בארץ כרגע וזה המקום לאמר שאני עומד מאחורי מה שהרפארים אמרו.מספיק להיות יפי נפש ולראות מה שקורה במדינה הזו. רק אתמול חזרתי מכיוון מחולון לבת ים ולצערי הייתי צריך לעבור דרך יפו.באחת מהרחובות הייתה חבורה של ערבים וכאשר עברנו דרכם,המלוכלכים האלה זרקו על המכונית עלינו גליל. היו לי עוד הרבה מקרים של היתקלויות עם ערבים בגלל הקירבה ליפו ואני יכול לאמר להם שהם מחפשים מריבות ומלחמות אני מקווה לראות את הנוער ההיום עם המגן דוד על הצוואר שלהם.צריך לעמוד מאחורי המדינה שלנו,לא שאני אומר שברגע שנשים מגן דוד על הצוואר הכל יהיה ורוד וטוב,אבל זה רק יחזק אותנו. Word Up

ערפדי

New member
סתם עיתונאית שמאלנית ...

עזוב כל דבר פה בארץ חייב להתחבר לפוליטיקה !

למעלה