נ-מ-א-ס ל-י

נ-מ-א-ס ל-י

אוף ולא איכפת לי שחברות שלי יראו מה אני כותבת.. הן יודעות..שנשבר לי....פשוט נשבר ונמאס ומגעיל! אוף אוף!!!!

מייק 48

New member
שהחברות שלך יקפצו לך...

עדנה יקרה, כיתבי כאן כל מה שבא לך וכמה שבא לך !!! אל תתחשבי בזה שהחברות יודעות שאת כותבת. אותנו את מעניינת ומה עובר עלייך. התגעגענו אלייך כבר מזמן !! את מאד מאד חסרה לנו. אולי תכתבי לנו עוד ועוד ? באמת, ספרי מה קורה איתך ואיך את מרגישה. גם לנו מגעיל ורע לפעמים. אולי גם תוכלי לסייע לנו כשיהיה לנו רע ומר ונכתוב על זה בפורום שולח לך חיבוק מתגעגע וחיוך לעידוד שלך באהבה מייק :cool:

שלום עדנה אנחנו לא מכירות אבל

ההודעה שלך הבהילה אותי במקצת נשמע שאולי אני באותה סירה יחד איתך? או שאני טועה מה קרה? רוני

בעעעעעעעעעעעעעע

חברות שלי חשובות לי... כי אני יודעת שאיכפת להן והן דואגות אבל זה מעצבן שהן לא מאמינות לי! אני שמנה! בדקתי באתר שבודק את ה- BMI ואני בריאה מאוד.... כן..יופי.....פרה.. אוף! ובכלל אני נושרת מבי``ס ולא מעניין אותי במילא לא יצא ממני כלום כלום לא מושלם כמו שאני רוצה והכל מתפרק לי...

עדנה היקרה אני כל כך עצובה בשבילך

בבקשה אל תהיי עצבנית או עצובה אני לא מכירה אותך ואני אכן מקווה שאת לא אנורקטית לדעתי בכל אופן הכול עניין של הרגשה ואת חיה עם עצמך כך שאת חייבת להיות זו שתרגיש טוב עם עצמה זה לא משנה מה אחרים אומרים את צרקיכה להרגיש טוב עם עצמך אחרת זה לחא שווה מאומה אז עדנה יקרה עזבי את חברותייך ותעשי מה שעושה לך טוב אבל תחת ביקורת כמובן שלך פרהאחתגדולה

lonely angel

New member
אני חברה של עדנוש... ;-)

קודם.. שלום שלום לך יפיופה שלי... את עצובה? למה? תרימי טל`... pleace... או שאני אצתרך לעשות את זה!.. מואה האאא.... אז... ככה: אם עדנה היא פרה,, אז היא הפרה הכי יפה והכי לא פרה שראיתי בחיים שלי.. ו.. אל תתחילי איתי פצ`קי.. יודעות אנחנו שלא שמנה את.. נכון?!! אז.. יאאלה.. צאי מהדיק.. ותזכרי שאני אוהבת אותך!!!!! LOVE .. Angel.. :)

למעלה