נ מ א ס ל י!!!

נ מ א ס ל י!!!

למה כל הפורום דן על איך מכבי חיפה הפסידה!! זה ההפסד הראשון שלה העונה!! בית"א הפסידה לקבוצות יותר גרועות כמו: מכבי פ"ת!! או הפעול פ"ת יצא תיקו עם כ"ס! השחקנים של חיםה היו עייפין מאוד מהמשחק נגד מנצ´סטר ולא היה להם כח לשחק.... מה לא ברור!?!? פשוט השחקנים השקיעו הרבה מאמץ במשחק נגד מנצ´סטר ובמשחק נגד בית"ר הם לא השקיעו כל כך!!

TakTik

New member
זה שטות לחפש תרוצים מפגרים

מה עם ישראלוביץ´ ורפי כהן ?? היתעיפו מלראות את המשחק? תבוא כמו גבר ותגיד שלא שיחקנו טוב ובית"ר כן (אגב אני לא בא להעליב אבל זה הכינוי הכי מפגר שראיתי )

albusd

New member
נכון - שטות התירוצים האלה

בייחוד שאתה מדבר על אוואט, שבטח נורא עייף מלכבוש שערים לעצמו

מספיק כבר ../images/Emo46.gif

בקבוצה יש 11 שחקנים וכל הגנה הייתה גרועה אם תתחיל לשלוח אצבעות מאשימות לא יצא לך כלום כל הקבוצה שיחקה גרוע ואם תתחיל להאשים את אוואט בכל גול לא תגיע לשום מקום מה אתה חושב שזה כיף לעמוד בשער
אתה מפשל ישר מאשימים אותך מספיק כבר עם זה יודע מה
אז אמרת שדודו אוואט גרוע, נו מה יצא לך מיזה
אתה מזכיר לי את אותם אוהדים שתחילת שנה שעברה צעקו לגראנט להיתפטר

TakTik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"שוער זה במיקצוע הכי כפוי טובה בעולם - אתה יכול לתת את משחק חייך למשך 89 דקות ואז לספור שער ולספוג את כול האשמה" ואז אוהדי רגע (מנצחים - "דודו אתה גדול..." מפסידים - "תום אלמדון לשער") מקללים אותך

שוער צריך בטחון עצמי גבוה !!

לפי דעתי הכי חרא להיות להיות שוער, אפשר להיות 89´ דקות מצוין לקבל מחמאות ומפה ועד הודעה חדשה. להציל כדורים שאף אחד לא היה מאמין שאפשר לעצור ואף לעצור פנדל או פנדלים במשחק, ואז בדקה האחרון לחטוף שער הכי מביש והכי עלוב שאי פעם שוער יכול לספוג. זה קרה לי ששחקתי בנוער של מכבי הרצליה
, אבל למזלי 2 דקות אחר כך שחקן מקבוצתי הוכשל ברחבה ונצחנו בזכות הפנדל 2-3. גם יש משחקים ששוערים כמעט לא נוגעים בכדור ואז יש איזה בעיטה חופשית וזה הכי מפחיד, למה כי אפילו פעם מתחילת המשחק השוער לא נגע בכדור ופתאום בעיטה חופשית. אפשר לאבד ריכוז ואז רצות בראש כל מיני מחשבות ובעקבות זה מאבדים גם את הבטחון, וזהו לא צריך להיות חכם גדול להכניע את השוער. דודו אוואט במשחק נגד בית"ר היה אשם ב-2 שערים שהוא ספג. אחד מהבעיטה מרחוק של קוביקה. שוער צריך להדוף או לקחת את הכדור בלי בעיה, אבל הוא יצא רחוק מדי מהשער ורק שהוא שם לב והתחיל ללכת אחורה קוביקה כבר בעט ואוואט זינק מאוחר מדי. ובגול השני, טעות איומה של אוואט. הפעם הוא החליט שהוא נשאר זה סבבה, לפחות הוא לא יצא וחזר יצא וחזר כמו שהוא עושה בהרבה משחקים שלו. אבל אם אתה נשאר לפחות תדע לקלוט את הכדור ולא להשמיט אותו שהוא כבר אצלך ולהכניס אותו לשער. אבל דוגרי הבעיה הכי קשה של אוואט אלא כדורי הגובה, ואין טעם לחזור על זה 100 פעמים למה כי כולם יודעים מה הבעיה שלו. ולי האמתי לא אכפת ממנה שימשיך עם הבעיה הזאת, רק חבל ששוער מספר 2´ בארץ עושה טעויות כאלה. נ.ב מספיק עם התירוצים העלובים ששחקני חיפה עייפים ולכן הם לא שיחקו טוב נגד בית"ר. בשנה שעברה אוהדי הפועל זין ת"א לא תירצו את כשלונם לקראת סיום העונה, שהקבוצה שהם אוהדים עייפה מדי כי הם שיחקו במשך כמעט כל העונה באירופה. הם קיבלו כמו הומואים את העבודה שחיפה זכתה והם לא. ולכן אין טעם לתרץ תירוץ כל כך עלוב ששחקני חיפה עייפים, למה כי אם רוצים להראות מקצוענות צריכים לדעת לשחק 2 משחקים בשבוע. ואם אוהדי חיפה כבר עכשיו מתרצים כאלה תירוצים, אז לחיפה לא מתאים להמשיך בליגת האלופות או בגביע אופ"א, למה כי זה רק תחילת העונה. בשנה שעברה הפועל שחקה ככה בכל העונה והם החזיקו יפה מאוד.

בקצב הזה נפסיד את האליפות../images/Emo60.gif

אתם יודעים למה ??? אני יגיד לכם כי עשינו כמה טעויות והפסדנו במקום להרים את הראש ולהמשיך קדימה אתם בוכים על נחלב שנשפך ןמחפשים תירוצים אז די עם זה ותהיה גבר ותשלים עם זה שאנחנו הפסדנו כי היינו גרועים אבל את זה אפשר לשנות אז יאללה למלחמה ולניצחון מכבי חיפה(זה אמור להיות לזרוס חולון אבל הרשתי לעצמי לשנות את זה למרות שזה לא מתחרז)

זִיגזַג

New member
להפסיד את האליפות??.. נו באמת!!!

תרשום.. מחזור 25 חיפה כבר מוכתרת כאלופה.. מי מסוגל עליה השנה?? הקופים האדומים שחוץ מכמה מחבלים אין להם אף אחד בקבוצה?? או הבהמות הצהובות שיסיימו מקום שישי כמו כל שנה ???

אני אומר בלב כבד../images/Emo60.gif

אם חיפה ימשיכו לבכות על ההפסד אנחנו נפסיד את האליפות כמו הפועל ובתור אוהד שרוף מאוד קשה לי לחשוב על זה אז יאללה תרימו את הראש

albusd

New member
איך קוראים לך?

באיזה נוער של הרצליה שיחקת? ובן-כמה?

TakTik

New member
להשוות את העיפות של חיפה השנה

לתל אביב של שנה שעברה ו טעות כי הפועל שיחקו רק כול שבועיים כשיש להם באופן קבוע 4 ימי מנוחה לפני משחק הליגה הבא העוד שחיפה משחקת כול שבוע (כם הפסקה באמצא של שבוע וזמני המנוחה של השחקנים נעים בין 3 ל4 ממשחק למשחק ואגב רוב אוהדי הפועל דווקא כן הישתמשו בתירוץ העייפות

albusd

New member
ממש לא...

אני תמכתי בגרנט, ותומך בשום.. הבעיה שלי הייתה ותיהיה ועכשיו היא עם אוואט, בחיים לא אהבתי אותו, בחיים לא אמרתי שהוא טוב, לדעתי הוא אפס, והוא ישאר ככה, זאת הדעה שלי ואף אחד לא ישנה אותה... אוואט מציג יכולת חלשה ועלובה, ומ שמגיע לו זה שחק בהפועל ג´נין

למעלה