נ-כ-ש-ל!!!

נ-כ-ש-ל!!!../images/Emo7.gif

שלום בנות, אני בפורום המקסים הזה כבר שנה וחצי אבל משתתפתת מאוד פסיבית. למרות שקוראת פה כול יום. אני אף פעם לא כתבתי פה על הכשלונות שלי אבל הפעם הלך שלי פשוט נקרע! אני בקושי מחזיקה את עצמי בידיים. זה היה IVF מספר 7 ועשו לי ZIFT הייתי בטוחה שזה יצליח ,רק צריך אוצץ כדי לעשות את זה. החלטתי שאני מוכנה,החזירו לי 5 עוברים ואף אחד מהם לא נקלט!!! מה זה ?! למה למה זה לא נקלט?! כשקבלתי את הטלפון הגורלי ,סירבתי להאמין שזו התשובה. אפילו בקשתי שתבדוק אם אין טעות. טוב ,זה הסיפור . אם עד עכשיו עוד היית לי תיקווה,אז עכשיו אין לי . לא יודעת איך אני אכל להמשיך.

אל תתיאשי!../images/Emo24.gif

קחי לך קצת פסק זמן, תתחזקי נפשית ופיסית, תנוחי, צאי לחופשה/ לחו"ל/ לאילת...ואח"כ תחשבי מה הלאה. שום להתייאש ושום בטיח! הזמן שזה לוקח הוא הזמן שזה לוקח. יש בלי סוף סיפורים על ציפיה רבת שנים שבסופה המתוק ילדים מדהימים. בקיצר- מותר לך להתאבל קצת, אבל תעברי את זה ותמשיכי קדימה. המון המון חיזוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14me

New member
היי תפוח בדבש ../images/Emo42.gif

אני מבינה לליבך , מבינה את הקושי למרות שאני באופן אישי לא עוברת הפריות כרגע רק הזרעות הצפייה והתהיה שמא הפעם אהיה בהריון וכאשר התשובה היא שלילית מאוד קשה לקבל את זה, כנראה שהוא שם למעלה החליט שזה לא הזמן המתאים איך אומרים כל הקוה לטובה, כנראה שזה נכון, כשהרגע יגיע ותיהיה בהריון התינוק יהיה כזה מיוחד שתגידי לעצמך שכל הקשיים שעברת היו שווים מבטיחה לך
. אני מציעה לך לצאת לנופש לחופשה אפילו בארץ או להרשם לחוג מסויים שאת אוהבת זה יכול לעזור.

רוית ב

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gifיקירה

אומרים שחייו של אדם הוא סך זכרונותיו, סך אכזבותיו וסך אהבותיו... אני יודעת שיש לך המון המון אהבה לתת.. אני יודעת כמה נורא הכאב הזה שחורק בעצמותאני יודעת... אין לי הרבה מילים לנחם רק שחייבם אולי קצת לנוח רק חודש או חדשיים. לנוח.... לברוח.... ללכת מפה לשנות אווירה. ואחר כך לחזור לקרב הקשה והארוך. שולחת לך אור חושבת עלייך תהיי חזקה כמה שתוכלי רוית

orit1174

New member
מחזיקה לך ידיים ואל תתייאשי לעולם

אני יודעת כמה זה קשה, כבר בפעם הראשונה אבל צריך רק להחזיק מעמד והלשמיך להאמין היום ניסים ממש קורים ולפעמים באיחור אבל להגיע הם מגיעים. אני מחזקיה לך ידיים שולחת לך ברכות חמות ומאחלת לך טיפול קרוב ואחרון שיביא להריון שמח ועגול

תפוח בדבש המתוקה../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת לשמוע על הכישלון. חשוב לקחת את הזמן ולבכות על הטיפול שכשל אך אסור אף פעם לאבד תקווה. קבלי
ענק לעידוד. בוכה איתך את היום הזה ומחזיקה לך אצבעות להצלחה בטיפול הבא...

צבעוני 1

New member
רוצה לתת ../images/Emo24.gif ולאמר..

את גיבורה ושיהיה לך כח להמשיך את צעדך הבא, מה שעברת כואב תרתי משמע, אני מניחה שהזיפט הוא נקודת השבר...אבל טוב שאת מנסה את כל האפשרויות וכל התקווה שמשהו גם יצליח לבסוף ובלי תקווה לא תנצחי (הרי במשהו אנו צרכות להאחז), היום זה טרי מידיי אולם תתאוששי מהכל ובעוד שבוע שבועיים תדברי עם הרופא ותמצאו הליך חדש כדי לנצא במערכה הבאה. "אנחנו זן נדיר".... ב ה צ ל ח ה

גונאלית

New member
אסור להתייאש

מבינה לליבך חזקי ואמצי ועוד תראי שבעזרת ה' יהיה בסדר.

hyb

New member
אויש חמודה ../images/Emo24.gif

מותר לך היום לבכות ולהתרסק... זה מאוד משחרר, הלוואי שיכולתי לכתוב לך מילות נחמה אמיתיות ולא רק לשלוח אלפי
ים אבל לצערי זה מה שביכולתי לעשות. אז שולחת לך אלפי
ים, ולמרות שהיום קשה וכואב, ומותר לבכות כי זה נשחרר תזכרי שמחר עוד תזרח לך ה-
ויפציע יום חדש... תחזרי לאופטימיות שלך ותצעדי קדימה לעבר המטרה... אבל עד מחר שולחת

סנונית 1

New member
../images/Emo14.gif נשבר ../images/Emo7.gif

מתוקה כל כך קשה לקרוא ובטוח שאת עכשיו שבורה אבל את תקומי ותנסי שוב. הלב פשוט נשבר מאחלת לך ימים טובים מאלה ואושר ותינוקות והרבה אהבה.

תודה רבה מקסימות!

תודה רבה על המילים החמות. קראתי את ההודעות שלכן והצלחתי סוף סוף לבכות . באמת נהיה לי יותר קל . מה הייתי עושה בלעדכן ? שוב תודה לכולכן אוהבת תפוח בדבש היחידה.

elian5

New member
../images/Emo24.gif אל תתיאשי , ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכי חשוב לשאוב כוחות ולהמשיך בדרך , גם אם היא קשה , יש בפורום מספיק דוגמאות של כאלה שהצליחו בהפריות 12 13 ואפילו שמעתי על מקרה שבהפריה 20 אז תוציאי את הכאב , כי אין מה לעשות האכזבה מכאיבה , ותמשיכי..., הכוחות שלך ינצחו , ובסוף תחזיקי אוצר קטן ששוה את הכל. אמן, ואמן! בהצלחה , וחיבוק גדול ! אליאן

בולה101

New member
כל כך מבינה ללבך../images/Emo24.gif

אבל- לא מתיאשים. נכון זה קל להגיד, ונכון שהתקוה הולכת לאיבוד אבל רק להיום מקסימום מחר. תבכי היום, תאספי את עצמך ומחר תקומי יותר רעננה עם קצת יותר כוחות להמשך. מאחלת לך את הטוב שבעולם

מם 1971

New member
You are one day closer!

את המשפט הזה שמעתי לאחר שראיתי סרט תיעודי על טייס אמריקאי שמטוס הנוסעים אותו הטיס התרסק. רבים מהנוסעים נהרגו והוא אומנם שרד את ההתרסקות אך עם פציעות קשות ביותר. הוא סיפר שכאשר היה בבית החולים הרופאים לא צפו לו סיכויי החלמה מלאים ובטח ובטח לא חזרה לפעילות מלאה הכוללת טייס וכל יום הסתכלו עליו ברחמים. אך בכל יום כאשר שאלו אותו איך הוא מרגיש הוא אמר- "Great, i am one day closer " כשהרופאים שאלו אותו "closer to what?" אז הוא ענה- " !closer to success " המשפט הזה באופטימיות שלו גרם לי לחשוב על הטיפולים והכשלונות. אני מאמינה שלכל אחת מאיתנו יש מספר מסויים של טיפולים (אשר ידוע רק לשם) אותו עליה לעבור . לחלק פחות ולחלק יותר אבל לכל אחת יש את "התוכנית שלה להצלחה". כל טיפול וכל כישלון מובילים אותנו לאותו טיפול ו/או החלטה מנצחת וכל יום שעובר אנחנו יותר ויותר קרובים להצלחה. ולכן למרות הכישלון אני בהחלט מאמינה שאת קרובה ביום אחד להצלחה שמחכה לך (והיא מחכה!) כתבתי קצת ארוך קצת פילוסופי אבל עם הרבה אמונה .

יעל301

New member
אל יאוש נכון קל להגיד ../images/Emo140.gif

אבל מי כמונו כאן יודע שקשה ליישם , אבל אני בטוחה שמחר תזרח ה
ויום חדש בפתח קחי זמן להרגעי מהכישלון הזה, שאבי כוחות ותחתרי שוב יום יבוא ויהיה לך ילד אל יאוש - כולנו כאן איתך לאורך כל הדרך

ginger5

New member
אני כל כך מבינה

האכזבה והשבר כל כך מוכרים לי. התחושה בהתחלה היא של חוסר אונים מוחלט אבל מה שנותן את הכוח להמשיך הוא למצוא שוב תקווה חדשה בצורה של טיפול שעוד לא נוסה, פרוטוקול שונה, החלפת רופא וכד'. קחי לך את הימים הבאים להתאבל על הכישלון ואח"כ בקשי שיחה עם הרופא כדי לחשוב על כיוונים חדשים. אצלי זה תמיד עזר כדי להתאושש ולהפנות את הכוחות לטיפול הבא. מאחלת לך שזו תהיה האכזבה האחרונה

Galit29

New member
אף פעם לא יודעת מה להגיד

אז שולחת אלייך
חזק וכתף לבכות קצת ולחזור במרץ למרוץ הבא

אוי מבינה אותך כ"כ ..

גם אני בזמנו אחרי 9 הפריות הציעו לי לעשות זיפט שזאת פעולה לא פשוטה בכלל ובסוף מה שקרה שהיה לי חום באותו יום ולא עשיתי את הפעולה אבל אחרי 2 הפריות נוספות הריתי ויש לי 2 עוברים בבטן כך שמבינה את היאוש את חוסר הסבלנות חויתי זאת 4 שנים עד שיצלחתי יש נשים שזה הולך להם מהר יותר ויש שזה מגיע לאט יותר בסוף זה מגיע ודוקא כשלא מצפים מאחלת לך המון כוחות
יונית החיובית שהרתה אחרי 11 טיפולים

אתן לא תאמינו...

קראתי את ההודעות שלכן ובכיתי!!!! כמו שלא בכיתי כבר הרבה זמן . החלטתי שאני לא רוצה פסק זמן ,לא רוצה לנוח ,אני רוצה ילד . אז אחרי שניגבתי את הדמעות ,התקשרתי
לרופא שלי וקבעתי תור כדי לקבל פרוטוקול להחזרת מוקפאים.

למעלה