נ-י-ק-ו-ל-י !!!

נ-י-ק-ו-ל-י !!!

נכנסתי לכאן במיוחד לומר תודה...אז
...ו...היה לי מאוד כייף לראות אותך לאחר הרבההההההההההה זמן שלא ראיתי לך...אופס אותך.. וליהודה ולילדים המדהימים שלך הרבה
(לא לריב...נתתי בדיוק אחת לכל אחד...). ומתוקה......יש לכם פה אחלה פורום...חיזקו ואמצו! אוהבת מאוד מאוד מאוד מקסימושששששששש
.... אה...ונ.ב....: דיגי דיגי............דיייי תמשיכי

mariana

New member
שלום לך

אני אמסור לניקול אישי בטלפון כרגע היא בעבודה אז היא לא תיהיה פה עד סוף הערב.

@@

New member
אני יודעתתתתתת

היא מפורום באתר אחר, נראה לי וואלה וגם ניקולי שלנו הייתה שם די הרבה.

שלום לשתיכן.....

אני מנהלת כאן בתפוז את פורום 30 פלוס.... ואכן הכרנו בפורום אחר לפני כשנתיים ומאז אנחנו חברות טובות ממש כאחיות.... אני יודעת שהיא בעבודה....סתם רציתי לעשות לה הפתעה כאשר היא תחזור ותראה את ההודעה שלי כאן... בכל מקרה....שמעתי ממנה על הפורום הנפלא הזה שלכן......ותשמרו עליו! אין כאלה הרבה במיוחד עם אנשים נפלאים. שלכם ויום נפלא וקסום מקסימוששששששששששש (שנראה לי שאבוא לבקר לפעמים
)

@@

New member
מקסימנות ../images/Emo140.gif

אנחנו נשמח לראות אותך פה, אני מבטיחה להכין לך בבקרים
ובלילות
לשתות איתך איזה
או
מה שתרצי אני גם אקטוף לך זר
ואשלח לך
יםםםםםם חמים ואוה
ים
והכל מה
אז את מוזמנת להיות פה, רק מתי שתרצי ואת זה תקבלי מכולם ולא רק ממני נ.ב. שאני אגדל אני מבטיחה להיות חברה בפורום שלך (זה יקרה עוד שנתיים וחצי) אבל לפני זה אני מבטיחה לבקר

ניקולי

New member
שיוווווו אני לא מאמינה ../images/Emo24.gif

מקסימההההההההההההההההההההה אני פשוט חולה עלייך...תמיד אמרתי שאת בחורה מקסימה תודה לך נשמתי ואילו אני שמחתי מאוד לארח אותך כי את מדהימה.. והאחיניות שלך בובות יפות אחת אחת (טוב, נו מי הדודה ומי האחיניות).. אני פשוט אוהבת אותך
והמתנה שנתת לי ליום הולדתי
פשוט מהמם
.... מקסימושקה אני שמחה שבאת לכאן....לראות את הפורום המדובר... עכשיו את מבינה למה שיגעתי אותך לגבי הפורום???? תראי איזה אנשים מקסימים יש כאן...רק תיראי ותהני..
וברור שאת מוזמנת אלינו בכיףףףףףףףףףףףףףףף תתקבלי בשמחה ובאהבה נשמתי אחותי הקטנה... דיגי דיגי.... נו דיי תמשיכי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת ניקול*

למעלה