נ-י-צ-ח-ו-ן!!!!

kundason2003

New member
נ-י-צ-ח-ו-ן!!!!

בתוך שבועות מספר תעלה הצעת החוק לנישואים אזרחיים במדינת ישראל. היום ב"הארץ" התפרסמה כתבה של מיודענו שחר אילן (כתב את "חרדים בע"מ"-בכלל בן אדם עם היסטוריה מעניינת) שמדווחת על כך שהועדה שמטפלת בנושא עומדת לסיים את דיוניה, ובקרוב נראה הצעת חוק ממשלתית לרישום בני זוג, כתחליף לנישואים. סיכויי ההצעה לעבור גדולים. מצרף קישור לכתבה: http://news.walla.co.il/?w=/1/554866

../images/Emo4.gif

משאיר טעם רע בפה, הרי הם יקראו כ"בני זוג רשומים" (כמו "ידועים בציבור" אבל רשומים). ולא "נשואים". וזה עוד צריך לעבור בכנסת... אבל באמת הישג גדול !

kundason2003

New member
למי לעזאזל אכפת איך יקראו לזה?

כלומר, למפד"ל אכפת שלא יקראו לזה נישואין, אבל לי ממש לא אכפת אם אני אהיה בעלה של זוגתי או בן זוגה. שיוויון זכויות בין "בני זוג" (אגב, סולל את הדרך לנישואין חד מיניים) לבין "נשואים", זה מה שחשוב.

EO117

New member
מעולה !!!!

אם הצעה תעבור בכנסת-בבחירות הבאות אנחנו נהיה המפלגה הגדולה בכנסת. אני תמיד אומר לכל "המתלוננים והמאוכזבים" כי בקאוליציה לוקח זמן לשנות דברים וצריך המון אבל המון סבלנות ולבסוף הדברים יישתנו. כנראה שצדקתי, כולי תקווה שהצעת החוק תעבור!

wizibusy

New member
אני מאוד מקווה שהיא תעבור, כי

עם לא - אנחנו בספק נעבור את אחוז החסימה- כדיי להגיד לשרינו להתעורר ולראות שיש אפשרות שבקרוב נלך לבחירות, שיתחילו לפעול, ולפעול מהר.

kundason2003

New member
ים אל תהיה כזה דרמטי.

נעבור גם נעבור. גם אם לא יהיו נישואין אזרחיים שינוי לא תרד מ10 מנדטים. אבל יהיו, אז יש לקוות שלא נרד מ20.

למעלה