אני בעד
ש שירית כוכבית New member 18/4/06 #18 מסורת עתיקה מאד../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif ב"ה מסורת הצאט - היינו יושבים כל אחד בביתו מסביב למחשבו והיינו נפגשים מידי ערב/ סופ"ש /מוצ"ש - בצאט של הפורום היה כייף היה צחוקים...
מסורת עתיקה מאד../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif ב"ה מסורת הצאט - היינו יושבים כל אחד בביתו מסביב למחשבו והיינו נפגשים מידי ערב/ סופ"ש /מוצ"ש - בצאט של הפורום היה כייף היה צחוקים...
M Mrs ButterFly New member 18/4/06 #22 ../images/Emo204.gif אפילו אני זוכרת את זה! ../images/Emo12.gif אני זוכרת שכשהחלפתי את הכינוי ליאור כתב לי מזלטוב בשורת נושא, ואז אמא שלי שאלה אותי למה לעזאזל מגיע לי מזלטוב והסברתי לה שחלפתי כינוי.. אויי, ליאור, היית כל כך קרועע.. וגם שיחקתי עם אביעד ששבש.. בעצם, הוא ניסה לשחק איתי ששבש, רק שאני לא יודעת לשחק ששבש.. ממש נהניתי שם. בואו במוצאי החג!!!
../images/Emo204.gif אפילו אני זוכרת את זה! ../images/Emo12.gif אני זוכרת שכשהחלפתי את הכינוי ליאור כתב לי מזלטוב בשורת נושא, ואז אמא שלי שאלה אותי למה לעזאזל מגיע לי מזלטוב והסברתי לה שחלפתי כינוי.. אויי, ליאור, היית כל כך קרועע.. וגם שיחקתי עם אביעד ששבש.. בעצם, הוא ניסה לשחק איתי ששבש, רק שאני לא יודעת לשחק ששבש.. ממש נהניתי שם. בואו במוצאי החג!!!
M Mrs ButterFly New member 20/4/06 #30 ../images/Emo204.gif לא אמרתי שלא! אבל התכוונתי לרגע הספציפי.. זה היה מבדר. טוב, טוב, תמשיך כך.
M Mrs ButterFly New member 20/4/06 #31 ../images/Emo204.gif בואי נקבע על: "מי שבא ברוך הבא".. זה נראה לי הכי הגיוני אחרי חג המצות..
ש שירית כוכבית New member 20/4/06 #33 אבל אין אף אחד.... ב"ה בכל אופן אם תכנסו תקראו לי בבקשה באייסי 283896310