נ.ב

lavlove

New member
נ.ב

אני עובד כרגע על שיר (אני מוסיקאי... כמו רובנו...), ואני מחפש מישהו שיכתוב לי מילים, (אבי אמר שבפורום ישנם אנשים מוכשרים מאוד... והם לא יתנגדו לעזור...), אז !!!please אל תחשבו שאני מנסה לנצל אתכם.... אם מישהו מוכן לעזור לי ולכתוב לי שיר, אודה לו מאוד.... תודה... לביא

הנה דוגמא:

הי, אני גיא טריסקר עוד מעט בן אחד עשרה מאשדוד. עוד לא גמרתי את השיר הזה אבל בינתיים הנה: בית א': זב בשבילך, לך זה של פרחים, ורדים, נרקיסים וצחור שושנים. זה בשבילך, לך הוד של יונים, כה רב וגדול וססגון הצבעים. פזמון: ולמה אני רק חפץ בך כל-כך, בעוד שליבי מסוחרר מצוברך, בכל יום הוא נוטה וצורך לדבר, שאולי הוא שונה ובכלל לא מוכר.

lavlove

New member
זה מאוד יפה!!!

מאוד אהבתי את זה!!! תוכל אולי לתת לי עוד דוגמה??!

אהיה שמחה לעזור גם אני כותבת שירים

כבר מגיל קטן. אבל רובם עצובים תוכל להסתכל בבלוג שלי . רובם גם ישנים ואני לא עצובה אבל זה מה שיוצא לי . המשך יום נעים

lavlove

New member
סבבה.

אני עוד מעט אוסיף את התווים. ואם את יכולה... הסגנון שלי הוא love
love. תודה, לביא מלמן

שביק

New member
גיא - אתה באמת מוכשר יש

לך סגנון ושפה שגורמים לריגוש. תמשיך כך כיש יש לך את זה... לילה טוב ושבוע טוב. שביק

lavlove

New member
סורי!!!

לא יכול להתכתב עכשיו, ב24:00 אני חוזר (אולי לפני), הכנות לבר-מצווה. תודה, לביא נ.ב.: תשאיר לי הודעות!

אין לי מושג איפה זה

יש לי עוד שישרים שכתבתי מלפי כמה שנים והפ פחות מקצועיים. אבל מצאתי משהו נחמד שעשיתי בכיתה ב'. כולם מכירים את השיר של שלומית כוהן אסיף: "ללב שלי צורות אינסוף. כשאני כועס - הלב שלי הוא אגרוף. כשאני חולם - הלב שלי הוא עפיפון, כשאני פוחד - הלב שלי הוא שעום. כשאני רעב - הלב שלי הוא לחמניה, כשאני צמא - הלב שלי הוא מימיה. הלב שלי יכול להיות כדור משולב ואפילו קביה. ואני לא יודע ואני חושב: כשאני ממש אוהב איזו צורה יש ללב?" המורה בקשה שנשנה את מהשהלב שלי כשהוא ___ ושאענה על הצורה שיש ללב "כשאני אוהב." אז הנה מה שעשיתי: "ללב שלי צורות אינסוף. כשאני כועס - הלב שלי פועם כמו תוף. כשאני חולם - הלב שלי הוא גבוה כמו בלון, כשאני פוחד - הלב שלי הוא כזה פצפון. כשאני רעב - הלב שלי הוא תמר מעץ הדקלף כשאני צמא - הלב שלי הוא מיץ פטל. הלב שלי יכול להיות שחור, לבן ואפילו אדום. ואני יודע, ואני חושב: כשאני ממש אוהב, הלב שלי הוא, לב!" אני חוזר שעשיתי את זה בכיתה ב' אז אל תתיחסו לרמה הנמוכה שלו.

שביק

בגלל שהתחלתי את השיר במילים מרגשות כמו שאמרת אני מתקשה לכתוב את הבתים האחרים.
מי רוצה להתנדב להמשיך את זה? בלי קשר: סתם עכשיו בפוקס המצאתי "פקצוף דובי": 'W'

jon boy

New member
נ.ב lavlove

אתה מוסיקאי ? נגן על איזה כלי ? או זמר? באיזה סיגנון פשוט תעלה על אקט מוזיקלי והכל יזרום . אני זמר לשעבר בתוך כותליי בית הכנסת היום חובב אם אוכל להיות לך לעזר אז בכיף . אל תפסיק לשיר....שבוע טוב.

lavlove

New member
סבבה.

אני עכשיו מקליט את השירים לנגן mp3, ואני לא יודע איך להעלות מהמכשיר למחשב, אז זה יצטרך לחכות.. עוד מעט אני אוסיף את התווים, אז סבבה. שיר מעט מהיר, ואם אפשר, הקטע שלי הוא אהבה.

למעלה