נתראה בככר רבין

תיקון טעות טכנית.

כיכר רבין= כיכר מלכי ישראל למה היה זכות בכלל לשנות את השם הזה מלכי ישראל פי-8800000 יותר חשובים מאחד שנתן נשק לערבים, צריך פשוט להחזיר את השם לקודמו.

עובדה קטנה

נכון שינו את שם בית החולים בלינסון לרבין, אני יכולה לקבל את זה אולי, אבל מעניין מאוד ואני יכולה להוכיח לך שבכל פעם שיש פיגוע ומפנים את הפצועים לבית החולים הזה הם לא אומרים רבין אלא בלינסון, כנראה מרוב בושה שהתוצאה של "מורשת רבין" השלום ה"מוצלח", מובלת לבית חולים על שמו, לסיום- חבר, אני זוכר שנתת להם רובים! תודה רבין !

Bisly

New member
חחחחחחחחחח.........

רבין לא היה איש גדול רבין היה איש שתמך בערבים ורצה לתת להם את כל מדינת ישראל כמו כל שאר השמלאנים ותקנו אותי עם אני טועה

קימבאל

New member
תגובה לנועה ושות´

אני לא יודע בת כמה את, נועה, אבל העובדה שהסכם אוסלו נכשל לא מטשטשת את העובדה שלפניו קיימה ישראל משטר כיבוש. משטר זה (בלי בכלל להכנס להשלכות המוסריות האיומות והנוראות שלו...) מסוכן בטווח הארוך לקיומה של ישראל יותר מן הפיגועים. העובדה שדור שלם של חיילים עסק בפעולות שיטור ולא באימונים החלישה את צה"ל. העובדה שדור שלם למד להתייחס לסווג בני אדם לפי מוצאם וליישם על כל קבוצה מוסר שונה מובילה את ישראל למהדורה חדשה של דרום אפריקה ולכן היה (ועדיין קיים) הצורך הקיומי לצאת מהשטחים. האלימות והזילזול בזכויות האדם (שוב, בלי להכנס בכלל לעוולות המוסריים שהם מהווים) לא ישארו בתוך הגדה והרצועה. הם יזלגו (וכבר זולגים) לתוך החברה הישראלית. הסדירניקים שלמדו איך משליטים סדר עם אלות, איך פורצים לבית אזרחים ואיך מטרטרים כפרים שלמים באישון לילה כפעולת ענישה, חזרו הביתה. היום הם השכנים שלך, השוטרים שלך והאנשים שמתרגזים עלייך בכביש ובתור לקופ"ח. עוד דור או שניים של חיילים/כובשים והנורמות האלימות יהיו גם הנורמות אצלנו בבית. עוד 60 שנה יהיה רוב ערבי בין הירדן לים, ומה אז? קימבאל

אשרת

New member
א. הרגלים קשה לשנות (בקשר לבית החול

דבר שני אני לא יודעת בני כמה אתם ועד כמה אתה מעורים במה שמתרחש. אבל הפיגועים יקירי, הם לא משהו שמאפיין את שלטון השמאל בלבד. הרי שלטון הליכוד הוחלף דאז בגלל גל הסכינאות שתקף את המדינה... פגיעוים היו ותמיד יהיו לצערי.... ושלום עושים עם אלה שהורגים אותך ומכונים אוייבים ולא עם ידידים. וקימבאל בתור אחת ששרת בשטחים והגעו לידה כל מני תלונות של בצל"ם. אני מסכימה איתך במאת האחוזים!!!

למעלה