נתראה בטסט שני

abcdcba

New member
מה הקשר? אתה בכלל הבנת את התגובה?

אתה מתלונן שהטסטר המשיך את הטסט, ולטענתך לאחר הטעות שלך (בדקה השישית למבחן) הוא היה צריך לעצור בצד ולהחליף. אני עניתי לך את הסיבה לכך- אתה משלם על מבחן שאמור כביכול להעריך את היכולות שלך בתור נהג, כדי שתוכל לשפר אותם במידת הצורך. לכן, הבוחן בודק כל דבר בנהיגה שלך ונותן לך את התמורה לכסף שלך- מבחן שלם שמעריך את כל היכולות שלך. הטסטר רוצה להשיב לך במידת הצורך דף שבו יש הערות על כל הנהיגה שלך כדי שתוכל לשפר אותה לפעם הבאה.

abcdcba

New member
אחי, אתה חייב להירגע

אתה חייב לקחת דברים בפרופורציה ובהיגיון. תקרא את תגובתו של הבוחן NewUser4 שהיא ממצה את בדיוק מה שאני אמרתי, ובזה נסיים את הדיון העצבני שלך.

ChilD SouL

New member
אתה טועה.

לפעמים יש טעויות "בקטנה" שהטסטר יכול להחליק במידה ושאר הטסט יהיה מעולה. חוצמזה, כפי שבי_רו אמרה, אתה לומד להתמודד עם מצב עתידי - טסט. חוצמזה2, בטסט שלי עשיתי משהו שחשבתי שיכשילו אותי עליו ודיי התבאסתי ואמרתי "וואלה, בטח אני נכשלתי" ועדיין המשכתי לנהוג טוב ולא התייאשתי כי יכול להיות שאני חשבתי שאני אכשל, אבל זאת לא הייתה טעות מבחינת הטסטר. בסופו של דבר, עברתי. התחלת משהו - סיים איתו. אל תשאיר דברים תלויים באמצע.

Nofale

New member
שטויות זה אינדיוידואלי

אני בטסט הראשון קיבלתי 2 נגיעות בהגה כמעט דפק לי ברקס ויצא גבר רק סימן לי לעצור במקום והמשכתי לנהוג כרגיל וידעתי שנכשלתי ואמרתי לו תודה וידעתי שהייתי לא בסדר וזהו

samata

New member
לאחר קריאת כל התגובות

כל מה שיש לי להגיד לך זה שאתה חייב להתחיל להיות רגוע.

מסכים. ../images/Emo45.gif

תצא מזה כבר. זה כולה טסט, קורה שנכשלים. נמאס כבר שכל הזמן מכפישים את שמם של הטסטרים (אני לא טסטר [אני בן 17], אבא שלי לא טסטר, ואין לי קשר אליהם]. אתם מתייחסים אליהם כאילו הם בכוח מנסים להכשיל, וזה ממש לא ככה. נהגת חרא בתחילת הטסט, ולקחת את זה ממש קשה, זה קורה. תירגע.

NewUser4

New member
תגובה

נחלק את התשובה לשני מצבים: 1. ייתכן כי הטסטר החליט שעל אף ההתערבות הוא רוצה להמשיך לבדוק את יכולותיך ולתת לך עוד סיכוי, ועצם כך להבליג על הנגיעה בהגה (שמכיוון ולא היינו שם אנחנו לא יודעים למה הוא נגע בהגה). 2. הבוחן, תפקידו אינו רק להכשיל או להעביר אותך, עליו לכתוב את דעתו על הנהיגה שלך. על הבוחן לעמוד על כל הטעויות שביצעת בעת המבחן (לשם כך נועד דף הסיכום, זהו לא דף סניגוריה). הבוחן צריך לשקף את נהיגתך ולרשום את טעויותיך כדי שאתה והמורה שלך תוכלו יחד לעבור על הטעויות ולתקן אותם למבחן הבא. לשם כך יש צורך לעשות מבחן שלם.

שטויות, לחץ זה היה הטעות היחידה

שלי, ועל לחץ אי אפשר לעבוד עם המורה ולתקן למבחן הבא. הטסטר בעצמו אמר לי את זה.

samata

New member
על לחץ אתה אמור לעבוד עם עצמך

ושוב, איך שלא יהיה - הטסטר חייב לבחון אותך על X דברים במהלך הטסט החיצוני - ולכן לא מפסיקים טסט בשום מצב ישר איך שהתלמיד ביצע טעות.

חבל, יש בכדורגל דבר שנקרא "שער

הזהב", שאחרי שאתה כובש גול בהארכה, אתה לא יכול לחזור ולתקן ולהשוות. ככה זה בטסט, גול = ברקס\נגיעה בהגה, זה כמו שקבוצה שמובילה 3-0 והשופט מוסיף 7 דקות סתם, טוב עזבו, המונדיאל משפיע עליי.

למעלה