נתקעתי

• פותח הנושא YULI9
  • פורסם בתאריך

YULI9

New member
נתקעתי../images/Emo4.gif

סידרתי את רוב הבית, עכשיו נשארו כמה פינות שצריך לסדר, לדוגמא ארון הכלים שזקוק בדחיפות לסידור. הבעיה שאני לא מגיעה לזה, אני כל הזמן עסוקה בלשמור על מה שכבר עשיתי. לדוגמא אם לא אסדר שוב את ארון הילדים הוא יחזור להיות אזור אסון. חייבים לסדר ולשטוף כלים ולקפל כביסה, חוץ מזה אני עובדת במשרה מלאה, הבעל והילדים מסרבים להסתדר בלי אוכל וזה לא נגמר. אני מתחילה להתיאש.

טליW

New member
להתיאש? מה פתאום???

הפינות האלה הן באמת פינות שמחכות להזדמנות. למשל, התחזית לששי-שבת הקרובים היא גשומה. אולי תמצאי שעה-שעתיים ותתלבשי על אחת הפינות?

YULI9

New member
אנחנו שומרים שבת

כל סוף השבוע לפני שבת מוקדש להכנות ובישולים. אם אנ לא עובדת.

גם אנחנו

דתיים. תנסי לבשל חלק מהדברים ביום חמישי בערב, זה אמנם דורש קצת השקעה אבל ככה ביום שישי ישאר לך זמן לעוד פרוייקט קטנטן חוץ מהשלמת בישולים וניקיון כללי. כמו כן את יכולה לנקות חלק מהחדרים עוד ביום חמישי, חדרי שינה לדוגמא. זה לא פשוט כשעובדים אבל פעם בה לעשות ככה זה לא נורא. מה עם הבעל? הוא עוזר?

YULI9

New member
אני מתחילה עם ההכנות ביום חמישי

ומאז שהבית מסודר אין לי צורך לנקות במיוחד לכבוד שבת חוץ מניגוב ריצפה ופריסת מפות, עדיין הזמן מספיק בדיוק להכין הכל וכבר מדליקים נרות, במיוחד כשהשבת נכנסת מוקדם. הבעל זמין רק ביום שישי אז הוא עוזר כמיטב יכולתו. חשבתי אולי לא לדחות הכנת בגדי שבת לסוף השבוע אלא להכין בנחת באחד הימים באמצע . עדיין נראה שהארגון הוא לא צד חזק אצלי. תודה על העצה
.

למעלה