נתקעתי עם האוטו

ben etzion

New member
נתקעתי עם האוטו

היום חזרתי עם האוטו מחיפה לכיוון חדרה בקיסריה האוטו גמגם ונכבה המשאבת דלק התפרקה לי באמצע הנסיעה וקניתי אותה אצל לינקר לפני שבועיים הפין הקצר שלה יצא ושפתחתי אותה הקפיץ והלשונית יצאו החוצה מזל שהייה לי בתא מטען משאבה ספייר וישר החלפתי האוטו הניע אבל התחילה נזילה רצינית של דלק מתחת לכיפה הזהובה של המשאבה המשאבה הספייר היא משומשת והיו לי קצת בעיות איתה היא לא סיפקה דלק סדיר לקרב אבל בחיים לא היו לי בעיות של נזילה ממנה השאלה שלי בגלל שהמשאבה החדשה התפרקה והמשומשת נוזלת יכול להיות שיש איזה משהו אחר שדופק את המשאבה? משהו בבלוק אולי? אני חייב לציין שהמשאבה עבדה מצויין שבועיים עד היום

סביר להניח שלא

הסחורה של לינקר בדרך כלל מאיכות זבל.. והמשאבה המשומשת שלך כנראה עמדה הרבה זמן והORING של הדיאפרגמה שלה הספיקה להתייבש

רם הבעייה לא בדיאפרגמה, אלא בפין שברח....

וניתן להחזירו), וזאת למרות שאני מסכים איתך, לגבי איכות הסחורה של לינקר. מומלץ בחום להזמין משאבת דלק אצל דרור 914 באתר שלו בכתובת:http://www.ramp.co.il/ בברכה צביקה

ben etzion

New member
בכל זאת

יש מצב שמשהו נדפק במנוע? יש בכלל טעם ללכת ללינקר ולהראות לו את המשאבה או שחבל לי על הזמן

EranR

New member
יאללה רדו מלינקר!

יש לו סחורה א.א יחסית למחיר (הוא לא מרוויח מליונים - אם ז מה שאתם רומזים...) משאבות דלק אפשר לקנות ב-20$ וגם ב- 60$, וכל זאת בחניות בארה"ב משם צריך לשלוח את החבילה, לשלם מכס והובלה בארץ... בקיצור - מי שרוצה משאבה בזול יקנה בזול ומי שרוצה ביוקר - שיבושם גם לו. לינקר קונה סחורה מצויינת בגרמניה, כמוני וכמוכן רדו ממנו ותנו לו להתפרנס בכבוד. תודה ערן.

אז תסביר לי אתה... אם זה הגיוני...

תושבות בולם עליונות, מורכבות לי על האוטו בדיוק חודש... נקרעו. איך?! ושלא תעז להגיד מילה על הנהיגה שלי כי ממש התעללתי בתושבות הקודמות במשך 3 וחצי שנים ולא קרה להם כלום. אצלי לינקר זה רק לשעת חירום.

The Red Baron

New member
אצל סעיד מחיפה (אום פארטס)

אותו דבר - רק שיותר יקר בהרבה . גם אצלו גומיות מתפוררות ויש לו סחורה באיכות גרועה כי אנשים לא מוכנים לשלם על איכות . רק שהוא יותר יקר מלינקר לאותם חלקים . הלוואי שלינקר היה באזור שלי .

Fitch

New member
יש אצל "קלוש חלפים" במפרץ חיפה

משאבת דלק מקורית של פיירבורג, אם אני לא טועה. המחיר לא זול.

ben etzion

New member
המשאבה היא של ברוסול

תוצרת jp group made in brazil מי יכול להבטיח לי שהמשאבה בramp לדוגמא יותר טובה???

דרור 914

New member
אאאאה אני!

תסתכל ותגיד אם המשאבה הזו נראית לך דומה למשאבה שהתפרקה לך? ולא לא חייבים להביא מחו"ל.

למעלה