נתקלתי בבעיה..

punctual

New member
נתקלתי בבעיה..

זוכרים את הכתבה לערוץ 10..? מקווה שכן. בכל אופן, אבא של חבר שלי שהוא צלם הבטיח לבוא (בחינם) גם הוא למפגש ולצלם מה שנבקש, במידה ולא יתפסו את התאריך (במידה ולא יהיה אירוע) דיברתי איתו לפני רבע שעה והוא אמר שהזמינו אותו לבת מצווה איפשהו פה באשדוד....
ככה שהצלם היחיד שהסכים לבוא בלי שום תשלום תפוס עכשיו ואנחנו בלי צלם........ יש לכם רעיונות?

punctual

New member
ודרך אגב

כבר שבוע+ שהוא יודע על זה והוא "שכח" להגיד לבן שלו (שאני מתראה איתו כמעט כל יום) להגיד לי

F i r z

New member
אם הייתי משתמשת במאזניים

הייתי שמה מצד אחד את מיכא"ל, ומצד שני בר מצווה מה שוקל יותר? אבל סתם אני צוחקת... העבודה שלו מאוד חשובה =] אולי יש אפשרות להביא מצלמה של מישו? או שאולי אני יכולה לעשות משו... אני מכירה עיתונאית של ראש העין...

punctual

New member
...

זה לא אני זה הוא והעבודה שלו. יש לי מצלמת ווידאו אבל צריך כל מיני פורמטים ואני לא מבין בכל השטויות האלה. וחוץ מזה האיכות של המצלמה הביתית לא מספיקה כדי לשדר - יש להם סטנדרטים מסויים שקשורים לאיכות...

lady polegra

New member
אפשרות

אני יכולה לנסות לשכנע כמה אנשים שהיו כשלוש שנים בקורס צילום לבוא. זה כמה חברים טובים שלי שהלכו לקורס במסגרת מחוייבות אישית. ועשו שם דברים יפים. אחד מנסה לצלם סרט לבד. לדבר איתם? אני לא בטוחה בקשר לאיכות התמונה של המצלמה.

למעלה