נתפסתי...

alonpazit

New member
נתפסתי...

חברים , דרושה עזרה! מכתב רשום שהגיע אליי אתמול עם הזמנה למשפט, על מצלמה ממוקמת על ניידת (סמויה אני זוכר אותה), שקלטה אותי על 148 קמ"ש בכביש החוף ליד שפיים. (אפרופו, תיזהרו, על הכביש לכוון צפון, לאחר הסיבוב שאחרי גשר מחלף הסירה...). מה כדאי לעשות? האם מומלץ להגיע עם עו"ד? להגיע עם אחד כזה? מה צפוי לי? האם אפשר לטעון משהו שיעזור, או לסמוך על המזל? ידוע לכולם כמה שוטרים ושופטים "מחבבים" אותנו... ובמיוחד בעלי ה"רקע הפלילי" חובבי המהירות כמוני. בעלי הנסיון נא עזרו. תודה!

DL1000K2

New member
אני צולמתי על 149. די דומה.

תקבל חודש שלילה בפועל + חודשיים על תנאי לשנתיים. הצילומים מאד אמינים. אין מה להתווכח. עם עו"ד = בייצוג עצמי בנימוס, הקאה על חטא. אם תסרב להודות העונש עלול להיות חודשיים.

raanansh

New member
מנצל"ש - מולטנובה ניידת בכביש 4

רכב אפור כמה מאות מטרים אחרי תע"ש לכיוון צפון.

גיאג

New member
כביש החוף מצפון לדרום , מיד אחרי

הגשר של הולכי הרגל באכדיה , הונדה אפורה , תא מטען פתוח , מולטנובה דופקת פלאשים חופשי ( נמצאת בשול הרחב בצד ימין ) מוסתרת .

avi750

New member
פעם הבאה תקפל

אני יודע שזה מעצבן שאומרים את זה אחרי הדו"ח אבל ככה למדתי תקפל תקפל תקפל אבל רק שרוצים להרביץ...

M O R M

New member
נתפסת? בלי פניקה ופעולות חפוזות

יש זמן... המון זמן. למד את הנושא לעמקו. קבל אוסף ענק של קישורים הקושרים לנושא. קח אויר והתחל ללמוד. גם אם תחליט ששיטת מוצלחי אינה מתאימה לך ואתה לוקח עורך דין - עדיין עליך להבין את ההליך. מה זה שימוע? מה זה תע"צ? מה זה מולטנובה? ולכולי. קבל קישור: נתפסתי על מהירות...מה עכשיו?

למעלה