נתפסה על חםםםם

lehayey aava

New member
נתפסה על חםםםם

יששששששששששששש חחחחחחח קרעה אותי הגלית הזאת.. !!! איך היא תפסה אותה!!!! ממזרה מפתה אותה בשוקולד!!!!כשהיא בהריון... מסתבר שגלית יכולה לחשוב גם בלי עמרם... איכס היא שכבה איתו אני במקומה הייתי מתאבדתתתתתתתתתתתת

PingPong18

New member
חחחחח - אני לא יודע מה איתכם אבל

אני עכשיו ממש מתעב את גלית הזאת! בהתחלה עוד ריחמתי עליה אבל בפרקים האחרונים (מאז שעמרם נכנס לתמונה) היא פשוט בלתי נסבלת! ומה - היא לא קולטת שעמרם רוצה רק את טובותיו האישיות - הוא מרחיק ממנה את יונתן בשביל שהיא תיהיה שלו... אייל. נ.ב קלטתם את הפרצוף שהיא (גלית) עשתה בסוף על הרשמקול ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרע אותי מצחוק!!!

actress

New member
נכון ועוד אומרים על עמרם שהוא לא

שואל שאלות יותר מידי הוא כזה קרצייה שואל והרבה! ובאמת גלית ממש התחילה להגזים גם אני ריחמתי עליה אבל היא עכשיו הוכיחה איזה אישה נקמנית היא אין לה שום בושה!

למה...

סמדר לא יכלה לשים את הרשמקול בכיס ?! בכוונה היא שמה את זה על השולחן קרוב לגלית?! טיפשות בהתגלמותה! וגלית, מה גרם לה לחשוב שיש רשמקול בתיק?! היא לא חשבה על זה ששלומית באה ושיונתן בא. מה קרה פתאום?!

lehayey aava

New member
כי סמדר התנהגה באופן חשוד

וגלית יודעת שסמדר בדרך כלל בעד יונתן וחוץ מזה היא לא טיפשה עם שמת לב מה גלית עושה ליונתן כבר יש לה מוח כרימינלי... דנה.ש.

מה שגלית עושה זה מה שעמרם אומר לה

היא נגררת אחריו. בכל מקרה היא היתה צריכה לשים בכיס (אם זה נשמע דרך התיק זה ישמע בטח ובטח דרך הכיס)!!

amirbilu

New member
גרם לה לחשוד,שאם היא לא תמצא את זה

אז הסידרה תגמר מהר,ולא תמשך 120 פרקים

shirakl

New member
נכון

אבל אני חושבת שעמרם סתם עובד עליה כדי לגרום לה לעשות מה שהוא רוצה... אחרי שהוא ישיג את שלו הוא לא יתקרב אליה יותר... (אולי אני טועה...) בכל מקרה - הוא כמעט אנס אותה... היה אפשר לראות על הפנים שלה שזה לא מה שהיא רצתה והוא די הכריח אותה. והיא גם ממש התחרטה על זה בסוף. ושמתם לב איך היא נבהלה כשיונתן אמר לה שהגלגל יתהפך? בתוך תוכה היא יודעת שזה נכון, והיא מתה מפחד מהרגע הזה... מעניין מה עמרם יעשה אז... בטח ינטוש אותה לבד עם כל הסיפור ויאשים אותה בהכל. וכמו שאני מבינה את זה - הוא מסוגל להגיד שהיא בכלל לא גילתה לו שיונתן לא באמת היכה אותה, ושהוא בתמימותו פשוט רצה לעזור לה... איזה מסכנה היא תהיה כשהיא תגלה שהיא לבד בסיפור הזה... היא כ"כ אבלה שהיא התחברה לעמרם, איזו טעות.

למעלה