נתניהו- תתפטר

ולמי שתהה- אני כועס כי זה קשור לחיים עצמם, לא לרפורמה המשפטית. היא לא מעניינת כרגע. הביטחון האישי של כולנו, החוסן הלאומי שלנו, האחדות שלנו כמדינה, כל זה הולך לעזאזל בגלל אגואיזם ונפיחות עצמית של איש קטן ומושתן, כתם על פני הציונות לדורותיה.
מה קורה כאן|?| רק אני לא מבינה, איך זה שיש להם רק 370 הרוגים ואילו לנו יש יותר מ-600 נרצחים|?|
האם זוהי לא ממשלת ימין על מלא|?| מי מפריע לנתניהו להשמיד את כל עזה|?|

שחר 676

Well-known member
ולמי שתהה- אני כועס כי זה קשור לחיים עצמם, לא לרפורמה המשפטית. היא לא מעניינת כרגע. הביטחון האישי של כולנו, החוסן הלאומי שלנו, האחדות שלנו כמדינה, כל זה הולך לעזאזל בגלל אגואיזם ונפיחות עצמית של איש קטן ומושתן, כתם על פני הציונות לדורותיה.
לא יקירי.

לידיעתך נתניהו כלל לא רוצה את הרפורמה - הוא אפילו ניסה למנוע אותה. הוא שלח את מקורבו פרופסור אלן דרשוביץ להתראיין בערוץ 12 ולהתנגד טוטאלית לפסקת ההתגברות.

לנתניהו אין ברירה אלא ללכת על הרפורמה בניגוד לרצונו וזאת מפני שתומכי הימין כמוני וכמו רוב העם היהודי בציון מבקשים את הרפורמה כבר עשרות שנים.

אני לא בחרתי בנתניהו מפני שהוא מנהיג רופס - אני בחרתי בבן גביר בכדי שיעזור לו להיות פחות רופס.

שחר 676

Well-known member

בשל הרפורמה המשפטית הכנסתם פוליטיקה לצה"ל - ניסיתם לסחוט את מדינת ישראל ממניעים פוליטים - הורדתם את מורל החיילים לשפל חסר תקדים.

האויב הבין שצה"ל הוחלש ואין לי ספק שדבר זה השפיע על עיתוי המתקפה.

עכשיו - לגבי ההיענות בזמן אמת של אלו אשר איימו בסרבנות ? - כל הכבוד אבל איכשהו זה משול בעיני לאדם שבטעות הצית שריפה וכעת מתהדר על כי הוא סייע לכבות אותה |פנים|

דרך אגב - עם ישראל כולו נלחם בדרום ואני מדבר במיוחד על אלו שמעולם לא חשבו על סרבנות או תרמו להורדת מורל צבא העם.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
אה ועוד דבר.

בהחלט יתכן שנתניהו יאלץ להתפטר בשל המחדל הזה אבל לפני כן אני מציע לך להפסיק לתת לשנאת נתניהו לעוור את עיניך.

בהנחיית רמטכלים לשעבר צה"ל הפך להיות צבא קומפקטי וקטנטן מה שהשפיע קשות על מהירות התגובה באירוע רב נפגעים כזה - הייתה כאן הסתמכות יתר על טכנולוגיה ולא כח אדם זמין ונגיש מה שתרם תרומה מכרעת לטבח האדיר שספגנו שכן צריך להיות כח זמין בכל רגע נתון בכל הגבולות מבלי להסתמך על שינוע כוחות מסורבל בעת לחץ.

האלוף לשעבר בריק התריע מזה שנים על תרחיש כזה והציע תוכניות מנע אך במטכ"ל התייחסו אליו כאל מטורלל - כעת מסתבר שהוא צדק וכל השאר טעו.

איך בשם אלוהים כל מערך ההגנה הדרומי שלנו קרס כל כך מהר ? האם לא נהגו תרחישים אשר לקחו בחשבון מתקפת בזק הרסנית כמו זו שנחשפנו אליה ואם כן מדוע לא יושמו תוכניות מנע מתאימות ?

לדרג המדיני יש אחריות היקפית אבל האחריות העיקרית מוטלת על הרמטכ"ל , אלוף פיקוד דרום והקצונה הבכירה של צה"ל ובמידה לא מבוטלת גם על שר הבטחון בטח ובטח כשהוא עצמו אלוף לשעבר שכמעט היה רמטכ"ל בעצמו.

נערך לאחרונה ב:
שיתפטר רק על זה שכבר אמצע אוקטובר, ועדיין חם כמו בספטמבר אם לא באוגוסט,
ומזג האוויר לא רוצה להתקרר ולהיסגר על עצמו.
בדוק הוא ואך ורק הוא, אשם בזה.

למעלה