נתניהו, למה הפסדת

נתניהו, למה הפסדת

הנה מה שקרה בסניף שלי: לפני שנתיים, בלילה שלפני הפריימריס הצפויים בינך לבין שרון, התקימה פגישה בביתו של אחד הפעילים, בנוכחות כל ראשי הסניף. אני הייתי שם גם, כי תמכתי בך. הדיבורים היו שפריימריס יהיו בכל מקרה, גם אם הכנסת לא תתפזר ושרון יהיה המנהיג, ולו רק כדי להראות את עוצמתך. יו"ר המטה שלך, בחור צעיר שהצטרף למפלגה בגיל 29 כי ראה בה הזדמנות לתפוס ג´וב ולא משום סיבה אחרת, הטיף לרמיסתו של שרון בכל מחיר, וכולם הסכימו עימו. אני פניתי אליהם ואמרתי: "גם אני תומך בביבי, אבל למה לדרוס את שרון? הוא איש יקר, ולא כדאי למחוק אותו". בתגובה כמעט שזרקו אותי משם. אתמול, כשבאתיע להצביע, הם היו שם, כולם. תנחש איזה סטיקר היה להם על החולצה? נכון, של שרון. הצבעתי ויצאתי. אמרתי להם, ברב טפשותי ותמימותי: "רבותי, שלא יצא ששיקרתי כאן למישהו. אמנם רצנו יחד למרכז ואני חייב לכם לא מעט, אבל המצפון שלי לא איפשר לי להצביע שרון בגלל תמיכתו במדינה פלשתינאית, ואחרי התלבטויות ויסורים קשים הצבעתי נגד ראש הממשלה המכהן ובעד נתניהו". היום בבוקר כבר הודיעו לי, שיש כמה אנשים שכרגע אני מחוק מבחינתם בגלל שהצבעתי בשבילך. ידידי היקר, הסיפור שלי הוא המיקרו של המאקרו. תאשים רק את עצמך. אלה האנשים שאימצת לחיקך: אינטרסנטים שלא היססו לבגוד בך ברגע האמת, וזאת גם ברמות היותר גבוהות: באותו אופן, אנשים שאלמלא אתה ספק אם מישהו היה יודע עליהם, זוללים בורקסים ליד שולחן הממשלה כרגע, בעודך כואב את הפסדך. האמת? אני עדיין אוהב אותך ומוכן לסייע לך. אם אתה מגיע לפורום במקרה- אתה מוזמן לשלוח לי אי-מייל ואני אתייצב לימינך. לא בגלל שחסר לי מה לעשות בחיים (כמו רב אלה שסובבים אותך), אלא כדי שנתניהו הטוב עוד יזכה להנהיג את מדינתנו. תל חי.

רפי2002

New member
על איזה נתניהו טוב אתה מדבר?

דורון 18

New member
עכשיו אני כבר בטוח שבבחירות

הבאות אני יצביע לאיחוד הלאומי. מצטער אבל אני לא יכול לתמוך באדם שתומך בהקמת מדינה פלסטינית (סתכלו למשל בכתבה הזאת מתאריך 21.11 סוף פסקה ראשונה). אך יחד עם זאת, ליבי תמיד יהיה שייך לליכוד.

דובי123

New member
יש דבר כזה שנקרא "אישיות"

ולא רק שלא ניתן להתעלם ממנו הרבה פעמים הוא המכריע וקובע ומה אתה אומר בהודעתך כי נפילתו של נתניהו נעוצה באישיותו ומה אני כתבתי לך מזמן כי נתניהו איננו ראוי להיות ראש ממשלה בגלל אישיותו היא היא אשר בגללה אינני רוצה לראותו כראש ממשלה לא שאיננו מוכשר - על היותו מוכשר מסכימים כ ו ל ם אבל בעית האישיות במקרה הנ"ל היא בעיה אקוטית איך אמרת המקרה הזה הוא המיקרו של המקרו נו.... ואתה מוכן שמדינה תתנהל בדרך זו?! אני לא!1 וכפי שכבר אמרתי אינני מוכן שנהיה למדינה מהעולם השלישי [שם הכל הוא אינטרסים , כח ופחד בלבד!] אבל.. אתה... בשלך..... ביבי מוכשר , אם ידע לרסן עצמו ולא להיות תככן וחתרן יוכל לתרום רבות אין ספק ימונה על ידי שרן לשר החות או האוצר או שיקום משרד הסברה אבל הוא יוכל לכהן רק אם ידאג לבצע עבודתו כמיטב יכולתו במקום לחתור נדמה לי שכל תומכיו פורום הם בבואה נאמנה איך תוך זמן קצר התעלקו על הפורום והשמיצו והכפישו ומין הסתם כעת אחרי השימוש [הלא מוצלח] ניתן יהיה לזרוק וכך יעלמו כמו שבאו כלומר רק כאשר צריכים מהו הם מופיעים... וכך גם ביבי עם הכלכלה והתקציב - לא אמר כלום אבל לקמפיין בחירות ידע גם ידע להשמיץ - למה לא הבעת קודם דעה? או נתת יד? או סתם עזרת? -למה המדינה ואזרחיה לא מענינים אותך אלא רק לצרכי בחירות? כמו אותה מובטלת שהבטחת לה תעסוקה וזה בדיוק כמו הבטחותיך בהיות ראש ממשלה דיברים דיבורים דיבורים

בגניסט! אתהאיש עקרונות ישר!../images/Emo45.gif

קראתי דבריך ונגעת לליבי. צדקת בדברך על בגידת האנשים-אך זו לא רק אשמתו של נתניהו. ישנו אפקט העדר הידוע,,,,ישנו עומרי,,,,ישנו הג´וב,,,,,הכסף,העוצמה עלק,,, ומעבר לכל-חוסר בערכים. לכן הליכוד איבד עצמו לדעת אמש. פשוט,נתניהו מסתכל על הכוון,הדרך,המטרה. הוא לא פעל כפוליטקאי-וזו סיבת נפילתו. לעומרי היו שלוש שנים וחצי להכין את האמבוש-הכנסת מתפקדים מטעמם-שיבוץ מנהלי סניפים מטעמם-איסוף קבלני קולות,הכנת תשתית מחוייבת להם,,,, הכל היה משומן היטב,,,,,וזהו.זה פרצופו של הליכוד

למעלה