נתן היזהר.... כל מי ששומר על השבת, השבת שומרת עליו ועל פוזיציותיו ומי שלא אוי לו ולנפשו.....
ס סוחר ממולח New member 23/12/07 #1 נתן היזהר.... כל מי ששומר על השבת, השבת שומרת עליו ועל פוזיציותיו ומי שלא אוי לו ולנפשו.....
R raanans New member 24/12/07 #4 גור'ג סורוס שומר שבת? יש לך איזה מחקר המוכיח סטטיסטית שלשומרי שבת יש ביצועים טובים יותר במסחר במט"ח? אם כן, אז אני אתחיל לשמור שבת.
גור'ג סורוס שומר שבת? יש לך איזה מחקר המוכיח סטטיסטית שלשומרי שבת יש ביצועים טובים יותר במסחר במט"ח? אם כן, אז אני אתחיל לשמור שבת.
ש שחקן שקט ועצבני New member 24/12/07 #6 ג`ורג סורוס וג`ים רוג`רס גויים! אסור להם לשמור שבת בשבילם זאת עבירה! אבל אנו זכינו להיות יהודים וקיבלנו מתנה -שבת- שהיא מקור הברכה, אז קדימה -בהצלחה!
ג`ורג סורוס וג`ים רוג`רס גויים! אסור להם לשמור שבת בשבילם זאת עבירה! אבל אנו זכינו להיות יהודים וקיבלנו מתנה -שבת- שהיא מקור הברכה, אז קדימה -בהצלחה!
R raanans New member 24/12/07 #5 גור'ג סורוס שומר שבת? יש לך איזה מחקר המוכיח סטטיסטית שלשומרי שבת יש ביצועים טובים יותר במסחר במט"ח? אם כן, אז אני אתחיל לשמור שבת.
גור'ג סורוס שומר שבת? יש לך איזה מחקר המוכיח סטטיסטית שלשומרי שבת יש ביצועים טובים יותר במסחר במט"ח? אם כן, אז אני אתחיל לשמור שבת.