נתי כבר יגיע

ELA02

New member
נתי כבר יגיע

מחפשת וכבר נואשת. מחפשת את אותו אחד שיעשה לי את זה: פרפורי הבטן, געגועים, ושלווה. אני לא אומרת נואש, אבל נורא מתעייפת. אני יודעת שכולם אומרים שזה יגיע, אבל השאלה מתי? וגם כאשר יגיע האם ישאר ושוב לבנות מערכת שניה עם כל הקשיים המוכרים האם זה יעשה לי טוב? אני מקווה שכן. בגרתי אני יודעת שעל זוגיות צריך לדעת לעבוד ולשמר. אני יודעת גם שאני אולי פחות אטקרקטיבית גם בגלל הגיל וגם בגלל קשיים נוספים מסביבי, אבל כל הזמן אני שואלת האם לא מגיע לי זוגיות שניה ? וכל זה רק מרחשי הלב. משתדלת להיות אופטימית

אין גיל לאהבה

בחיי נראה לי אבא שלי מאוהב כל הזמן עושות לו עיניים מתחילות איתו והוא משחק אותה קשוח עלק אין אין גיל לאהבה חמודה ומתי היא תבוא? רגע חושבת????????? לא יודעת עוד לא חזרה אליי......

קורלציה

New member
חתול גדול...

ראה חתול קטן רודף אחר זנבו ושאלו, "למה אתה רודף בכזה מרץ אחר זנבך"? אמר החתלתול ,למדתי שהדבר הכי טוב לחתול זה אושר, ושהאושר הוא הזנב שלי, לכן אני רודף אחריו וכאשר אתפוס אותו אהיה מאושר." אמר החתול הזקן "בני, גם אני הרהרתי בבעיות היקום, גם אני הגעתי למסקנה כי האושר הינו הזנב שלי, אך שמתי לב שבכל פעם שאני רודף אחריו הוא בורח ממני וכאשר אני עסוק בעניני הוא משום מה, תמיד בא בעקבותי"...

*יערית

New member
אין מילים.....

פשוט הבן אדם יודע לתאר זאת נפלאה!!!!!!!!!! אלה......נראה לי שאת זקוקה לפגישות דחופות יותר
נארגן לך משהו...... ועד אז מקווה שהוא ידפוק בדלתך ברגע הכי שלא ציפית לו....

אלה בואי הנה מייד

מה זה פחות אטרקטיבית הא? כל עוד שתרגישי כך אני לא חושבת שתגיעי למה שאת רוצה... מגיע לך,בטח שכן. הרימי ראש,זקפי קומה והאמיני בערכך וכשיבוא הזמן זה יגיע.

כלנית 2

New member
לפעמים זה מגיע...../images/Emo23.gif.

דווקה כשלא מחפשים אותה דווקה כששכחת מימנה דווקה כשעייפת בחיפושים דווקה כשכבר החלטת להשאר לבד ולמדת לחיות ולהנות לבד.. פתאום היא מופיע מי?
האהבה...

למעלה