נתינת מתנה לרופא

נולומו

New member
נתינת מתנה לרופא

הי, אחרי 7 חודשים אני מוצאת סוף סוף את הזמן ללכת לרופא שלי שטיפל בי במסירות בזמן הטיפולים וגם עשה לי את מעקב ההריון ולתת לו מתנה. ההתלבטות היא מה לעשות לגבי בתי התינוקת.מצד אחד, לא בטוח שיהיה לי סידור בשבילה וגם אני יודעת שהוא אוהב לראות את התינוקות של המטופלות (מחברות שהלכו אליו עם הילדים). מצד שני, גם אם אני אבוא ממש מוקדם אליו (אני מתכוונת להיות בין הראשונות כיוון שאני לא מזמינה תור), יש סיכוי שבחדר המתנה ישבו בנות שמחכות למעקבי זקיקים הארורים ולקבלת פרוטוקול. ופה ההתלבטות. אני ממש לא רוצה לפגוע בהן ולכן לא יודעת אם עצם העובדה שאני אבוא לשם עם התינוקת לא תצבוט במקום הכואב והרגיש. האם זה יכאיב או האם זה יעודד ? חשבתי לשאול שאלה דומה בפורום פוריות (בלי כל הפרטים, אלא מעין סקר אם זה יפריע להן לשבת בחדר המתנה כשלידן תשב אישה עם תינוקת) אבל אני חוששת שאפילו זה עשוי לעורר כאב- מוגזם מבחינתי ? מתלבטת מאוד בשאלות ואני אשמח לתובנות שלכם ולשמוע מה אתן עשיתן.

תחשבי איך את היית מרגישה

אם כשאת מחכה בתור לרופא פוריות שלך היתה מגיעה מישהי עם תינוק כדי להראות את פרי ההצלחה שלה... לי זה עשה מאוד טוב בזמנו, לראות את "סוף המסלול".

נולומו

New member
אני שמחתי בשביל נשים שבאו עם תינוקות

ובמקביל בליבי התפללתי שזה יקרה גם אצלי בקרוב. אבל מי אמר שאני מייצגת את הכלל ? מה עשו כאן רוב הנשים שהלכו להודות לרופא ?

גילית44

New member
אני זוכרת שישבתי בתור לרופא...

והגיע איזה אבא מאושר והביא עציץ ע-נ-ק ויפה לרופא. ואני חשבתי - הנה אחת ההצלחות של הרופא. אם הוא הצליח איתם, למה שאצלי זה לא יצליח? אבל אי אפשר לדעת מה חשבו כל הנשים סביבי...

בחודש האחרון יצא לי ללכת ביחד עם האפרוח שלי

למעקב זקיקים ולשבת עם נשים שממתינות לילד ראשון (הוא בן 8 חודשים). בתקופת הטיפולים שלי, עד שנכנסתי להריון ממש לא הפריע לי כשנשים היו מגיעות עם ילד או תינוק, זה באמת היה מעודד אותי,אבל... מכיון שאני בטוחה שיש נשים שמרגישות אחרת, אני מתאמצת עד מאד להיות ממש בין הראשונות שמגיעות, כדי שכמה שפחות נשים יראו אותי. בנוסף, אני רוצה לספר לך ששבוע שעבר בזמן ההמתנה למעקב זקיקים נפל לו המוצץ ורציתי ללכת לשטוף, אז אשה אחת, שלדעתי היא באה עם הפונדקאית שלה אמרה לי שאלך והיא תשמור עליו. כשחזרתי ראיתי אותה דומעת... עוד אספר לך שבביקור שלי אצל הרופא, ביקור ע"מ להתחיל טיפולים, ממש לא ידעתי מה לעשות ושאלתי את המזכירות אם זה בסדר שאבוא איתו, הן דוקא שמחו שאמרו לי שבטח שאבוא איתו ושלדעתן זה לא יפריע למטופלות האחרות שבתור לרופא. לדעתי הכי כדאי לעשות מאמצים שכמה שפחות נשים תהינה שם.

מאוד מקובל, ובד"כ מתקבל ברוח טובה

יש שרשור שבזמנו אני פתחתי ב"פוריות" מכיוון שהתלבטתי לגבי אותה שאלה בדיוק. היה לי מאוד חשוב לבקר שם, לא רק כדי להגיד תודה אלא גם כי בעיניי יש גם משהו מאוד מהותי בחזרה כמנצחת למקום הזה שחווינו כמקום של יסורים וצער ובכי ובשורות רעות, כך שזה משהו שחשוב עבורך, חשוב כדי להתמודד עם "השריטה" וכדי לסגור מעגל ולהמשיך הלאה. מה שעשיתי בסוף היה לבוא למחלקה לקראת סוף היום (לא שזה עזר, עדיין היו שם לא מעט בנות...), ובתיאום מראש, כדי שהבנות לא יצטרכו לסבול אותי ואת הילדים בתור יחד איתן. כולן היו סופר-נחמדות אלינו, למרות שהעצב בעיניים היה בהחלט גלוי (לפחות לי). אני רוצה לקוות שלפחות חלקן יצאו משם באותו יום כשבלב שלהן יש פחות יאוש וספקות ויותר אמונה ותקווה. מקווה שמה שתעשי יהיה הדבר הנכון. עתליה

anguly

New member
כשענת השתחררה מהפגייה

עברתי דרך המרפאה בבית החולים ונכנסתי אני לא יודעת מה חשבו הנשים מסביב (זו המרפאה הפרטית אחר הצהריים אליה מגיעות מטופלות והריוניות) הוא היה נרגש מאד מאד ואמר שהוא דורש לראות גם את מיכל כשהיא משתחררת השחרור של מיכל היה מאוחר בערב - כך שהוא כבר לא היה בבית החולים, אבל כשהגעתי לביקורת פגייה אחרי חודש עברתי דרך היחידה בצהריים - לא היו הרבה נשים אבל היו עדיין כל אלה שנשאבו באותו יום - וכל מי שראה את הרופא שלי והאחיות מתרגשים, התרגש עד דמעות גם הוא. אני לא יודעת אם זה הכאיב למישהו - אני לא חושבת - אבל לי וגם לרופא שלי (שגם טיפל בי כל ההריון וגם יילד אותי בניתוח קיסרי) היה חשוב סגירת המעגל הזו - במיוחד לאור העובדה שההריון הסתיים לפני הזמן והבנות היו בפגייה. לביקורת 6 שבועות עוד לא הלכתי
(הבנות כבר בנות 8 חודשים)- אני מחכה לרגע שאני אצליח סוף סוף לצלם תמונה נורמלית של ה-3 ביחד (משום מה זה ממש קשה) - ולהביא לו את התמונה עם הקדשה..... אני חושבת שתלכי עם בתך במיוחד אם היה קשר מעבר לשיגרה. יכול להיות שיש מי שיכאב לה למרות שאני חושבת שהרוב חושבות שזה מעודד, אבל יש חשיבות גם למה שאת מרגישה וכן אני חושבת שגם לרופא מגיע ביקור מכל הלב

נולומו

New member
תודה רבה על התשובות ../images/Emo24.gif

אני אברר מחר באיזו שעה הוא מתחיל לקבל ואגיע לשם רבע שעה קודם כדי להיות באמת ראשונה ואז אני אלך בלב יותר שקט. תודה רבה על התגובות !!

למעלה