נתינת כבוד ושיר

נתינת כבוד ושיר

כבוד לdauble M ול vick שענו לי על השאלה תודה רבה זה עזר לי רבות כמו כן כבוד גדול ללירון (וקוואמי) תודה על העזרה מקווה שעוד תשמעו עלי (גב שבור) זה דבר ראשון דבר שני כבר אמרתי שאני ראפר מתחיל הכינוי זה גב שבור והחלטתי לתת כאן קטע משיר שכתבתי ולבקש תגובות אז הנה הקטע: השיר נקרא שיר מלחמה בית א´ מה קורה זה חתיכת טירוף הלבבות בוכים והבית עוד שרוף ויש עוד חטוף שנמצא באירן הקניון בנתניה כבר מזמן בממשלה כל אחד מפקפק הצבא משקש וחושבים על החלום שזה שלום כי הגענו עד הלום הסכמים על הנייר לא שווים שם דבר מזרח תיכון חדש במצב מדושדש עשרים וארבע שבע אנשים בשביל עצמם כי מתחילת השנה רואים רק דם והמצב מסוכן התרגלנו לשטן מלאך המוות משוטט ועוד אזרח מת אלוהים כבר לא סולח חרון אפו רותח ואנחנו נמסים הפרחים נרמסים הקברים נערמים ולצאת לא מנסים והלב כבר לא דואב התרגלנו לכאב עוד פוליטיקאי מתחייב ונכשל לא חושב בין פירסומות לבגדים אומרים את שמות ההרוגים עליית מדרגה ההתמוטטות מדאיגה והסוף נראה קרוב נגמר עיידן פלשתיני טוב מקיימים מגעים עם רוצחי ילדים והדם כבר לא רק על היידים הוא גולש מהאוזניים לא זה לא מלחמת מים בסוף ניפגש בשמים זה היה קטע קטן מתוך הרבה בקיצור אני ישמח לקבל ביקורת (אבל רצינית) אבל לא לכסח אותי טוב אני רק בתחילת הדרך

טחחחח

ממש לא ריק הקניון , מלא מתמיד בייחוד בימים חמים ונעימים אלו!!! הפיגוע המתועב שהיה שמה ממש לא הרטיע את תושבי נתניה מלהגיע לקניון... אבל עכשיו ברצינות... השיר די קצר , תמשיך\כי אותו!!!

double M

New member
ממש נחמד

רואים שיש כישרון כתיבה! אומנם הנושא קצת שחוק אבל אני בטוח שיש לך עוד שירים בנושאים אחרים אני מקווה לראות עוד שירים שלך מתן

Vick

New member
פששש.... כבוד על היוזמה! ../images/Emo45.gif

אני מסכימה שהנושא אכן די חרוש... אבל היי! זו רק ההתחלה,נכון? אז שיהיה
בהמשך! ד"א יש איי סי קיו?
peace my brudas & sistas!
VICK

למעלה