נתינה מתוך אהבה..

נתינה מתוך אהבה..

אני רואה את הכאב של תושבי שדרות.. ובפנים מסתובבת מחשבה "איכפת לי!!".. ואז אמרתי לעצמי..איכפתיות מתחילה ברגלים... כלומר בעשייה.. אז אני מארגן קבוצה של מטפלים שמוכנים לרדת איתי לשדרות ולתת טיפולים לאנשים.. על מנת לשחרר קצת את המועקה ולהביא אהבה .. מטפלים.. וכל מי שרוצה לבוא לתרום..לא חייבים יום שלם.. צרו איתי קשר.. אני רוצה לעשות זאת אפילו השבוע .. אור ואהבה

נוסעים ביום שישי

אנחנו נהיה במד"א שדרות.. מי שמוכן לתרום מזמנו ומיכולתיו מוזמן בחום... גם לא מטפלים.. בואו והביאו הקשבה.. פשוט להיות שם בשביל אנשים.. אור ואהבה

היה מדהים..

הגענו קבוצה קטנה.. 2 רפלקסולוגים, מאמן אישי ואני.. כשהגענו לתחנה בבוקר היתה אווירה של לחץ וחרדה.. אנשים מסתובבים בקריז.. לא יודעים מה לעשות עם עצמם.. פתחנו את המיטות שמנו מוזיקה.. ושמנים אתרים.. בהתחלה לא ידעו איך לאכול אותנו ומה בכלל אנחנו עושים שם.. לאחר כמה זמן הם התחילו להגיע והחלטנו לעשות להם טיפול משולב רפלקסולוגיה והילינג.. אנשים קמים מהטיפול עם חיוך ועם שלווה.. ואז עוד אנשים רוצים.. בינתיים אנשים הולכים ומדברים עם המאמן.. על מנת לפרוק את מה שיושב עליהם..את הדילמות בקשר לבית.. יש שם אנשים מכל הארץ שלא היו בבית כבר שבועות.. תוך כדי הטיפולים אנו שמים לב לאווירה השונה בתחנה.. אנשים מחייכים.. יש אווירה רגועה.. גם כשיש "צבע אדום".. פשוט מפסיקים הכל .. נכנסים למקלט.. ואז הצוותים הכוננים יוצאים למקום הנפילה.. הכל בצורה שקטה ורגועה.. אנשים מרשים לעצם לצחוק.. להיפתח.. לספר דילמות.. בצהרים ישבו איתם לארוחת צהרים ונסענו הבייתה ב- 2 בצהרים.. מבחינתי אני ראיתי קבוצה של אנשים כמעט מיואשים בבוקר.. ובצהרים השארנו שם קבוצה של אנשים.. חזקים יותר.. מסוגלים לקבל את המצב.. שמחים יותר.. מדהים מה אפשר לעשות עם כמה אנשים שמוכנים לתת.. גם לי היה מדהים.. לראות כמה פשוט לשנות את המצב.. כמה פשוט להביא שמחה ושלווה למקום כאוטי כזה.. רק נדרש לרצות ולעשות.. אנחנו רוצים להגיע לשם שוב.. והפעם להביא יותר אנשים ולהגיע גם לאוכלוסיה האזרחית.. מפקד התחנה ייצור עבורנו את הקשר עם העירייה כך שנוכל לממש את זה.. ושוב אני קורא לכל מי שרוצה לתרום.. צרו קשר.. בואו ניצור שינוי..בואו נביא אהבה אור ואהבה

למעלה