נתחיל שירשור

starman

New member
נתחיל שירשור

הפעם על חלומות שחולמת המשפחה . כמו שהומר חלם שהמכונית הופכת למיטה , ושהומר חלם כשהוא ראה את מינדי. ועוד ....

ליטן א

New member
אני אוסיף אותם אחד אחד..

כל הודעה אני אוסיף משהו אחר, כי ממש אין לי כוח למנות את כולם בבת אחת.. אז הראשון שעולה לי לראש: בארט מוכר את הנשמה שלו ב-5 דולר, וקונה דינוזאורים מתנפחים במים. בחלום שלו, הוא קורא לליסה, וכשהיא באה, הוא מתיז מים על הדינוזאור, שקם לתחייה, ואוכל את ליסה.. עוד באותו פרק: הוא חולם על פארק השעשועים הזה, שבו כל אחד משחק עם הנשמה שלו, ורק הוא נשאר לבד, בגלל שהוא מכר את הנשמה שלו למילהאוס (ורואים את מילהאוס משחק עם הנשמה שלו, ועם זאת של בארט). בחלום שבסוף הפרק, בארט זוכה בנשמה שלו בחזרה, ושניהם הופכים את הסירה של מרטין והנשמה שלו...

agent V

New member
גם אני אוסיף אחד...

אני לא יודע אם זה ממש נקרא חלום, אבל כשבארט ומילהאוס נכנסו ל-high מהסופר סקווישיס, בארט התחיל לשיר להזות כל מיני דברים, ובסוף הוא מתעורר במיטה שלו בבית ומגלה שהוא הצטרף ל-junior campers... אז זה חצי חלום... אחחח איזה פרק דגול זה!

jarjarbinx

New member
החלום (בהקיץ) של הומר

בפרק שבו הגרמנים קונים את תחנת הכח הגרעינית הומר חולם בזמן שהם מדברים איתו על ארץ משוקולד- דימיון להנזל וגרטל ואף תופס שפן שוקולד ונוגס בו - וגם עמוד חשמל.

dylan

New member
ועוד חלום בערך..

יותר פנטזיה ת'אמת אבל שיהיה (כי זה קטע ענק).. שבארט מדבר עם ליסה על גלגול נשמות (לא זוכר למה..) ואומר שהוא היה רוצה לחזור בתור פרפר ואז רואים את המשטרה עוצרת את סקינר שמאחורה הבית ספר שרוף, וסקינר אומר i'm telling you, the butterfly did it ואז רואים פרפר עם הראש של בארט מחזיק במיכל בנזין...

jarjarbinx

New member
החלומות של המשפחה בכנסיה

בזמן דרשה מאוד משעממת של כומר וביום חמסין כולם נרדמים וחולמים על סיפורים תנ"כיים בהם הם הגיבורים בארט - דויד וגוליית ליסה - יציאת מצריים מארג'- אדם וחווה בגן עדן

sideshow

New member
הערה קטנה..

הומר נוגס הכלב משוקולד, ולא בארנב. עם הארנבים הוא רק מקפץ.

sideshow

New member
וכמובן, יש גם את 3 החלומות הרעים..

מהפרק השני של ליל כל הקדושים (שנגרמו כנראה מאכילת יתר של ממתקים): 1. ליסה חולמת על ביקור במרוקו, שבמהלכו הומר קונה כף יד של קוף שמגשימה משאלות. מגי מבקשת מוצץ חדש. ליסה מבקשת שלום כלל עולמי, הומר מבקש סנדוויץ, בארט- כסף ותהילה. בינתיים החייזרים קנג וקודוס משתלטים על כדוה"א, ופלנדרז מבקש משאלה שמבריחה אותם. 2.בארט חולם: הוא מפלץ שמכריח את כולם לחשוב מחשבות חיוביות, אחרת הוא גורם לדברים רעים לקרות בכוח המחשבה שלו. הוא גם הופך את הומר לליצן-בקופסא. הומר חולם שפוטר מעבודתו, והחל לעבוד כחופר קברים.שמר ברנז לקח את מוחו והשתיל לתוך רובוט שהמציא. יותר מאוחר החזיר את המוח לראשו של הומר. הרובוט נפל על ברנז וריסק את גופו. סימתרס ביצע ניתוח שחיבר את הראש של ברנז לגוף של הומר...

ליטן א

New member
ועוד חלום מליל כל הקדושים:

גראונד-קיפר-ווילי נהרג, אך מופיע לאנשים בחלומותיהם.. החלומות של בארט בפוטבול עם קראסטי, שהוא נלחם ומחסל את ווילי, החלום שבהתחלת הפרק, שבה סנטה'ס ליטל האלפר מדבר איתו, כמו בסרט מצוייר, ואז מגיע ווילי וחותך את בארט בבטן..

על קצה המזלג

- בפרק Bart the Murderer שבו בארט עובד אצל פאט טוני ומופלל ברצח סקינר מופיע סיוט של בארט שבסיומו מוציאים אותו להורג. - הפרק Kamp Krusty שבו בארט וליסה הולכים למחנה קיץ לא מוצלח במיוחד של קראסטי נפתח בחלום של בארט שבו הילדים הורסים את ביה"ס ביום האחרון ללימודים. - בפרק Lisa's Rival מארג' חולמת על הפלגה רומנטית עם גיבור הספר אותו היא קוראת, עד שנגינת הסקסופון של ליסה מבריחה אותו ומעירה אותה. - הפרק Homer the Heretic, שבו הומר מחליט להפסיק ללכת לכנסייה ומקים דת משלו נפתח בחלום שבו הוא נזכר בימיו הנינוחים כעובר עד שלפתע הוא נשלף החוצה, ובהמשך מופיעים עוד שניים או שלושה חלומות בהם הוא מדבר עם אלוהים. - בפרק The Front, שבו בארט וליסה כותבים פרקים ל-Itchy&Scratchy על שם סבא שלהם, הסבא נרדם על הספה וחולם חלום שבו הוא נסיכה שמודיעה בשמחה לשני אקדוחנים על סף דו קרב ששניהם יכולים להתחתן איתה (אני לא סגור שזה בפרק הזה, אבל נדמה לי). - בפרק Rosebud שבו מיסטר ברנז מחפש את הדובי שלו, בובו, חולם ברנז חלום שבו הוא נזכר איך נטש את הדובי. - החלום הכי מוצלח לדעתי אי פעם הופיע בפרק Homie the Clown, למרות שמדובר בחלום בהקיץ ולא מתוך שינה - הומר אומר לעצמו שלפרסומת לקולג' לליצנים שהוא ראה לא היתה שום השפעה עליו, נשען לאחור וחולם על עצמו ישן וחולם על עצמו אוכל (יעני חלום בתוך חלום, לא התבלבלתי במשפט האחרון). לפתע שלט הפרסומת נדחף לתמונה ודוחף החוצה את החלום הנוכחי, ומוזיקת קרקס נשמעת ברקע. לני ניגש אל הומר ואומר לו שהאיזור שהוא אמור לשמור עליו עולה באש, אבל מהזווית של הומר רואים רק את לני רוקד לרקע המוזיקה בתור ליצן, וכמה ליצנים מתגלגלים בעליזות מהחדר הסמוך. הפוגה קצרה מגלה לנו שאלה בעצם עובדים שעולים באש ומתגלגלים כדי לנסות לכבות את עצמם, אבל אז חוזרים אל הזווית של הומר שצוחק לעצמו. וממלמל "Clowns are funny..."

למעלה